Zoeken naar ik gebruik jou

Uw zoekactie voor ik gebruik jou leverde 32 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Frederik 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Vaste sler
Ik ben een onderdanig mannelijk sletje (42,183,76kg,16*4) die een vaste sexpartner (top) zoekt. Jij bent max 45, slank sportief gebouwd, je kan me regelmatig overdag ontvangen. Wat bied ik: je mag gebruik maken van mondje en strak maagdelijk kontje, bare kan op termijn indien gewenst. Wie kan me als zijn vast sletje gebruiken?  
Slaaf voor sex 39 jaar Limburg - HASSELT
Grote pik gezocht
Ik laat me vastgebonden worden aan het plafond in alle mogelijke posities, laten gebruiken door een of meerdere mannen in elke opening van mijn lijf en veel sperma in me te spuiten. En dit voor enkele weken lang! Mijn lichaam gebruik je hoe je dat wil en zo hard mogelijk! Voor mij levenslang in huis te nemen als slaaf.  

Grote pik gezocht
dominante 52 jaar Antwerpen - Berlaar
welke onderdanige is straks vrij?
Vandaag maandag zoek ik onderdanige manneslet voor gebruik.Ben jij straks vrij dan ben ik als meester bereid om jou te gebruiken als slet.jOU MEESTER is 52 j 85 kg en 179 cm ben lekker voorzien en volledig kaal.IK GEIL EROP OM MAN TE GEBRUILEN ALS SLET.Je bent zeker onderdanig en te vinden voor erg geil sexspel.jij voldoet jou meester aan al zijn wensen.je zal hem uitgebreid moeten pijpen,rimmen en je zal stevig geneukt worden met condoom.Vooraf spoel jij je zeker thuis al hygiene is voor deze MEESTER HEEL BELANGTIJK.sTRAKS OM 14 U LIG JE KLAAR OP KAMER TE RUMST OF BEGIJNENDIJK.VOLLEDIG NAAKT KLAAR OM DEZE MEESTER TE DIENEN.Het genot van deze meester is meer van belang dan jou eigen genot.Tijdens het spel zal deze meester jou meermaals laten genieten van de poppers.Volledige overgave is wel noodzakekijk.ook bewerk jou ik jou met dildos zodat jij neukkut volledig open zal staan.Geen dikke mannen.Als meetser voorzien ik ganse hoop met speeltjes.je bent onderdanig.WIE,?  
Naughty 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Top/Dom (of switch/versa met goed ontwikkelde top/dom kant) en volgende trefwoorden schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, rough sex, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie heeft interesse?  

Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Steven 46 jaar Limburg - Sint-Truiden
Gebruik me
Ben sportieve geile versa moet dringend gebruik worden. Neuken pijpen slikken alles kan ik doe alles wat je vraag Wie gebruik me als een slet?  
Neukhoer 63 jaar Antwerpen - Rumst
Neukhoer ontvangt tops voor gebruik.
Ik ben een jonguitziende zestiger en ik ontvang dominante tops om geneukt en gebruikt te worden.ik heb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Ik ontvang alle dagen,en wie zin heeft om een lekkere neukhoer te gevruiken en grondig en diep te neuken laat maar iets weten.  
Elegant 60 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Klassevolle heer zoekt jongere sexvriend
Hallo , Graag zoek ik via deze weg een jongere man met wat niveau om met mij leuke uren te beleven , praten , een drankje en fijne seks zijn zeker aan bod. Graag iemand die vrij is , ongehuwd en niet in relatie , geen roker,baard of snor en geen drugsgebruik , gezond is een must . Tot horens ?  
10 dagen
klaas 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
keuring en.....
Biman 56/185/91/15*5 zoekt voor donderdag overdag een keuring en gebruik ik ben onderdanig dus dominantie mag.  
PriveSlaafje 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Gratis slet
Goedemorgen geile heren. Ik heb met veel plezier een nieuwe slet/hoer/slaaf aangenomen en die wil ik graag aanbieden omdat iedereen ervan gebruik kan maken. Hij komt ter plaatse, eens hij binnen is mag je hem “overmeesteren”, verplicht hem om u te pijpen tot je klaarkomt, of neuk hem voorovergebogen op de tafel of bed. Hij zal mijn instructies duidelijk volgen, maak je geen zorgen. Dus wil je eens gebruik maken van een echte mannelijke hoer/slet/slaaf, stuur me maar een bericht en zorg dat je mailadres correct ingevuld is! Alles is 100% discreet en indien gewenst ook anoniem. Hygiëne is wel een prioriteit. Laat maar weten dus wat UW wensen zijn!  

Gratis slet
Naughty 32 jaar Antwerpen - Mechelen
Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Top/Dom (of switch/versa met goed ontwikkelde top/dom kant) en volgende trefwoorden schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Ik kan ontvangen in regio Mechelen maar ook verplaatsen. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie is geďnteresseerd? Kan eventueel deze namiddag al.  

Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
  1   2   3   4