Zoeken naar leeftijd tot

Uw zoekactie voor leeftijd tot leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mylord 60 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Klassevolle heer zoekt jongere sexvriend
Hallo bent U net als ik gay single , geen baard of snor en geen roker , interesse in vriendschap op vaste basis , een koffie , een etentje , een glaasje en intimiteit erbij op regelmatige basis reageer massaal ,wat niveau heb ik graag zodat een leuke babbel er ook bij kan... FAKERS ? GEHUWDE EN BI's gelieve niet te reageren want die haken toch terug af , jammer maar begrijpelijk. Eigen leeftijd ..Dad/Son welkom in ieder geval Dit is een eerlijke aankondiging niet voor allesdaters. Tot horens? Grts.  
aaron 44 jaar Antwerpen - Zoersel
bi ruk
Ben er nog niet uit of ik he, ho of bi ben. Ik zie in ieder geval nog graag plaatjes van blote (bekende) vrouwen. Iemand die met mij hierop wil rukken, zou leuk zijn om te vinden. Leeftijd of uiterlijk spelen voor mij geen rol (shemale of transgender welkom). Ik heb zeer beperkte ervaring met m. Wel wat (vooral telsex en paar dates over de jaren), maar niet veel dus :-) Oh ja, ook belangrijk: ik kan niet ontvangen. Dus graag enkel contact indien je (outdoor) plaats kent waar daten kan (en niet te ver van zoersel aub). En mss als laatste, in een 'gay' bui noem ik je graag 'schat' of 'lieverd'. Weet niet waarom ik dat doe, maar ben dus ook zeker geen stoere macho hetero die enkel experimenteert loool.  

bi ruk
Versa bi-man 48 jaar Antwerpen - Herentals
Versa bi-man
Hoi, ik ben een 100% versa bi-man op zoek naar real dates. Ik ben 181/95/49, normaal geschapen en onbesneden Ik zoek liefst 1 VAST iemand voor 1 á 2 keer per maand te daten. Ben 100% versa man, een mannelijk type. Discreet en verzorgd en geen veeldater. Ik ben een gewillig pijper en neukbaar wederzijds als je dat wil. Ik wens ook 1 vast iemand. Leeftijd onbelangrijk. Graag hoor ik van jou of het zou kunnen klikken. Mag zeker meer kink en pervers voor mij. Ik doe niet aan blinddates, kan ontvangen en verplaatsen en wil verder afspreken via Whatsapp. Reageer met foto, an maak je meer kans op een real date. Interesse?  

Versa bi-man
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Levensgenieter 32 jaar Antwerpen - Lier
Iemand die ontvangt voor geil ontspannende namiddag/avond?
Hoi mannen,welke toffe man kan een massage met happy end wel appreciëren? Ik ben prille dertiger die ervan houd om zowel mannen als vrouwen te verwennen door strelingen,teasen,massage,... Leeftijd is niet echt belangrijk,wel een normale lichaamsbouw en open minted! Ik verplaats tot max 50 km's. Heb je vragen of voorstellen...shoot... Wel steeds STATS en REGIO vermelden aub... wie weet tot straks! Grts  
Jens 47 jaar Antwerpen - Lier
Hete man gezocht
Om lekker klaar te zuigen. Ik zet mijn warme natte lippen rond je bloedhete paal tot hij lekker spuit in mijn mond. Ik ben normaal gebouwd 1m84 81kg 17cm en zoek jongere gast normaal tot licht gebouwd. Ik kan ontvangen om je lekker te verwennen. Vergeet je leeftijd stats paalpic wensen niet mee te sturen.  
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, mss tot straks? ik kan ontvangen  

biman zoekt
Biman 64 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Maandag namiddag
Wie wil er gepijpt worden en pijpen, ik pijp tot einde. Kan enkel verplaatsen in de regio. Liefst rond mijn leeftijd. Ben 176,72,15/5 gbbs. Eventueel neuken kan ook indien niet te groot.  
Kleintje 63 jaar Antwerpen - Wuustwezel
Zoek echt hele kleine
Ik zoek een echt hele kleine voor in mijn mond, rond mijn leeftijd of ouder intiem behaard geen probleem voor regelmatig.  
Rob 41 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Pijpen
Wie wil er morgenochtend een kale pik pijpen? Zelfde leeftijd of jonger omgeving zelzate moerbeke sint niklaas  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10