Zoeken naar fun elkaar

Uw zoekactie voor fun elkaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jongen 32 jaar Antwerpen - Nijlen
Namiddag
Hey, iemand in de regio zin in wat fun samen? 32,177,75,16  
biman 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
(zeer) klein geschapen
Nog eens proberen... ik zoek iemand (zeer) klein geschapen voor wederzijdse soft fun, rukken, pijpen etc. Liefst vast indien klik. Graag hygiënisch, leeftijd/uiterlijk geen belang.  
Bottom 37 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Sportieve bottom
Sportieve bottom 37 180 77 zoekt sportief gespierde top voor Fun deze namiddag. Ik val op stoere hetero types. Graag reageren met stats en foto. Ik hou van pijpen, neuken, tepels spelen, poppers. Ik kan ontvangen. Miss tot straks!  

Sportieve bottom
Wij 2 45 jaar Limburg - Bocholt
Gaykoppel zkt derde
Gaykoppel 45 175 70 en 47 172 77 zoeken discrete verzorgde derde voor fun. Wij houden van tongen rukken elkaar pijpen en zijn versa. Bij klik voor vaker. Ook andere gaykoppel is welkom max 48j. Wij zoeken voor nu maandag of dinsdag. Zin? Stel je even voor in een mailtje  
Koppel 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Koppel M/M ontvangen tot 28 jaar vandaag!
48/182/83/16 versa-top en 44/181/82/15 ontvangen jongere kerel voor wederzijdse fun vandaag. Discreet verzorgd mannelijke kerels. Sauna beschikbaar. Jij maximaal 28 en met fotos reageren krijgt voorrang. Hier aangenaam kader en real!  

Koppel M/M ontvangen tot 28 jaar vandaag!
Kempendude 30 jaar Antwerpen - Turnhout
Snapchat fun
Snapchat fun lekker elkaar opgeilen en foto’s en filmpjes sturen Ik 30j. Snapchat = kempendude  
Daddy 53 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Online fun
Wie heeft zin...in online fun...foto's van je vrouwke voor foto's van mijn lul sta stijf en wil geilen en dan neuken  

Online fun
genieterke77 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Lievens-Houtem
46j into JONGERE kerel voor méér dan enkel seks
46j 1m87 83,5kg zoekt een leuke jongere single kerel voor fijne gezelschap, lekkere fun en evt relatie!! ik hou vooral van soft (oraal, strelen, knuffelen, (tong)kussen, massage, ....) met een gewone eenvoudige kerel die ook wel van een beetje romantiek houd. Ik zoek GEEN vluggertjes en GEEN mannen in een relatie die achter het gat van hun partner scheefpoepen, maar eerlijke gezonde date met een leuke single jongeman met passie en romantiek. blablabla verkopers, sorry maar daar leggen ze de straat mee. Dus als ik een mailtje van je krijg dan verwacht ik dat je het meent. Ik ben NIET kieskeurig en geef meer om het innerlijke dan het uiterlijke. En sta ook open bij klik voor vriendschap en of zelf relatie Ik ontvang in Sint-Lievens-Houtem (tussen Wetteren en Zottegem) PS ik geef mijn adres niet per mail door maar wel enkel via SMS of Whatsapp. Indien je je nummer niet wil geven…. Sorry Geen match dan. (al te veel fake meegemaakt, dus geen uitzonderingen) Hopelijk tot snel  

46j into JONGERE kerel voor méér dan enkel seks
Bi Curious 29 jaar Vlaams-Brabant - Merchtem
Jongeman zoekt soft fun (misschien meer)
Hoi, Jongeman 29 is alleen thuis en zou graag met een andere man wat leuks beleven. Rukken en pijpen tijdens het kijken van porno. Meer kan maar dat hangt af van de klik of stemming. Stats zijn 178/80/16x5, verzorgd en hygiënisch ingesteld. Kan discreet ontvangen. Enkel reactie met wat uitleg en foto.  
Bicurious 33 jaar Antwerpen - Turnhout
Hetero met nieuwsgierig kantje
Ik zoek gewoon een leuke gast (max 37j) of koppel MV voor fun en eventueel voor vaker. Niks te serieus. Veel kan en niks moet, go with the flow zolang het maar voor iedereen leuk blijft ;) Discretie, geen SOA's en respect gevraagd en uiteraard ook gegeven. Liefst uit de buurt ;)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10