Zoeken naar handje

Uw zoekactie voor handje leverde 76 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Cum on heels 33 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Verzot op heels
Hi ik ben op zoek naar man met dezelfde interesses zoals mij en dat zijn high heels ... Ik zoek een man die heels heeft en die graag samen met mij daar mee wilt spelen.. samen rukken handje helpen samen spuiten op die heels ... Filmpje zien samen ...meer kan bij de juiste klik. Ik kan enkel verplaatsen of ontv op kamer... Wie heeft er heels en wil samen ... ??  

Verzot op heels
Biman 63 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Zoek oudere man voor softdate
Ben een verzorgde man van 63-185-84 15x4,5. Ik zoek een discrete man om samen naakt te genieten. Kijken, rukken, handje helpen, pijpen ........ Veel kan maar niets moet. Je moet kunnen ontvangen of op kamer gaan ergens. Antwoorden met volledige stats, van waar je bent en wat je wil.  
gisteren
Ron 62 jaar West-Vlaanderen - Anzegem
Samen rukken
Niet gay, zeer licht bi, zoekt man die zoals ik graag kijkt en bekeken wordt bij het masturberen Handje helpen kan maar meer niet Ontmoet af en toe mannen voor een rukdate maar zou nu echt wel eens voorkeur gevebn aan extra dikke lul Kan op werkdagen vrij vlot ontvangen Reageer met stats en foto van lul als kan Ik retourneer als gewenst foto 61 190 74 en 18x5  
gisteren
Jan 44 jaar Antwerpen - Mechelen
slipjes
k heb hier een aantal slipjes liggen, die kunnen volgespoten worden. If you're good-looking, help ik een handje of een mondje. Iemand zin? Regio Mechelen, ik ontvang niet. Gr, Jan  
Karel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
Wie spuit er mijn gezicht nog onder?
Is er iemand die tussen nu en 22u00 de mogelijkheid en zin heeft om langs te komen en mijn gezicht onder te spuiten met zijn warm zaad. Je komt binnen, ik hurk neer, je rukt je af (misschien help ik wel een handje of een mondje) je spuit mijn gezicht onder en vertrekt weer. Omgeving Stoepe. Een buitendate buitendate. Wie maakt er een zaadslet van mij?  
Jef 46 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Ballen leegspuiten
Ik zoek nog iemand om mijn harde pik van 17cm leeg te maken. Ballen zijn gevuld van 3 dagen en moeten dringen geleegd worden. Wie wel me een handje, mondje, ... helpen. Ik ben in de omgeving van Affligem/Liedekerke. Doe even een voorstel.  
Softbi genieter 56 jaar Limburg - HASSELT
Spannende avontuurtjes
Rijpere hetero softbi zoekt wat fun. Heb jij lingerie, foto's of filmkes van je vrouw, of van jullie? Tijdens het kijken ruk ik mezelf of kan jij handje of mondje helpen? Voor een medisch rollenspel zoek ik ook eerder onderdanige jongeman of koppel. Alles discreet en met de nodige hygiëne.  
Jan 44 jaar Antwerpen - Mechelen
slipjes
k heb hier een aantal slipjes liggen, die kunnen volgespoten worden. If you're good-looking, help ik een handje of een mondje. Iemand zin? Regio Mechelen, ik ontvang niet. Gr, Jan  
Tom 33 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Samen om14u
Hey , wie kan er deze 34m om 14u ontvangen regio Beveren-Waas. Samen porno kijken of op je vrouw geilen en een handje of mondje helpen :-). Stuur gerust een mailtje met wat je ziet zitten .  
Jan 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Slipjes
Ik heb hier een aantal slipjes liggen, die kunnen volgespoten worden. If you're good-looking, help ik een handje of een mondje. Iemand zin? Regio Mechelen, ik ontvang niet. Gr, Jan  
  1   2   3   4   5   6   7   8