Zoeken naar gewillig zonder

Uw zoekactie voor gewillig zonder leverde 70 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sam 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een geile daddy
Hi daddies! Ik ben net verhuisd naar Antwerpen en ik zoek een geile daddy met knappe pik die een pijpsletje zoekt :) Ik ben 25j verzorgd sportief gewillig en loop altijd geil. Ik heb niet heel veel ervaring maar ik zoek iemand vast voor lange pijpsessies, meerdere keren Klaarkomen, helemaal zoals jij het wilt. Ik laat me heel graag gebruiken terwijl je ontspant en je ding met me doet. Laat iets weten en we spreken af ;)  
bert 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
m60 voor 65+ die kan ontvangen regio groot Waregem
m60 170 84 gewillig voor actieve leuke 65+ die regelmatig wil ontvangen regio groot Waregem.  
Pat 49 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Pijpsletje, slaafje, zoekt meester. Heel veel kan
Ik ben een slaafje van 50j, normazl gebouwd.dat heel gewillig is en gehoorzaam. Ben zelf heel hygiënisch en dat is het enig dat ik vraag. En in mijn onderdanigheid kan er veel. Van mij neuken, ik pijp heel uitgebreid.je kan me laten slikken of op mijn face klaarkomen. Heb je iets in mind, vraag gerust. Ik zit op hotel vandaag en kan makkelijk ontvangen. Is in blankenberge. Kan me ook verplaatsen. Maar dan in omgeving van blankenberge of zeebrugge. Mail me en zeker antwoord. Ben trouw dus niet fake. Mag met foto maar moet niet.  

Pijpsletje,  slaafje, zoekt meester. Heel veel kan
gisteren
Steve 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor deze middag
Ik ben om zoek naar een oudere daddy (liefst 55+) die mij bij hem thuis ontvangt om 12u deze middag, en die ik gewillig mag leegpijpen met (!) condoom. Ik breng deze zelf mee. Iets anders zoek ik niet, dus onnodig hier naar te vragen...  
Stefan 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
gewillig bimondje ontvangt
Hi, ik ontvang op weekdagen geile discrete mannen die mijn mondje eens mogen komen volpompen. Ik kan het ook geblinddoekt doen als je zelf liever niet herkend wil worden. Ben zelf een verzorgde goeduitziende sportieve geile bi,gbbs. Graag een foto van je speelgoed meesturen.  
Voyeur 64 jaar Antwerpen - Schilde
Jou bekijken en betasten?
Slanke biman wil je graag eens komen bekijken, betasten en rukken. Wie laat zich gewillig onder handen nemen?  
David 31 jaar Antwerpen - Schoten
Wie komt mij nog vullen?jong en gewillig zonder grenzen!
Wie heeft er nog zin om langs te komen? Ben 32 en kan nog deftig ontvangen. Ik sta voor alles open!  
Cumdumpster 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumdumpster zoekt daddy met kamagra
Hey ik ben 1m60 56kg 26j klein jongemannetje die zeer graag samen met een gewillig top daddy kamagra wilt nemen en die meerdere keren langdurig mijn keel wilt hard doorneuken. Ik wil ook gerust bh,string,lingerie enzo ook aantrekken en zo lopen in je huis als je die in bezit hebt. Ik kan urenlang blijven als je dat wenst. Ik slik gerust ALLES door. Ik laat m'n keelgatje diep en hard neuken. Ik wil enkel foto van je lul en gladgeschoren lul en ballen. IK ONTVANG NIET maar kan makkelijk verplaatsen. Ik zoek voor regelmatig en ik heb auto dus kan makkelijk op afstand komen. Niet te ver aub max 30km van in en rond gent. Meld ook lengte en dikte van je pik erbij schatje daddy xx  

Cumdumpster zoekt daddy met kamagra
Dominante top 40 jaar Oost-Vlaanderen - Drongen
zoekt twink sub die gewillig mondje en kontje aanbied
Deze dominante man zoekt jonge twink boy die onderdanig is en gewillig alles ondergaat. Bondage, vernedering, sex, lust, sm, dienen... Reageer met stats en facepic, enkel jonger dan 30j. Fakers onthouden!!!  
Jean 47 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Gewillig mondje
Ik heb zin om een lekkere piemel te pijpen tot het einde. Niet teveel blabla, ik kom binnen en pijp jou en dan weer weg. Jij moet niets doen enkel genieten. In en rond Dilbeek. Ik kan niet ontvangen. Als je een veilige plek weet, zie ik een buiten of car date ook wel zitten. Leeftijd en uiterlijk vind ik niet belangrijk, hygiëne wel. Discretie gevraagd en geboden. Fakers of fotojagers gelieve zich te onthouden.  
  1   2   3   4   5   6   7