Zoeken naar min 59

Uw zoekactie voor min 59 leverde 31 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pascal 59 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
soft date vanavond in Hamme
Ben 59 180 80. Zoek leuke soft date, tongzoenen, knuffelen, masturberen, pijpen, klaarkomen. Alles is bespreekbaar. Liefst jonger en behaard, maar is geen must. Ik ontvang vanavond in Hamme. Graag reageren met foto aub. Laat gerust iets weten.  

soft date vanavond in Hamme
Zoek gay koppel 58 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Zoek gay koppel Ninove-Geraardsbergen-aalst
Ben 59 jaar 178 77 16/5 Ben bi en zoek een vast gay koppel waar ik af en doe eens kan mee doen! Ben onbehaard mooie strakke paal , ben zeer discreet en normale man die zeker wil bevriend worden en daarna zien we wel alles kan niks moet gewoon fun en geil niks minder niks meer pure sex! Ben beleefde man met respect voor elkaar bij intresse stuur maar dan geef ik meer info en foto’s van mijn paal! Zoek wel slanke verzorgde koppels voor trio maar af en doe en vast!  
Xl top 59 jaar West-Vlaanderen - Torhout 0495338333
Rijper met - 35 j
59/1.88/85/19 sportief verzorgd. Versa alles kan niks moet respect voor elkaars grenzen en wensen. Date met -35 j kan ontvangen gelieve niet te reageren als je niet beantwoord aan het gevraagde profiel. Enkel duidelijke info met foto en stats.  

Rijper met - 35 j
Lekker pijpen 59 jaar Vlaams-Brabant - Gooik
Lekker pijpen en tongen
Voor vanavond zoek slanke man met xxl voor de pijpen en tongen, ik ontvang! Ben 59 178 76 kg met strakke paal onbehaard 16/5 Hygiene en discretie met foto en vanavond ! Ook graag knuffelen 🔥  

Lekker pijpen en tongen
Lucas 59 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek oud
Ik ben ooit als 19 jarige bepoteld door een 20 jaar oudere man. In mijn herinnering ook gelikt en gevingerd. Zou het graag nog eens meemaken en zoek dus liefst 80 plusser (leeftijdsverschil) die kan ontvangen. Hij moet zelf niet meer potent zijn maar wel geil.En ook kunnen ontvangen. Ben 59/177/79/17.  
robby 59 jaar Limburg - Alken
samen naakt
Hoi, ik zoek iemand die graag naakt is , en die mij zo ook wil ontvangen.Kijken en bekijken, softsex kan ook wel .stats 59/176/76/16, intiem geschoren, jij liefst ook , groetjes  
biboy 60 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Deze morgen
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me naar de slaapkamer, buik op bed, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 59-73k-1m72- 18x5 .  
zoek ervaring 59 jaar Limburg - Heerlen
getrouwde man
Ik ben een getrouwde man 185 79 kg 59, zoek een gay of bi man die mij wegwijs wil maken in seks met een man. Eventueel in de vorm van rollenspel. Mijn vrouw weet hiervan en ik kan dus vrij ontvangen, ik zoek het liefst niet voor eenmalig. Bij juiste klik wil mijn vrouw dan wel een keer kijken of zelfs meedoen. Mijn enige ervaring is een keer pijpen bij een trio met mijn vrouw erbij. Ik ben klein geschapen en heb geen haast, liever een nette kerel die ook de tijd wil nemen. Reageren zonder omschrijving hoe je eruit ziet en waar je woont heeft geen zin, een gezichtfoto is een pre.  
Koen 59 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Samen genieten
Kan iemand mij deze namiddag of donderdag namiddag ontvangen in de buurt van Ter Duine? Wat tijd nemen om samen te genieten van elkaars lichaam. Ik ben bi-top, 59 1m82 86 17/4. En jij? Ik kan pas rond 13 uur reageren. Grtjs  
Wasejohnny 60 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Zoek vast sex vriend
Hallokes heren ik vast sex vriend die kan ontvangen in beveren waas voor overdag sta voor veel open alles kan niets moet ook tongzoenen ik kan mijn verplaatsen van af 2 mei wie nodig mijn uit om geil sex te hebben met mijn ben versa intiem kaal 59 j geen snor of baard ook niet behaard mag wel van u kant hou speelgoed in mijn kontje dus wie heeft zin je leeftijd is niet belangrijk enkel goed sex overdag gene bla bla maar wel die durven om geil sex te hebben ook afspreken en dan op laatste zeggen dat niet gaan daar heb ook niets aan zoek mannen die durven zeggen zat geil sex Willen met mijn ik ben niet fake JE Moet wel kunnen ontvangen  

Zoek vast  sex vriend
  1   2   3   4