Zoeken naar gent helemaal

Uw zoekactie voor gent helemaal leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

flx 31 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
fun in Gent
Ik ben een pijpgeile bttm van 31 184 68. Ik kan ontvangen in Mariakerke bij Gent voor softfun of geile fuck. Reageer met je stats en foto!  

fun in Gent
Ruben 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukdate Skype / real date Gent vanavond outdoor
Hoi, Ik ben niet onknappe man van 35 jaar met mooi groot speelgoed. Voor nu ben ik op zoek naar een leuke en spannende Skype date. Voeg me toe: ruben degendt. Dat is m’n naam op Skype. Voor vanavond ben ik op zoek naar leuke ruk of pijpdate ergens rand rond Gent (outdoor). Doe me een leuk voorstel. Graag alleen serieuze reacties voor een of beide van bovenstaande voorstellen. Geile groeten Ruben  
Btm 28 Gent 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Btm zoekt opleider, meester, top,...
Welke top ontvangt geregeld omgeving Gent? 28j 186 89 18cm bottom verplaats. Veel is bespreekbaar opbouwend: lichte bondage, meerderen (zowel m als v), mij opleiden als btm slet, mij uitlenen aan anderen, gloryhole zuigen,... Geen fake graag, stel u gerust voor en wat u wilt.  
John 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Wederzijds genot
Hey Mannen, ik rij straks van Gent naar Brugge. Iemand die kan ontvangen voor wat wederzijds genot? Verzorgd behaard lichaam en een 17 x 4 achter de rits.  
Diel 70 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
tw i nk
Ben 70-er, hetero, single, discreet, betrouwbaar. Maar ik wil toch graag eens zo'n beginnende slanke tw i nk met dunne lange piet als speelgoed meemaken... >Maar ken mijn weg niet in die mannenwereld. Wie kan mij de juiste richting aangeven, of weet waar ik moet zijn. 100% x 100 discretie en vertrouwen gegeven en gevraagd. Regio Gent.  
gisteren
Geile gast 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Zin
M48 met veel zin. Wie ontvangt en geeft lekkere massage en laat mij lekker spuiten op gezicht en in mondje. Ik verplaats tussen gent en kortrijk. Pijpdate anoniem gloryhole kan ook. Ik verplaats ontvang niet..  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht
Ik zou graag eens een stijve paal van een jonge gast in mijn hand houden. Wie voelt zich geroepen? Je bent bij voorkeur slank, tussen 18 en 25 en je kan ergens ontvangen. Rukken kan ook maar pijpen doe ik niet. Alles zeer discreet en ik verwacht niets terug. Ik ben 50 jaar en ook slank. Ik verplaats in omgeving van Gent, Kortrijk, Roeselare, Oudenaarde. Wie reageert en aan de voorwaarden voldoet, krijgt antwoord.  

Gezocht
Cumdumpster 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumdumpster zoekt daddy met kamagra
Hey ik ben 1m60 56kg 26j klein jongemannetje die zeer graag samen met een gewillig top daddy kamagra wilt nemen en die meerdere keren langdurig mijn keel wilt hard doorneuken. Ik wil ook gerust bh,string,lingerie enzo ook aantrekken en zo lopen in je huis als je die in bezit hebt. Ik kan urenlang blijven als je dat wenst. Ik slik gerust ALLES door. Ik laat m'n keelgatje diep en hard neuken. Ik wil enkel foto van je lul en gladgeschoren lul en ballen. IK ONTVANG NIET maar kan makkelijk verplaatsen. Ik zoek voor regelmatig en ik heb auto dus kan makkelijk op afstand komen. Niet te ver aub max 30km van in en rond gent. Meld ook lengte en dikte van je pik erbij schatje daddy xx  

Cumdumpster zoekt daddy met kamagra
Gast Gent 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie zin in pijpdate
Hi welke jonge gast heeft zin in wederzijdse pijpdate? Ik ontv nu discreet in gent of verplaats  

Wie zin in pijpdate
gisteren
Btm 28 Gent 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Btm zoekt top, meester, opleider,...
Welke top ontvangt omgeving Gent? 28j 186 89 18cm bottom verplaats. Veel is bespreekbaar opbouwend: lichte bondage, meerderen (zowel m als v), mij opleiden als btm slet, mij uitlenen aan anderen, gloryhole zuigen,... Geen fake graag, stel u gerust voor en wat u wilt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10