Zoeken naar ik heb er altijd zin

Uw zoekactie voor ik heb er altijd zin leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pijpertje 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Lekkere jonge kerels gezocht dat ik mag (klaar)pijpen
Hey ik heb er veel zin in om mijn mondje te laten neuken door mooie lul liefst tussen de 18 en 40jaar veel kan wel met respect en de nodige hygiëne uitsluitend rond gentse en deelgemeenten. Heb een lichte bestelwagen waar veel in kan of bij u thuis of ergens buiten afgelegen altijd spannend …..  
Man 31 31 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Man 31 zoekt geile date deze avond laat
Hallo, Vanavond heb ik tot 22u opleiding maar daarna heb ik nog zin in lekkere ontspanning. Het zou men eerste keer zijn met een man dus nog geen ervaring. Ik zelf ben van regio Dendermonde en deze avond opleiding regio Gent. Stel gerust iets voor en wie weet zien we elkaar straks. Foto van mijn paal geeft je al een idee.  

Man 31 zoekt geile date deze avond laat
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
bottom zoekt top
om me heerlijk zachtjes te neuken ik zuig je lekker lang stijf liefst niet te ver en gemeende reacties met stats en foto ik verplaats enkel word ook graag gelikt wie o wie mail me ik heb zeer veel zin en oja liefst geen beharing beneden  

bottom zoekt top
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
ben bottom
wie ontvangt me heb zeer veel zin in pijpen en geneukt te worden wie o wie liefst uit mijn geburen dus niet te ver veel kan en mag reageer met stats en foto  

ben bottom
geilerd 50 jaar Limburg - Heusden-Zolder
zoek pik voor morgen
Ik ben morgen heel de dag thuis en heb zo veel zin in een pik in mijn mond. Welke man, tussen 50 en 60 jaar, weinig behaard, geen baard of snor, maar wel een buik(je) komt langs. Ik ontvang geblinddoekt, dus je blijft anoniem, doet een satijnen slipje van mijn ex aan en ik pijp je klaar. Daarna vertrek je terug! Indien onbehaarde kont, is rimmen ook mogelijk. Beetje kinky, jij hoeft je kont en pik niet te wassen. Stuur foto van je pik (mag in slipje), met leeftijd, lengte en gewicht.  
14 dagen
Geile ruk 38 jaar Antwerpen - Boom
Zin in ruk
Hi, ben vandaag nog alleen tot een uur of 4. Is al lang geleden maar heb nog eens zin en nood om met andere man te rukken. Verdwaalde hand kan zeker, ben ik niet vies van. Niet echt op zoek naar suck en fuck. Welke andere man heeft nog eens zin in ruk? Zelf normaal gebouwd, mooi voorzien van 19 cm en hygiënisch. verwacht ik ook van jou terug. Zin? Laat maar weten en we kijken hoe we verder gaan.  
15 dagen
Zin 30 jaar Antwerpen - Geel
Wie kan me helpen
Wie kent er nog plaatsen waar mannen soms samenkomen om gewoon even te genieten? Soms heb ik gewoon zin in iets en zou ik willen dat ik ergens naartoe zou kunnen rijden. Wie kent er zo nog plaatsjes?  
Karel 31 jaar Limburg - Lummen
Wie mag ik komen verwennen?
Hello!! Ik ben een niet onknappe jongeman van 32 jaar en heb nog eens zin in een (ont)spannend afspraakje! Ik zoek een verzorgd en discreet koppel dat er graag eens een extra man bij heeft. Het vrouwtje moet centraal staan maar een verloren handje of mondje vind ik wel eens geil... Als jullie een Cuckold fantasie hebben: daar doe ik ook graag aan mee! Mijn uiterlijk: bruine haren en ogen, geen tattoos/piercings of andere versieringen, netjes geschoren op de juiste plaatsen, 1m80 lang en groot geschapen. Voor de rest ben ik een verstandige jongeman met de nodige charmes en humor. Ik sta niet open voor de gekende extremiteiten maar voor de rest kan er veel. Ik kan me verplaatsen en Een kamer huren zie ik ook zitten! Hopelijk tot snel! Geile groetjes XXX PS: reacties met foto worden altijd beantwoord :-)  

Wie mag ik komen verwennen?
19 dagen
Funboy 28 jaar Limburg - HASSELT
Vandaag voor 21:30u
Ben net thuis en heb enorm veel zin om iemand te pijpen en zelf ook klaar te komen. Liefst buiten onder het zonnetje, is er iemand die nu kan en niet te ver rijen is vanuit Hasselt?  
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Morgen ochtend
Hoi daar, Ik 48 jarige bi-man,1m77 en 87kg met mooie geschoren en besneden paal van 16cm zoek iemand om vluggertje mee te beleven. Morgen rond 9.30u bij jouw heerlijke snelle beurt en weer weg. Heb jij hier zin in en kun je ontvangen hier te Mechelen, stuur mij maar en we spreken af Hopelijk tot morgen  

Morgen ochtend
  1   2