Zoeken naar hoe geil

Uw zoekactie voor hoe geil leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Ben opzoek naar een groepje
Geile mannen (top) die op regelmatige basis willen afspreken voor geile sex. Alles kan en mag met het nodige respect. Ikzelf ben een openminded bottom gast en zoek dus al een tijdje leuke geile top of versa mannen om samen een whatsapp groepje te starten en regelmatig real af te spreken. Kan zelf wel niet ontvangen dus als er 1 iemand bij is die dit wel kan is dat super. Dates zouden liefst doorgaan op een vrijdag avond of zaterdag/zondag overdag. En dit in een straal van 30km rond zottegem. Pijpen, tongen, rimmen, neuken (ook bare) is mogelijk. Meer bespreekbaar. Ik stel me op als een echt bottom lust sletje en zaad mag in mond en kont terecht komen. Size van speeltjes liefst 15cm en groter en liefst mooi geschoren. Welke geile heren hebben er zin? Mijn stats 46/180/86/16*4 lul en bellen geschorens. Laat wat van je horen en dan zien we of we een geil groepje kunnen samen stellen Ps er is al 1 top en 1 extra bottom. We zoeken dus enkel nog geile top mannen.  
Geil 51 jaar Antwerpen - Willebroek
Ik sta spuper geil enkel voor fris wassen manen
Bi top slank blond 50j pik 16.5 0p zoek naar sex heb zin in lul Rukken pijpen ballen zuigen zaad op spuiten neuk ook met condoom bij interesse stuur hoe je eruit ziet En met foto voorrang  

                             Ik  sta  spuper  geil     enkel  voor fris  wassen  manen
Zaadgeil 50 jaar Antwerpen - Hulshout
Bttm
Bi bttm ,zeer verzorgd en hygiënisch zoekt dito top,ik kan ontvangen, m85,85kg 17x4.5, zend stats en beschrijving  
olderlover 45 jaar Antwerpen - Kontich
wie wil me pijpen?
Ik 42, zelf geen ervaring droom ervan gepijpt te worden door een senior man. Ergens op een parking, bos.... Zonder woorden, je ziet dat ik geil ben en helpt me spontaan.... Foto waar mijn lul in mag is een meerwaarde.  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt nu voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Koen 59 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Wie ontvangt mij deze middag?
Verzorgde man intiem geschoren 174 85 16 cm kom graag langs geil en voor veel open discreet Pijp lik rim neuk niks moet alles kan wie ontvangt mij??  

Wie ontvangt mij deze middag?
Bospijper 45 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Pijpdate
Ik heb zin om gepijpt te worden. Omgeving Ieper Zonnebeke. Door het warme weer wil ik buiten gepijpt te worden. Ik weet goeie locatie. Wie pijpt me ? Ik pijp niet. Ik ben hygiënisch en discreet. Een vrouw of koppel is ook steeds welkom. Wie staat er nog geil?  
Wim 36 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Wie zin om te pijpen ...
Hallo wie kan me straks ontvangen en zin .... graag uit de regio vrouwelijk gekleed ook altijd geil tot zo  
Pijpslet 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek geile senior
Voor donderdagvoormiddag zoek ik een geile bischierige senior (50+) die kan ontvangen en mij wil gebruiken als zijn sletje. Ik kleed me helemaal uit en jij betast mij in de zetel, op het bed, waar je maar wilt. Veel is mogelijk, laat je fantasie uitkomen. Ik ben onderdanig en versa bottom. Ik ben zelf bi, dus we kunnen ook samen porno kijken of als je een relatie hebt op foto's van je partner rukken. Doe een geil voorstel, liefst met stats en foto. Discretie gewenst en geboden.  
Jeroen 27 jaar Antwerpen - Turnhout
Geil op naakt en massage
Hey, welke man of jonge kerel geilt net als ik op naakten mannen en erotische massages? Ik zoek iemand om samen naakt mee te zijn of voor een erotische massage. Ik ben 27j, 1m84 83kg, mannelijk en kan enkel verplaatsen, dit in de regio´s Turnhout en Antwerpen. Massage, douchen, samen naakt zijn, samen rulken, pijpen, ... Wie voelt zich aangesproken?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10