Zoeken naar leeftijd*

Uw zoekactie voor leeftijd* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

john 59 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Zaadlozing
Deze namiddag kan ik in alle discretie ontvangen te Wachtebeke tot 19h30. Als iemand wil verlost worden van zijn overtollig zaad, dan mag je altijd langs komen. Ik pijp en slik met veel plezier. Uiterlijk of leeftijd maakt totaal niet uit, wel hygiëne en liefst niet roker. Eventueel kunnen jullie eerst douchen hier.  
Pijperke 44 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Pijpdate
Is er iemand uit de buurt van Wetteren die kan ontvangen om een pijpbeurt te krijgen ? Bedoeling is om op niet te frequente maar wel regelmatige tijden eens langs te komen. Ik slik graag zaad maar mijn gezicht onderspuiten mag ook. Ik ben volslank en neuk niet en jij blijft passief. Jouw uiterlijk, leeftijd, gewicht maken mij niet uit. Ook je formaat niet, mijn voorkeur gaat sowieso uit naar kleiner. Ik verwacht enkel hygiene en discretie en je moet kunnen ontvangen.  
Tom 33 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Gaysauna
Hallo ik ben tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik heb zin om volgende week nog eens naar gaysauna te gaan. Iemand zin om mee te gaan ? Lieft rond mijn leeftijd. Stuur je stats en foto's en eventueel voorstel. Grts tom  
Jo 55 jaar Limburg - Diepenbeek
Wie heeft zin?
Is er hier een toch heel wat jongere kerel met mooi geschapen en geschoren pik die zin heeft om gepijpt te worden en mijn holletje te neuken. Reactie met je regio alsook leeftijd Kunnen ontvangen in de buurt is een plus  
Nick 29 jaar Antwerpen - Kontich
Wie ontvangt
Ben in Kontich, wie kan ontvangen ? Antwoorden met foto en leeftijd  
Kris 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Lekkere pijplul gezocht
Ik zoek lekkere lullen die graag gepijpt worden. Ben zeker wel in voor outdoor, rolspelen, gewoon rukken, samen naakt... Gloryhole mogelijk. Ik houd van ongewassen, onbesneden penissen en van online geilen ;-) Ik ben 1m69, 58 kg. Ik kan ontvangen en verplaatsen (Aarschot, Antwerpen, Brussel). Liefst rond mijn leeftijd.  
Paskamer 36 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Paskamer Ring Shopping
Sportieve gast staat vandaag allen tot 19 uur in winkel Ring shopping kuurne. Wie komt een broek passen en kan ik betasten, rukken en pijpen in de paskamers, lekker spannend, moet niet weten hoe laat je komt. Je doet als een gewone klant, ik help je met passen en voel dan wel aan als ik verder mag gaan. Stuur me bericht met leeftijd en dan laat ik weten waar je moet komen. Is spannend en geil! En dit is discreet in de paskamers. Enkel voor vandaag, wie wil in mij mond komen volspuiten, geen fake ben geil en zin om te pijpen!  
zoeker 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
klein geschapen
Hey ik zoek iemand (zeer) klein geschapen voor wederzijdse soft fun, rukken, pijpen etc. Liefst vast indien klik. Graag hygiënisch, leeftijd/uiterlijk geen belang.  
Peter 44 jaar West-Vlaanderen - Menen
Opa
Ik zoek een opa, liefst 70+, die zich laat pijpen tot het einde en mijn mond vult. Plassen in mijn mond mag ook. Graag leeftijd en stats, foto mag ook  
Qui 22 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Vandaag
Hoi ben jonge gast van 23 1m68 56kg 14cm Wie ontvangt me ? Leeftijd maakt niet uit Allrs is bespreekbaar.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10