Zoeken naar ik woon nog thuis

Uw zoekactie voor ik woon nog thuis leverde 48 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Kris 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Gloryhole Ongewassen Lul
Welke grootgeschapen man (16 cm of groter) laat graag zijn ongewassen paal pijpen? Gloryhole kan, maar moet niet. Ik woon in Leuven ben 38 jaar, 1m69 en 58 kg. Jij bent niet-roker en hebt dick pic ;-) (moet niet meteen). Eerst chat. Niet al te oud.  
gisteren
Neukslet 64 jaar Antwerpen - Rumst
Neukslet ontvangt tops om mij te gebruiken en neuken.
Hey, ik ben een jonguitziende zestiger en ik ben een beukslet en verwijfde teef ik zoek tops die ik ontvang bij mij om mih te grondig te neuken en te gebruiken. Ik heb kleineme tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Ik ben een verwijfde neukslet. Ik woon alleen en kan ontvangen. Alkes zeer hygienis en discreet  
slanke man 47 jaar Limburg - Wilderen
erotische massage gezocht
Ik zou eens graag een erotische massage krijgen van een man met zachte handen, waarbij ik mijn lichaam overgeef aan jou. Ik ben slank gebouwd, licht behaard en kleiner geschapen. Ik zoek iemand die hiervoor kan ontvangen, bv door de week overdag of bv een zat avond. Als deze advertentie je aanspreekt, en als je ouder bent dan ikzelf, geef dan je stats en zeker je woonplaats aangezien ik verplaats.  

erotische massage gezocht
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bottomgast ontvangt nu
Graag ontvang ik gasten die zin hebben in een goede pijpbeurt en die daarna mijn kontje neuken op zen doggy's. Ik woon singel in Oudenaarde centrum en kan jou ontvangen. Tot snel.  

Bottomgast ontvangt nu
Softbi genieter 56 jaar Limburg - HASSELT
Soft bi zoekt onderdanig jonger
Na enkele fijne bi-ervaringen zoek ik een onderdanige jongeman, max 35 jaar, liefst voor regelmatig en vast. Geniet jij graag van een heerlijke massage? Hou je ook van een rollenspel? Of ben jij eerder bi-schierig en wil je wat experimenteren op zoek naar je bi-kantje? Laat jij je graag zien en word je graag betast, gekeurd? Er moet niets maar bij klik en vertrouwen is veel mogelijk. Alles zeer discreet met respect en tophygiëne. Laat ons kennis maken en zien of we mekaar kunnen vinden en mooie tijden beleven. Koppels die in zijn voor spelletjes ook welkom. Reacties wie je bent, woonplaats, wat je zoekt zijn noodzaak.  
Gunther 46 jaar Oost-Vlaanderen - Berlare 0474863075
Zoek gast met XXL(+20CM) LUL TE BERLARE 0474/86/30/75
Ik ben al heel lang opzk naar ne man,gast,gay,hero,bi,turk,Arab leeftijd en look ni belangrijk WEL CM VAN XXL LUL ZIJN BELANGRIJK +20CM,om bij mij thuis lekker lang en VERY DEEPTHROAT AFTEZUIGEN TOT JE AL 6SPUITENT UW LADIG WARMZAAD IN EN OP MONDJE SPUIT TERWIJL JIJ NAAR EEN SEXFILM KIJKT NAAR EIGEN KEUZE +EEN DRANKJE..IK KAN DISCREET THUIS ONTVANGEN VOOR EEN LEUKE EN LEKKER PIJP EN ZUIG DATE..IK,M72,86KG,LANG Zwartkrulhaar groene ogen,geen snor,bril of baard,zerzorgt.en woon proper en deftig.als je voldoet aan mijn berichtje,en je wordt grg deep afgezogen sms mij dan uw cm van uw harde grote paal(+20) via Wattsapp of smsje 0474/86/30/75..het liefst eerlijke personen aub..dank voor het lezen van mijn advertentie en tot heel vlug hoop 🥰🤞🤞 ( heb ook een lek’ere FLASHLIGHT zalig amai...grtz gunther Oost-vlaandere ( BerLare)  
ToyBoy 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ToyBoy
Welkom Ik wil ruige sex hebben. Ik ben op zoek naar een vaste vriend. Ik hou ervan om in mijn kont te neuken. Ik hou ervan om lullen te likken. Ik woon niet ver weg. Ik kan elke avond bij je langskomen. Laat het me weten, ik ben 37 jaar oud 184 90 16. normale schone man. Ik ben op zoek naar strelingen en liefde. sms mij.  
bi man slank 47 jaar Limburg - Sint-Truiden
ouder gezocht
Ik ben een slanke niet zo ervaren biman, en ik zoek iemand die kan ontvangen met een geil voorstel. Iemand in het bezit van viagra of dergelijke, voor een stevige date, heeft een streepje voor. Ik zoek ouder vanaf 50+. Graag wat info bij reactie, stats, woonplaats en wat je voorstelt.  

ouder gezocht
Neukteef/bottom 64 jaar Antwerpen - Rumst
Neukteef=bottom zoekt een top om mij te neuken
Ik nen een jonguitziende zestiger en ben op zoek naar een top om mij te komen neuken. Ik ben een echte teef en verwijfd. Ik hou ook van iongzoenen en pijpen. Ik hrb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lj haam. Ik woon alkeen en kan alke dagen ook fit weekend ont sagen. Ik ben verwijfc  
Jonge man 26 jaar Antwerpen - Geel
Jonge man voor eerste ervaring
Wie kan mij helpen met mijn eerste ervaring? Ik wil graag mijn eerste stappen met een man zetten ik woon in Geel. Ben verzorgd en goed geschapen en besneden. Wie wil samen ontdekken?  
  1   2   3   4   5