Zoeken naar mijn pik

Uw zoekactie voor mijn pik leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Zuigje 42 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Weekelijks zaad gezocht
Hallo ben bi schierige man die ook verzot is op het dragen van dameslingerie. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mond krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. Eventueel regelmatig naar de sexcinema gaan en jou pik daar publiekelijk verwennen kan zeker, wie wil op mij komen geilen mij verwennen,bespelen en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, alles is bespreekbaar...ook cd s trafjes t girls welkom...veel kan zolang ik maar als vrouw behandeld wordt  
Jo 55 jaar Limburg - Diepenbeek
Wie heeft zin?
Is er hier een toch heel wat jongere kerel met mooi geschapen en geschoren pik die zin heeft om gepijpt te worden en mijn holletje te neuken. Reactie met je regio alsook leeftijd Kunnen ontvangen in de buurt is een plus  
Fred 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Bi pijpt
Bischierige kerel met beetje ervaring wil nog eens lekkere pik zuigen. Wie zoekt warm mondje en lekkere pijpbeurt? Shoot!  
Bjorn 21 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Wil geneukt worden
Hallo ik ben bjorn 21 jaar en woon in ieper ( ik kan deze namiddag ontvangen tot 16u. ) Ik wil heel graag nogmaal geneukt worden. Ikzelf weeg 100 kg en heb kleine pik. Ik zoek iemand rond dezelfde leeftijd of iets ouder max 40 Lieft iemand die kiet zwaarlijvig is. Intresse ? Stuur gerust. Gr  
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Tom 54 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wie wil woensdag morgen een midiche onderzoek hebben
Ik droom daar al een tijdje van . Om eens een man volledig eens te onderzoeken . Ik kom binnen ik vraag wat je heb . Ik onderzoek je volledig . Je oren , mont , je tepels,je bloeddruk controleren,je suikergehalte . jij blijft in boxer . Ik zal ook je temperatuur meten rectal. Dan vraag ik om je boxer uit te doen . Ik zal je ballen en pik en je anus ook onderzoeken . Het probleem is dat je dringend je zaad moet lossen om te zien of het nog goed is ik help daar wel bij met hand en mont . Jij beslist of ik het naakt doen of niet . Jij mag op einde mij ook betasten of wat je wil . Wel kunnen ontvangen om 10u  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Mmmm lekkergeil 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek senior met echte dikke lul
Als je een echte dikke lul(dikker dan 5cm) hebt en ouder dan 50j reageer dan maar snel met een woordje uitleg over jezelf en eventueel foto van je lekkere geile dikke pik,ik lik,streel,ruk en pijp je klaar en dit mag meerdere keren zijn. Kom voor mij staan en duw je dikke lul in mijn mond en geniet van mijn gepijp tot je al je sperma en mijn gezicht spuit.  
gloryhole 47 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
gloryhole
je komt discreet via tuin binnen ,daar is een deur open en vind je een gloryhole,pik erdoor en anoniem keeldiep gepijpt of gerukt zijn tot je spuit.Ik verzorgde gast 47 177 78,foto is mijn pik.  

gloryhole
Groot 53 jaar Antwerpen - Boechout
Welke jonge man bewerkt mij?
Geil wakker geworden wie rukt mijn pik af? In jou geblindeerde wagen? Spuit goed. Reactie met je volledige stats aub Slank verzorgd en discreet.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10