Zoeken naar liefst met

Uw zoekactie voor liefst met leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kris 47 jaar Antwerpen - Essen
Discrete top gezocht
Wie komt mij morgen ontmaagden? Graag iemand die discreet, hygiënisch en respectvol wil handelen. Zal zeker een strak gaatje zijn waar je misschien eerst wat ruimte maken. Ik ben 1m76 en 79kg. Liefst in de voormiddag en in Essen. Graag niet al te groot materiaal. Foto zeker welkom.  
Hetero 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hetero op zoek naar iets anders
Hey, ben 34j, normaal gebouwd en hetero die eens iets anders zoekt. Zou graag eens iets proberen met een andere man. Graag discreet want zit in een relatie. Liefst ook een hetero of bi man die in een gelijkaardige situatie zit.  
Top 22 jaar Antwerpen - Geel
Bottom onder 30 jaar
Ik ben een slanke jong die zou graag iets nieuw willen proberen! Ik zoek iemand die graag pijpt en misschien iets meer, ik kan vanavond ontvangen en liefst reactie met foto aub!  
Chubby top 23 jaar Antwerpen - Kontich
Wie morgen voormiddag afspreken?
Hey ik ben een chubby top van 23 187 100 13, mijn date voor morgenvoormiddag heeft afgezegd dus zoek ik nog iemand om morgen voormiddag mee af te spreken. Het liefst ben je bot, klein geschapen. Chubby of dik mag zeker, behaard is ook geen probleem, wel intiem verzorgd en hygiënisch. Alles gebeurt safe en discreet. Als je wil afspreken geef dan een seintje met je stats een woordje uitleg en een foto  
Bert 46 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Ik laat je spuiten!
Welke liefst goed geschapen man wil genieten van geblinddoekte massage op behandeltafel met edging. Je mag passief blijven. Enkel genieten tot je uiteindelijk spuit. Ik ben zelf goed geschapen en met niveau. Deze avond kan ik vanaf 20u30 ontvangen. Graag reactie met stats, leeftijd en regio en foto pik. Misschien tot straks.  
Joris 34 jaar Vlaams-Brabant - Zaventem
Cardate, pijpdate langd e40?
Zaterdagvoormiddag ben ik in zaventem om iemand naar de luchthaven te brengen. Ik kan dus vanaf 04u30 ergens stoppen op gepijpt te worden. Dit langs de e40, liefst dichtbij de snelweg. Aalst, gent, erpe mere, wetteren, ternat,... Eindstop is in ingelmunster. Dus waregem, izegem, is ook goed.. Ik zoek een snelle cardate waar ik gepijpt en/of gerimd word. Ik ben 1m87 en weeg 80 kg. Heb schoon gerief en ben hygiënisch.  
Tim 30 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Sportieve bi 30 zkt trio, dildoplay
Sportieve bi,30,slank,190,80,16 intiem kaal zkt trio MMF (staat op m'n bucketlist). Iemand met veel toys zoek ik ook, gaande van dildo's, buttplugs, ballstretchers, dilators, oppompdildo,... liefst iemand met een groot assortiment. Enkel iemand die in de dichte regio woont die kan ontvangen. Discretie gevraagd ! Bij antwoord gelieve een foto te voorzien van jezelf. (Face hoeft niet persé direct). Indien de klik er is kan het voor meerdere malen zijn.  

Sportieve bi 30 zkt trio, dildoplay
Fijn 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
Heel kleine pik
Zoek een heel, kleine pik voor af en toe in mijn mond, nog geen ervaring met pijpen wel verlangen. Niet jonger dan 50 aub.jij liefst ook geen ervaring, gewoon lekker samen genieten.  
zoeker 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
kleine lul
Hey ik zoek iemand (zeer) klein geschapen voor wederzijdse soft fun, rukken, pijpen etc. Liefst vast indien klik. Graag hygiënisch, leeftijd/bmi geen belang.  
Jonas 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Rimmer of pijper
Ik rim geregeld een hetero kerel uit het Leuvense die zich terwijl graag afrukt. Nu zijn we op zoek naar een derde jonge kerel die zin heeft om hem terwijl te pijpen zodat hij tegelijkertijd gepijpt en gerimd wordt door iemand. Hij heeft knap sportief kontje en spuit veel. Jij mag ofwel pijpen ofwel rimmen. Liefst iemand uit Leuven die vlot kan verplaatsen of ontvangen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10