Zoeken naar keren

Uw zoekactie voor keren leverde 21 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Op ontdekking
Hey onervaren gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast die samen wil experimenteren en mij een beetje wegwijs wil maken in het bi zijn Veel kan niets moet enkel respect en hygiëne voor de rest komen we er snel achter wat wel en wat niet ;) liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
Genieter 53 jaar Antwerpen - Lier
Wat zou er gebeuren als ik de touwtjes eens in jouw handen zou geven?
Door de band genomen ben ik steeds diegene die de touwtjes in handen neem bij een date. Ik ben licht dominant maar stel mezelf dikwijls de vraag hoe het zou zijn om de rollen eens om te keren en mij te laten doen. Wat als ik nu eens een man zou binnen laten die mij eerst betast en uitkleedt ipv ik hem? Iemand die zegt dat ik moet gaan liggen of zitten. Iemand die zegt dat ik hem moet pijpen ipv andersom enz, enz... Wie kan mij overtuigen om hem binnen te halen om dit eens te proberen? 53/188/95/13×5  

Wat zou er gebeuren als ik de touwtjes eens in jouw handen zou geven?
John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Hey ik 40 73kg 1.75m 17*5 goed lezen. Ik zoek een man gay bi hetero koppel mag ook om mij de eerste ervaring te geven. Pijpen rimmen vingeren elkaar neuken en mss tongen. Dus ik zoek een versa die kan ontvangen in de buurt. Meerdere keren klaarkomen is een pluspunt maar hoeft niet. Discreet en respect staat op nummer 1 ook gespoeld zijn is belangrijk. Penis zeker 16cm SMS je asl en foto is zeker antwoord. Hopelijk zie ik 1 van jullie binnen een eindje.  

Zoek versa
John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Hey ik 40 73kg 1.75m 17*5 zoek een slanke niet te behaarde man tot 45 die versa is of koppel waarvan 1 top is om mij de ervaring te leren van mannen sex. Ik kan NIET ONTVANGEN. penis lengte min 16cm meerdere keren klaarkomen kan. Stuur je asl naar me en wat woordje uitleg gespoeld zijn is belangrijk en discreet en elkaar met respect behandelen.  

Zoek versa
Tony 28 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Versa zoekt versa/bottom
Hey, ik ben een jongeman van 28j uit merelbeke en ben op zoek naar een jonge twink in de buurt voor een leuke tijd. eenmalig of meerdere keren. Hopelijk tot snel  
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voor deze avond
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, babysmooth kontje, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn. Zou voor deze avond zijn.  
Pch 34 jaar West-Vlaanderen - Menen
Welke gast pijp ik discreet? Eventueel regelmatig
Welke gast wilt discreet gepijpt worden? Liefst rond men leeftijd, kan savonds/snachts Ergens discreet of bij u in de auto. Eventueel meerdere keren. Jij hoeft niets te doen… Klaarkomen mag op gezicht of in mond bodypicture is pluspunt  
bi boy 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie spuit zijn CUM over mij ?
Wie spuit zijn CUM heerlijk over mij? Na elkaar lekker gepijpt te hebben en met elkaars dick gespeeld te hebben wil ik al jouw warme CUM over mij voelen lopen. Na het rimmen jouw CUM over mijn kontje/sterretje spuiten vind ik super! Graag iemand die veel spuit of meerdere keren na elkaar kan spuiten. Je moet wel intiem geschoren zijn, niet roker, discretie en hygiëne. Wie doet een geil voorstel, je moet wel kunnen ontvangen. Reactie met foto van dick die gespoten heeft is + Bij reactie kijk ook even in spam antwoord komt soms daarin terecht. Ben maandag nm onverwacht vrij en ok mijn ballen zitten overvol!  

Wie spuit zijn CUM over mij ?
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bot zoekt
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn.  
10 dagen
dirk 56 jaar Antwerpen - Vosselaar
Rolplay
Ik zoek iemand die mij kan ontvangen op regelmatige basis om zo een steeds verder gaand rollenspel te kunnen opbouwen. Ik fantaseer er al langer van om rechtstaand vastgebonden te worden, armen omhoog, benen gespreid en dan gerukt te worden, misschien meerdere keren. Dit terwijl ik vernederend toegesproken word. Later kan ik dan gebruikt worden als pijpslet en neukslet, nadat je me anaal ontmaagd hebt, want dat ben ik nog. k zoek dus iemand die ik kan vertrouwen en die dit met mij wil opbouwen. Als je zelf een Trav, CD of lingeriedrager bent is dat zeker een plus. Ben zelf weinig behaard en intiem geschoren. Zoek dus ook iemand die weinig behaard is en intiem geschoren. Discretie en hygiëne worden gevraagd en geboden. Enkel reageren als je echt interesse hebt en kan ontvangen. Ben 56, 175,78, 16x4.  
  1   2   3