Zoeken naar mr

Uw zoekactie voor mr leverde 8 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Rudy 51 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Twee mannen nodig , een vr mijn kont en een met de mond
Ik zoek 2 mannen om samen met mij iets te doen. Ik ziu graag geneukt en terzefdertijd gepijpt worden door 2 leuke mannen die kunnen ontvangen regio brugge. Wie ben ik; 51 j m 86 groot bi versa 17 x 4.5 cm en 88 kg . Al wat ervaring mr dit heb ik nog niet gedaan. Ik ben soa vrij en wil het zo houden. Discretie en hygiene zijn belangrijk Hopelijk tot binnenkort.  
Mr X 44 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Onderdanig, pijpsletje
Wie komt deze donderdag mijn lekkere paal grondig klaar pijpen, deepthroaten, op gaggen, spugen,… Ben van weinig vies, kan u onder pissen.. kortom, lekker nasty. Wel discretie, soa vrij en serieus.. ik beslis liever snel en plan dit graag goed. Dus geile onderdanige sletjes voor nu donderdag.. Ik ontvang, thuiswerk.. En o ja… ik kom met lekker veel zaad… meerdere keren Welcome boys!!! Grtz.  

Onderdanig, pijpsletje
Cumdump 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumdumpster straks adonis club
Ik ben 1m60 26j 56kg klein schattig cumslet. Ik ga straks naar Adonis Gent en wil mij mijn mondje en keel graag aanbieden en wil meerdere in mn mondje laten spuiten en ook slikken. Je kan me daar vinden op het bed, ik ga er klaarliggen. Als je het prive wilt pak mr vast aan mn handen en neem me mee naar een prive cabine ;) tot straks?.  

Cumdumpster straks adonis club
Mr L 34 jaar Limburg - Overpelt
Zoek een soft date voor nu
Hey ik zoek slanke jonge man tot max 40j. Niet fel behaard of glad voor een soft date. Ik ontvang.  

Zoek een soft date voor nu
Khary 22 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek nr een gloryhole/bottom
Heyy, ik ben Khary, top, 23j 1m80 19cm (besneden) en ik ben op zoek nr een gloryhole of een geile bottom die ik kan gebruiken voor vanavond;). Ik wordt ook graag gepijpt in public maar moet zeker niet, alles kan besproken worden. Liefst niemand boven de 28. Stuur mij mr zeker met je stats en wat foto's als je hier geil van wordt ;)  

Op zoek nr een gloryhole/bottom
Jayden 35 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Xl voor snpfun
36j sport 1m86 81kg 19x6cm, hetero mr bicurieus. Zin in snp fun met vreemden en indien klik date. Voeg mij toe jaysayden op snp ch. Dk blond, blw ogn, sportief, voor live cam fun  

Xl voor snpfun
Mr L 34 jaar Limburg - Overpelt
Ik zoek saunadate voor vandaag
Hey, ik zoek een knappe niet te behaarde kerel om met mij naar een gaysauna te gaan. Ikzelf ben 182 70kg donkerblond groene ogen. Hygiëne is zeer belangrijk. Mag ook iemand zijn die zelf een sauna of jacuzzi heeft bij zijn thuis.  

Ik zoek saunadate voor vandaag
28 dagen
Mr. Edging 36 jaar Antwerpen - Beerse
Edging specialist in opleiding...wie stelt zich kandidaat voor extra ervaring?
Hallo iedereen,zoals de titel al aangeeft ben ik opzoek naar mannen die het zien zitten om zich volledig over te geven om mijn weg naar een excellente edging masseur waar te maken! Ik geniet enorm om een man maximaal te plezieren maar wel gecontroleerd zodat we constant tegen de klimax zitten maar het zo lang mogelijk uitstellen om dan uiteindelijk een heerlijk orgasme te ervaren! Ben dus concreet opzoek naar potente slanke mannen,leeftijd onbelangrijk,die discreet kunnen ontvangen! Denk jij een geschikte kandidaat te zijn laat dan zeker een seintje, mail me met een woordje uitleg over jezelf en ook zeker van welke regio je bent! Trefwoorden:gecontroleerd,zonder géne,met veel respect een zalig moment beleven. Groetjes Mr. Edging