Zoeken naar fijn

Uw zoekactie voor fijn leverde 39 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, mss tot straks? ik kan ontvangen  

biman zoekt
Voor rijpere man 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Hoi,ik ben een 42 jarige man op zoek naar een 58-68 jarige man , die ik heerlijk oraal mag verwennen zonder haastwerk.Ik kan zeer discreet ontvangen , en sta erg op hygiëne.Kan ontvangen vanaf 10u30.Dit heel discreet en hygiënisch.Liefst geen tattoos en welopgevoede mannen.Foto speeltje altijd fijn,heeft ook de voorkeur,maar geen verplichting.Wie zin?  

Rijpe man liefst 60+ gezocht om oraal te verwennen
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels (-42j), met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
Stef 41 jaar Limburg - Bilzen
Pijpen
Voor morgen voormiddag vrijdag dus zoek ik een eerlijke hygiënische evt oudere man die kan ontvangen om elkaars pik af te zuigen op een rustige manier en misschien wel meer, zou fijn zijn dat jij lingerie draagt en heels maar dat is geen must, enkel niet rokers. 180/80/17  

Pijpen
Jasper 52 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Samen ... is zoveel leuker dan alleen
Ik zou me vanavond willen afrukken en zou het wel fijn vinden mocht er daarbij iemand willen toekijken. Een handje helpen mag en ik zal spuiten waar je het wilt. Leeftijd speelt geen rol. Elk voorstel is welkom. Stats : 52-176-67-16.  
Thomas 31 jaar Limburg - Bocholt
Leuke tijd vandaag of....
Hoihoi, Spontane man zoekt leuke tijd. kan vanalles zijn en sta voor veel open. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  

Leuke tijd vandaag of....
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels, met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven afspreken om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Ben je behaarde sportieve hetero met fantasie?
Naughty 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Top/Dom (of switch/versa met goed ontwikkelde top/dom kant) en volgende trefwoorden schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, rough sex, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie heeft interesse?  

Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
zoek lekkers 62 jaar Vlaams-Brabant - Halle
pik gezocht!
Zoek pijplul .Of stel iets voor. val op jonger dan 40 en slank.Ik zoek geen bott. Ben 62-1m78-83kg. Ervaring niet nodig wel beslist zijn. Huidskleur of cm maakt niet uit.Fwb kan ook, zou fijn zijn!Ben benieuwd of iemand zin heeft! Ik ontvang. Stats en locatie meegeven in bericht.En graag meer dan 3 woorden! Fantasten aub onthouden!  
  1   2   3   4