Zoeken naar kris naakt

Uw zoekactie voor kris naakt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Danny 50 jaar Antwerpen - Kapellen
Tuinkot
Wie komt morgen een anaalstring in men kont stoppen en rukt me dan af. Ik ruk jou ook af ? Ik ontvang je naakt in men tuinkot.  

Tuinkot
gisteren
Bottom 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Vanavond buiten
Straks als het donker is ga ik naakt met enkel jeansjasje en op open heels outdoor. Ben vrouwelijke bottom , pijp , laat me onderspuiten en kan geneukt worden. Ik Weet hier een pleintje zijn of je doet een voorstel.  
Frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin?
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ?  Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin?
gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
gisteren
Pijpke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie heeft zin ? GEEN FAKE AUB!!! ben benieuwd
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
gisteren
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bot zoekt
Onervaren hetero hier met een bi-kantje, ik ben niet behaard, atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Ik of jij komt binnen en gaat zonder iets te zeggen mee naar boven. Ik doe mijn kleren uit en ga naakt op bed liggen. Ik wil dat je me safe neukt met glijmiddel om erachter terug te vertrekken. Speeltjes mogen meegenomen worden. Ik zoek iemand die hygiënisch is, niet te oud en met uithouding of meerdere keren kan klaarkomen. Ik zoek dus geen date maar iemand die me wil neuken. Door mijn gebrek aan ervaring weet ik niet als ik wil pijpen. Reageren op deze advertentie doe je met een foto, je leeftijd, je stats en eventueel een ander scenario of wat je van mij verwacht. Goede reacties beantwoord ik met een foto van mezelf. Glijmiddel, condoom en dildo's zullen aanwezig zijn.  
Darkroom fuck 49 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0497773592
Darkroom fuck
Deur staat op een kier, ik lig naakt en geblinddoekt klaar in donkere kamer, je komt binnen, broek af en paal in mondje en of kontje en stoten tot je loost, broek op en weg zonder woord te zeggen. Hou van uniformen en mannen in werktenue. Wordt ook graag geneukt achter in een bestelwagen of truck of op een werf  

Darkroom fuck
gisteren
ZeroP 65 jaar Antwerpen - Hove
Zoek intelligente 50+ naturist
Die me naakt kan ontvangen - stats: 1,8/89/16 - gbs - hygiëne en discretie belangrijk  
gisteren
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jonge kerel wil het sletje zijn in een blowbang
Dag heren! Ik ben Bram en ben een 23-jarig sletje. Ik fantaseer al even om deel te nemen aan een blowbang als het pijpsletje. Ik zou graag eens op de knieën gaan voor minstends 3 mannen die zich willen laten verwennen door mijn gewillig mondje! Ik zit naakt op de grond en dan komen de mannen rond mij staan. Dan bieden ze mij hun lekkere lullen aan en trek ik ze af en pijp ze! Terwijl wordt ik liefst ook verbaal vernederd en een vieze slet genoemd. Op het einde wordt dan al het heerlijk zaad op mijn gezicht of in mijn mondje gespoten! Zijn er heren die zich geroepen voel om deel te nemen? En nog belangrijker is er iemand die dit kan organiseren of die een locatie heeft/weet. Laat maar weten! Ik hoop op veel reacties en jullie lullen snel te mogen proeven! xxx  
gisteren
Jens 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile (soft)fun
Welke geile man ontvangt vandaag rond 15.30 uur in de buurt van Park Spoor Noord, Braasschaat, Merksem, Schoten, Deurne, Borgerhout of Schilde voor geile fun? Ikzelf ben 27 jaar, bi, discreet, 1m84 84kg, 16cm, meer top. Veel is mogelijk, hou ervan om samen te geilen, massage, rukken, pijpen, neuken, douchen, gerimd te worden, samen naakt te zijn, ... outdoor of car ook mogelijk. Reageer met je stats en met wat je wilt, foto mag altijd. Wie weet tot straks!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10