Zoeken naar gegarandeerd

Uw zoekactie voor gegarandeerd leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rafke 65 jaar Antwerpen - Zoersel
Rijpe bi zoek jong
Hallo...ik zoek een jonge, discrete en lieve kerel vooral voor soft en orale sex. Liefst regelmatig. Kunnen ontvangen is een plus. Discretie gevraagd en gegarandeerd.  

Rijpe bi zoek jong
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Vandaag vóór 12u !
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Ik heb nu 2 uurtjes vrij voor wat plezier...Discretie en hygiëne gegarandeerd.Eventueel cardate.Eerst is eerst.Likjes,Marc.  

Vandaag vóór 12u !
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Voor wie snel is...tot 11u !!!
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een lekkere frisse lul te pijpen.Ik pijp ontzettend graag tot het einde.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Mijn vrouw is een paar uurtjes weg en kan me verplaatsen.Cardate kan ook eventueel.Discretie en hygiëne gegarandeerd.Wie heeft er zin in,eerst is eerst!!!Likjes,Marc.  

Voor wie snel is...tot 11u !!!
Bi Fuel 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Hey. Goed lezen aub Heb je ook een relatie maar krijg weinig 'aandacht' thuis?. Of denk ook dat vrouwen soms moeilijk te begrepen zijn?. Ik ben nog steeds op zoek naar een fwb, zodat we ons geheimpje hebben als we een pint gaan pakken enz. Zonder extreme toestanden gewoon normaal mannen sex zoals we het zelf willen! Goeduitziend verzorgd hygiënisch en discreet zijn trefwoorden. Ik ben een man die zoek contact met andere mannen in dezelfde situatie of gewoon voor elkaar goed te verwennen. Fwb zou fijn zijn. Ik ben discreet 40 182 76 19cm niet onknap. Mijn voorkeur gaat voor sportieve mannen die gewoon of redelijk "ok" zijn. Wielrenners, Voetballers, lopers, triatleten, fitnessers zijn een plus. Discretie gegarandeerd. Geen onnozele reactie of een mail sturen en dan niets... geen onzeker gasten of fakers. Al veel te veel gehad. Lijk een onmogelijk task. Groeten x  

Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Wederzijds pijpen vandaag tot 11u30
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.Ik pijp ontzettend graag.Ik laat me ook pijpen.Discretie en hygiëne gegarandeerd.Ik kan vandaag vanaf nu tot 11u30,cardate kan eventueel ook.Likjes,Marc.  

Wederzijds pijpen vandaag tot 11u30
Bi man 39 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
Hey. Heb je ook een relatie maar krijg weinig 'aandacht' thuis?. Of denk ook dat vrouwen soms moeilijk te begrepen zijn?. Ik ben nog steeds op zoek naar een fwb, zodat we ons geheimpje hebben als we een pint gaan pakken enz. Zonder extreme toestanden gewoon normaal mannen sex zoals we het zelf willen! Goeduitziend verzorgd hygiënisch en discreet zijn trefwoorden. Ik ben een man die zoek contact met andere mannen in dezelfde situatie of gewoon voor elkaar goed te verwennen. Fwb zou fijn zijn. Ik ben discreet 40 182 76 19cm niet onknap. Mijn voorkeur gaat voor sportieve mannen die gewoon of redelijk "ok" zijn. Wielrenners. Voetballers, lopers, fitnessers zijn een plus. Discretie gegarandeerd. Geen onnozele reactie of een mail sturen en dan niets... geen onzeker gasten of fakers. Al veel te veel gehad.  

Bi man zoek fwb, date, fun. Discreet en safe
25 dagen
Nog steeds maagd 51 jaar Limburg - Bilzen
Hoop eens echt verwend te worden met een massage en zoveel meer?
Hoop nog steeds eens een eerste date te bekomen met een deftige nette verzorgde en goed voorziene bi-topmasseur of top ingestelde CD-lover die alles veilig en safe zou willen doen,en me eens op een respectvolle manier zou willen inwijden,bespelen en verwennen?Wie is hier niet fake, deftig aantrekkelijk en kan aan het gevraagde beanwtoorden zonder me met een besmetting op te zadelen? Ik ben een verzorgde man of CD.Maar dus nog geen enkele date gehad en dus nog steeds maagd.Wie is bereid om er veilig en safe verandering in te brengen.Graag een niet kalende man of CD-lover zonder baard of snor en intiem ook liefst glad.En geen roker of drinkers. Ook een koppel of een versa zus of twee die me willen inwijden mogen reageren? Wel moet respect,discretie en 100% gezond zijn en blijven gegarandeerd zijn.xxx  
27 dagen
Cd kimberly 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Sexvriend , zusje of dominant gezocht
Hallo ik ben cd Kimberly, een wulpse geile meid die altijd sexy dameslingerie draagt. Ik heb al enkele afspraakjes gehad maar kwam tot de conclusie dat ik niet vlug of niet stijf kwam bij een vreemde man. Ik zou daarom een vaste sexvriend leren kennen om heel regelmatig mee af te spreken en samen leuke tijden te beleven. Natuurlijk iemand die het niet erg vind dat ik niet vlug stijf kom. Mijn clitje zit ook heel veel opgesloten in een kleine peniskooi zoals het een echte sissy betaamd maar kan steeds uitgedaan worden.Als ik klaarkom spuit ik wel veel zaad. Na enkele afspraakjes ben ik ook zeker neukbaar zonder condoom. Zeer veel kan en mag, ook sm en bondage waarbij ik overgeleverd word aan jou fantasien en alles zal moeten ondergaan wat jij wenst kan. Ik kan ontvangen tijdens de week. Wie zoekt ook een vaste leuke sexvriend? Regio ieper diksmuide hygiëne respect en discretie gegarandeerd. Zusjes,meesters of xl geschapen zeker ook welkom.