Zoeken naar mega grote

Uw zoekactie voor mega grote leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jens 37 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Mag ik je grote lul zien?
Stuur me een foto van je grote lul en dan kunnen we verder praten op whatsapp. Als je morgen in de buurt bent kan pijpen misschien ook?  

Mag ik je grote lul zien?
Hello 33 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg besneden en geschoren kontje. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
gisteren
Geil 36 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Snelle pijpdate
Ik ben vanavond in de buurt van Steenokkerzeel/Kampenhout. Kan ik ergens stoppen om een lekkere pik te pijpen? Ik 36/182/82, discreet en verzorgd. Ik zoek iemand tussen 18 en 50 jaar, graag intiem geschoren en met een grote paal. Groetjes  
gisteren
Tommy 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Voor daddy
Zoek een oudere man met ervaring die deze knappe sportieve jonge gast wil verwennen, pijpen rimmen en met kontje spelen. Ook wederzijds. Iemand die vanavond kan ontvangen in de regio. Liefst iemand met een grote paal en slank/sportief geschoren lichaam. Graag reactie met stats foto en locatie.  
Soen 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Black
Hallo allemaal ik ben opzoek naar een versa met een grote Piet om samen te genieten met foto reageren van jou Piet  

Black
gisteren
Chauffeurke 56 jaar Antwerpen - Bonheiden
Wie kan genieten van massage
Hoi ook is zin in massage en kun je niet ontvangen thuis, wel ik heb grote bestelwagen met massage tafel in ,ik kom naar een afspreekplek en rijden naar rustige plaats waar we dan aan de massage beginnen vraag wel de nodige hygiëne liefst fris gewassen ,discretie zin dan hoor ik het wel ik wil weten wie je bent dus liefst met foto reageren dan bij intresse of de juiste persoon ga ik beantwoorden de rest verwijder ik meteen ok  
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt groot geschapen TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze voormiddag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 32y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten.  

Bottom zkt groot geschapen TOP
gisteren
Steven 47 jaar Limburg - Maasmechelen
Welke 70 plusser wil mij lekker pijpen?
Hallo, ik ben een hetero en wil een keer gepijpt worden door een oudere man (70 plus). Ik heb geen grote pik (denk ongeveer 13/14 cm). Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen rond Lanaken/Maasmechelen. Wie wil mij eens heerlijk geil pijpen tot ik mijn warme zaad loos? Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Mail me.  
Submissive 28 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Zoek grootgeschapen 18cm+
Hoi ik ben een jonge chubby bottom van 1m79 en 107kg blond haar en pikje van 8cm, ik ben opzoek naar een groot geschapen Top mag hetero zijn indien discreet waarvan ik zijn grote paal mag afzuigen op mijn knietjes en als ik je echt zin heb doen krijgen mag je me ook altijd neuken xxx  

Zoek grootgeschapen 18cm+
tom 35 jaar Antwerpen - Turnhout
zaadzoekend
Wie met een grote paal kom ik leegmaken regio Turnhout? ik hou enorm van zuigen(slik alles en maak hem proper) terwijl ik een vrouwenstring draag. Ben wel mollig. Foto van je speelgoed graag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10