Zoeken naar lekkere lul

Uw zoekactie voor lekkere lul leverde 53 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

steven 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek lekkere lul
hey ik hetro 48J met bi kantje en lekker pijpmondje zoek man of twee goede kameraden die ik is mag klaarpijpen nie meer nie minder blijf zelf passief en neem er mijn tijd voor nu is 03.20 en ontvang enkel op den dam 2060 antwerpen noord verplaats niet geen fakers a.u.b. heb je zin om in m'n mondje te spuiten.ik antwoord steeds terug.hygienisch en diskreet  
gisteren
Andreas 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
28j zoekt mooie lul
Hey ben op zoek naar een enorm lekkere lul, groot of dik... mooie eikel. Ben real camcheck kan, overtuig me met jou lekkere dickpic. Ik kies de mooiste lul. Zoek een date voor vandaag kan verplaatsen.  
Angel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Geil
Wie wil er een lekkere lul .liefst onder de 40 jaar  

Geil
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Voor wie snel is !
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.U mag mij ook pijpen als u dat wenst.Ik kan me vanaf nu tot 11u vrijmaken.Wie heeft er zin in?Discretie en hygiëne gegarandeerd.Eerst is eerst!Likjes,Marc.  

Voor wie snel is !
Pijpertje 48 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Lekkere lul gezocht om te pijpen
Hey heb er zin in om te pijpen rond gentse mannen tussen 18 en 40 hygiëne en met respect mooi geschapen mogen mijn mondje neuken tot ze klaarkomen. Geef ook graag body en penismassage met happy end en bij klik op regelmatige basis  
Geile straight 30 jaar Limburg - Opglabbeek
Geil voor lekkere lullen
Ik ben een man van 30 jaar. Status zijn 192,79,17. Hetero, maar ik word helemaal van geil van een lekkere lul. Daarom zou ik graag eens willen pijpen. Maar ik zou ook gepijpt willen worden. Wie ziet dit zitten? Liefst rond mijn leeftijd. Max 35.  

Geil voor lekkere lullen
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Vandaag vóór 12u !
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Ik heb nu 2 uurtjes vrij voor wat plezier...Discretie en hygiëne gegarandeerd.Eventueel cardate.Eerst is eerst.Likjes,Marc.  

Vandaag vóór 12u !
Megageil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Geil opgestaan
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Leander 27 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Wie zoekt zuigslet
Zuigsletje van 27, 179,78 zoek lekkere lul om leeg te zuigen vandaag. Liefst in omstreke kan enkel verplaatsten. Liefst dominante mannen maar hoeft niet.  

Wie zoekt zuigslet
Phil 51 jaar Limburg - Bree
Zoek een lekkere lul
Bi-bot 177/78/15 uit bree zoek voor maandag of dinsdag voormiddag een top die ik mag pijpen laat mij ook neuken kan alleen verplaatsen car date kan ook reactie met stats  

Zoek een lekkere lul
  1   2   3   4   5   6