Zoeken naar ik spuit veel

Uw zoekactie voor ik spuit veel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
gisteren
Jasper 31 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Cardate
Ik zoek iemand die zin heeft om nu nog een cardate te doen in hamme. Zelf blijf ik liever passief, ik spuit graag je mondje vol met miijn zaad. Niet teveel praten maar meteen afspreken. Ik stap in en Je pijpt tot ik in je mondje spuit  
41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
gisteren
Dirk 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Cumtribute
Iemand foto,s van zijn geile vrouw/ vriendin , druk ik die af en spuit ze vol morgen…. Foto retour natuurlijk.  
gisteren
Wim 42 jaar Antwerpen - Kalmthout
Piemel omgeving Essen, Kalmthout voor nu
Hey, welke jonge kerel stopt zijn speeltje in mijn mond, laat zich verwennen en spuit mijn mondje vol? Laat snel iets weten ! Tussen 18 en 19u  
spuiter 57 jaar Antwerpen - Geel
lekker spuiten!
57 185 89 14, intiem glad, volle ballen, mooie harde spuiter. Zin in lekkere pijp en spuitdate! Ontvang, verplaats. Discretie & hygiëne!!!!!  

lekker spuiten!
gisteren
Dominant 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er een liefst jongere man die echt kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
gisteren
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
gloryhole 47 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
gloryhole
je komt discreet via tuin binnen ,daar is een deur open en vind je een gloryhole,pik erdoor en anoniem keeldiep gepijpt of gerukt zijn tot je spuit.Wil jij pijpen of rukken kan ook moet niet.Ik verzorgde gast 47 177 78.  

gloryhole
kenny 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
iwie spuit er nog
hey ik hetro zoek hetro om u is goed te pijpen en te laten spuiten in mijn mond zal wel niets worden zo als altijd veel bla bla maar geen durvers ontvang enkel antwerpen noord 2060 op den dam ik antwoord steeds terug.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10