Zoeken naar lang pik

Uw zoekactie voor lang pik leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bram 42 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Pijpdate voor nu
Wie kan ontvangen om elkaar lekker te verwennen. Ik zoek lekkere pik die ik mag pijpen en laten spuiten in mijn mond...wie staat geil en heeft zin...  
2 bottoms 49 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
Trio of meer
Wij zijn 2 bi bottoms 50 182 80 17 en 48 199 109 17. Wij willen op een zaterdagnamiddag op een kamer tops ontvangen die ons komen safe afneuken. Tops die interesse hebben, laat maar weten.graag ook stats en foto pik.  

Trio of meer
Bert 46 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Ik laat je spuiten!
Welke liefst goed geschapen man wil genieten van geblinddoekte massage op behandeltafel met edging. Je mag passief blijven. Enkel genieten tot je uiteindelijk spuit. Ik ben zelf goed geschapen en met niveau. Deze avond kan ik vanaf 20u30 ontvangen. Graag reactie met stats, leeftijd en regio en foto pik. Misschien tot straks.  
pascal 49 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Neuken
Hey, ben op zoek naar een leuke jonge gast, die mij wil pijpen , en die ik lang en diep kan neuken in zijn kut. Ben bloedgeil en mijn pik is hard, voor onmiddellijk contact  
Xavier 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zaadhonger
Vanavond maak ik nog de verplaatsing Kortrijk-Brugge. Waar kan ik stoppen om je pik leeg te zuigen. Ik ben onderdanig en sta volledig ter uwer beschikking.  
Jef 46 jaar Vlaams-Brabant - Affligem
Ballen leegspuiten
Ik zoek nog iemand om mijn harde pik van 17cm leeg te maken. Ballen zijn gevuld van 3 dagen en moeten dringen geleegd worden. Wie wel me een handje, mondje, ... helpen. Ik ben in de omgeving van Affligem/Liedekerke. Doe even een voorstel.  
Outdoor mondje 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Deze avond/nacht outdoor mijn mondje en tong voor jou genot
Ik zou graag deze avond/nacht mijn mond en tong outdoor te diensten stellen voor jou genot .ergens op donker plekje jou ballen pik eikel likken ruiken proeven je zuigen of lekker mijn mondje neuken tot je spuit. Wil je u liever afrukken en op mijn face spuiten? Of zal ik je kontje gretig rimmen en uitlikken ? Wil je spuiten plassen ? Of andere wensen fantasieën. Wil je liever mij pijpen en likken . Geile trav sissy ook altijd welkom . Of stap ik in jou auto voor een geil scenario?.kan je mij ontvangen ?  
Fijn 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heel kleine pik
Zoek een heel, kleine pik voor af en toe in mijn mond, nog geen ervaring met pijpen wel verlangen. Niet jonger dan 50 aub.jij liefst ook geen ervaring, gewoon lekker samen genieten.  
Daddy 58 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Dikke daddy zuigt
Dikke daddy (59-172-100) zuigt graag aan een pik tot hij spuit. Kan ontvangen en verplaatsen maar cardate of outdoor is ook mogelijk. Geef maar seintje indien interesse.  
Bimaatjes 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Extra knaap gezocht
Wij zijn twee zeer verzorgde bi versavrienden en zoeken een extra jonge knaap voor een trio. Jij liefst top. We pijpen lekker met twee en likken je overal. Jij kan ons neuken in ons kontje of mondje. Of ene wordt gepijpt en andere neukt. Allerlei standjes mogelijk. Wie zijn pik heeft nood aan extra verwenbeurt? Wij ontvangen. Jij max 35 jaar en verzorgd. Gelieve te reageren met foto en stats  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10