Zoeken naar iets meer

Uw zoekactie voor iets meer leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mrc 66 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Pijpen en tongen
Ik kom in slipje van men stiefdochter 28 ik pip je en jj vingerd me en meschien meer  
Bert 44 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Wie heeft zin om lul te pijpen
Meer kan ook Liefst jong en geil  

Wie heeft zin om lul te pijpen
Jens 38 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
FWB top gezocht
Ik ben een slanke verzorgde man van 38j, 1m80/70kg, 16x4, 100% bottom met ervaring, weinig of geen lichaamsbeharing, wel fijn baardje, hoger opgeleid, respect en hygiene staat hoog in het vaandel. Zoek een verzorgde top voor vast contact, leeftijd van 35 tot 55j, slank tot gespierd, beetje volslank met ervaring, dus geen bi-schierige mannen aub, intiem volledig glad. (tong)kussen of soft gedoe ben ik niet voor te vinden, overig wel zeer openminded en kan er veel en beetje kinky. Ben licht onderdanig voor meer dominante types, maar met alle respect! Voor de liefhebbers kan ook gekleed in lingerie maar is geen must. Intiem steeds met condoom. Je kan thuis ontvangen of hotel. Ik verplaats in de week (maandag tem vrijdag) voor het werk dagelijks overdag in Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant dus kan makkelijk afspreken. Graag reactie met meer dan 1 zin en foto van lichaam dat ik iets kan voorstellen.  
Pieter 56 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Zoek
Zoek iemand die m'n kontje wil slaan (hand, zweepje, riem, vliegenmepper, spatel, ander attribuut...) tot het rood ziet, evenwel zonder blijvende letsels. Meer kan en ook graag, ben eerder bottom ingesteld. Liefst op regelmatige basis. Reactie graag met opgave van je stats, hoe je het zou aanpakken en of je eventueel meer wenst. Ben steeds intiem gladgeschoren (voor en achter).  
Nicolas 34 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Plezier vanmiddag
Welke (jonge) man is vrij deze namiddag om zich wat te ontspannen. Wat masseren, wat pijpen, wat rimmen en meer kan ook. Beschrijf jij maar hoe je het ziet. Vaste afspreekbuddy is ook mogelijk.  
rebo 38 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Heren, ik ben zelf een dikke gezette crossdresser, lingerie, pruik, overal mooi geschoren, wel baardje die door relatieredenen niet kan verdwijnen (het zou nogal opvallen moest ik opeen geen baard meer hebben(, maar ik kan kan altijd een masker aandoen. ik zoek een oudere heer 50-60plus, uiterlijk en grote speelgoed maken mij niet uit, wel graag kunnen ontvangen, discreet en hygienisch. ik zoek iemand vast waar ik mag komen het sletje spelen, of een huishoudelijk klusje doen opgekleed, en jij mag dan u fantasie laten gaan, ik hoef niet klaar te komen het plezier is volledig voor u, ik laat graag veel toe en sta voor zeer veel open. graag kunnen ontvangen regio gistel/oudenburg/westkerke/eernegem, graag deftige reactie met wat je zoal wenst; foto hoeft niet maar is altijd leuk meegenomen.  

Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Lander 35 jaar West-Vlaanderen - Tielt
zoek gloryhole
hi wie heeft thuis een gloryhole en laat zijn paal er graag lekker door leegzuigen? Ik wil dat graag komen doen, of meer... Darkroom is ook lekker geil om te doen. We spreken of zien elkaar niet ervoor, jij doet lekker je zin, klaar en go. ben slanke bot 34j  
Discover 63 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Blowjob lover gezocht
Hey knapperds. Ik ben op zoek naar een jongeheer die graag geniet van het geven van een blowjob. Als tegenprestatie wil ik jouw gerust ook oraal verwennen, of meer indien jij daar zin in hebt. Niets moet, veel kan. Stel je even voor en laat ons van en met mekaar genieten van de mooie dingen des levens. Fotootje mag altijd, maar ook zonder krijg je een antwoordje terug.  
Xxx 34 jaar Antwerpen - Hoboken
Fantasie
Wie maakt de volgende fantasie waar: Ik kom bij jou langs voor een massage omdat men rug vast, eerst masseer je me normaal maar naarmate de massage vorderd kom je ook in de geburen van men kontje en men balle, je merkt dat ik hard word en je hebt zelf ook al een harde merk ik. Voor we het weten zijn we elkaar lekker aan het rukke en pijpe en wie weet meer. Mijn stats zijn 34/187/91/17  
keurdertje 62 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Jonge kerel gevraagd
Ik ben een zestiger,slank, verzorgd en discreet. Ik zoek een kerel tussen 20 en 30 die zich eens wil laten keuren en betasten. Jij blijft passief tijdens de date. Je bent slank gebouwd, weinig tot niet behaard en niet roker. Uiteraard ben je 100% hygiënisch en discreet. Enkel reageren indien je ook echt hiervoor open staat met meer dan één woord en een graag ook lichaamsfoto. Alle reacties worden beantwoord. Fakers niet reageren aub.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10