Zoeken naar nog eens proberen

Uw zoekactie voor nog eens proberen leverde 47 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Hetero 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hetero op zoek naar iets anders
Hey, ben 34j, normaal gebouwd en hetero die eens iets anders zoekt. Zou graag eens iets proberen met een andere man. Graag discreet want zit in een relatie. Liefst ook een hetero of bi man die in een gelijkaardige situatie zit.  
gisteren
Top 22 jaar Antwerpen - Geel
Bottom onder 30 jaar
Ik ben een slanke jong die zou graag iets nieuw willen proberen! Ik zoek iemand die graag pijpt en misschien iets meer, ik kan vanavond ontvangen en liefst reactie met foto aub!  
gisteren
Ron 56 jaar Limburg - Halen
goesting
He ik ga morgen naar boysclub bekkevoort rond 12u15 het zijn er naked days ik wil zoveel mogelijk lullen zuigen die hun lading over mijn face spuiten natuurlijk mogen jullie mij ook zuigen iemand die echt klein en dun geschapen is mag mij proberen te neuken zou mijn eerste keer zijn en de liefhebbers mag je mij meenemen naar de douche waar lekker over mijn tong mag plassen mijn stats 56/181/70 en besneden lul 18/5 zet in uw mail erbij je stats en hoe ik je kan herkennen  
Johan 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Al een tijdje houd ik (M, 34, 1.82, 85) deze site in de gaten en heb uiteindelijk besloten ook zelf eens opzoek te gaan middels een advertentie. Het is voor mij nu de tijd, na m'n beëindigde hetero relatie, om ook eens iets te proberen met een man. Bij voorkeur een bischierige hetero / iemand die geen ervaring heeft met mannen. Mijn fantasie is om eens een mooie piemel in mijn mond te krijgen en rustig in mijn mond gepenetreerd te worden, evenals heerlijk in 69 positie te genieten van elkaars piemel, tot spuitens toe. De laatste tijd trek ik mezelf steeds vaker af bij die fantasie en wil deze stiekem graag in het echt beleven op discrete en uiterst hygienische manier. Ik heb wat fotos toegevoegd van de momenten waarop ik enorm geil in de weer was met mijn 16cm speelgoed. Heb ik interesse gewekt? Stuur dan even een wat uitgebreider mailtje. Een foto erbij 'mag', dat vindt ik wel geil!  

Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat (pijpen en neuken) en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Geile man 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie kan nu langskomen om me te melken?
Ik ben op zoek naar een 60+ man die het geil vindt om me op te geilen en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Je mag me keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Ik kan misschien een douche nemen terwijl je erop staat te kijken, en extra aandacht hebben voor mijn stijve lul. Dan mag je me afdrogen... Geil me maar verder op, speel met mijn stijve lul tot ik spuitend klaarkom. Zelf moet je zeker niet naakt gaan; dat beslis je zelf. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Ik kan ontvangen tot 17u45 ofwel vanavond na 21u.  
Robin 26 jaar Oost-Vlaanderen - Moerbeke
Jonge bischierige zoekt oudere top
Ik ben op zoek naar oudere/ervaren top(s) die me kunnen ontvangen :) wil graag iemand pijpen, en bij klik kunnen we misschien meer proberen :) stuur mailtje met locatie, stats, tot zo?  
Geile man 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Voor deze namiddag, vanavond of morgen
ben ik op zoek naar een 60+ man die het geil vindt om me op te geilen en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Eerst wil ik met je op een neutrale, rustige plek buiten afspreken. Ik draag dan een losse broek zonder slip, zodat je al eens kan voelen en me lekker geil kan maken... Als ik me op mijn gemak voel, kan je met me meekomen en kan je me thuis volledig uitkleden. Je mag me dan keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Geil me maar verder op, speel met mijn stijve lul tot ik spuitend klaarkom. Veel is mogelijk, het mag ook wat kinky of risky zijn. Zelf moet je zeker niet naakt gaan; dat beslis je zelf. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Voor deze namiddag, deze avond na 21u of morgen in de loop van de dag.  
kenny 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
ik pijp enkel tot einde
hey nog maar is proberen ik hetro zoek voor nu andere hetro die ik is mag klaarpijpen niet meer niet minder jij veel zaad hoor het wel waar op den dam antwerpen noord ik antwoord steeds  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat (pijpen en neuken) en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
  1   2   3   4   5