Zoeken naar nu voormiddag

Uw zoekactie voor nu voormiddag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lars 42 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse
Heet en geil...
Welke mannelijke kerel tot 45 jaar heeft er zin om mij vandaag (voormiddag of namiddag) een discreet bezoekje te brengen bij mij thuis? Ik ben mannelijk, single, bi, 42, 1.79, 77, 17, regio Vlaamse Ardennen. Samen genieten van elkaars lichaam en mannelijkheid. Niet twijfelen kerels, gewoon doen...  
Ochtendgeil 48 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Pijpdate
M48 geil wakker geworden. Welk pijpsletje verlost mij van dit warme zaad deze voormiddag. Ik verplaats deinze kortrijk  
gisteren
Peter 55 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Op zoek naar...
Hallo allemaal, Ik ben een bi-schierige man met de volgende stats: 56j (maar zie er jonger uit), 1,8m, 85kg en een pik van 17 echte CM. Ik ben regelmatig vrijdag voormiddag vrij en soms ook op andere momenten. Ik zoek een rustige vriendelijke bi-man om samen geile sex te hebben, ik kan niet ontvangen. Veel kan: van hete porno te kijken, massage, pijpen, neuken (geen ervaring maar fantaseer er wel over). Fris gewassen en steeds helemaal naakt, tenzij sexy ondergoed dat uiteindelijk ook uit gaat.... Ik pijp heel graag een flinke pik waarvan de eikel vlot bloot komt. Bij reactie graag foto's uitwisselen zodat we weten wat we in onze mond nemen... Hopelijk vind ik een geile leuke man die niet te ver woont en kan ontvangen. Discretie en respect is heel belangrijk.  
gisteren
peter 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
eerste ervaring
hey, ik ben een 45jarige zonder enige ervaring, maar wil graag eens experimenteren. Wie kan me op 03/07 in de voormiddag ontvangen in oostende om samen mijn grenzen te verleggen. Ik ben 1m75, 85 kg, normaal geschapen, volledig geschoren en zeer discreet.  
Trio fun 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Zondag voormiddag
Hoi, wij zijn 2 gasten die deze zondag om 09.00 uur bij elkaar komen om geil te sexen. Wij zijn beide bottom/versa en zoeken nog andere versa of tops die meekomen doen met ons. Alles kan niets moet. Wij zijn beide aan de prep. Ik ben 48/183/89/18,4 en de andere is 56/176/64/19,4. Indien je wil douche gelieve wel jullie eigen handdoek meebrengen. Alles moet discreet zijn. Stuur je stats wensen en duidelijke facepic. WIJ DATEN NIET ZONDER FACEPIC. WIJ STUREN DIE VAN ONS IN REPLY  

Zondag voormiddag
Top zoekt bot 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Mondje/kontje gezocht
Zoek geile date voor deze voormiddag. 34 182 84 sportief & hoogopgeleid. Max 40j en enkel reactie met foto.  

Mondje/kontje gezocht
Pijper 45 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Wie komt zijn zaad dumpen?
Wie komt deze voormiddag langs om zijn zaad in mijn keel te dumpen. Ik 45j, 1m85 en 76kg uit Oud-Turnhout. Graag reactie met stats evt foto.  
dave 62 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
zalige pijp en ruk date nu
hoi mannen , wie is in de buurt ik pijp jou zalig leeg hmmmn en jou zaad slik ik graag kan ontvangen, Dimie tijd deze voormiddag ?  

zalige pijp en ruk date nu
Kris 47 jaar Antwerpen - Essen
Discrete top gezocht
Wie komt mij morgen ontmaagden? Graag iemand die discreet, hygiënisch en respectvol wil handelen. Zal zeker een strak gaatje zijn waar je misschien eerst wat ruimte maken. Ik ben 1m76 en 79kg. Liefst in de voormiddag en in Essen. Graag niet al te groot materiaal. Foto zeker welkom.  
Chubby top 23 jaar Antwerpen - Kontich
Wie morgen voormiddag afspreken?
Hey ik ben een chubby top van 23 187 100 13, mijn date voor morgenvoormiddag heeft afgezegd dus zoek ik nog iemand om morgen voormiddag mee af te spreken. Het liefst ben je bot, klein geschapen. Chubby of dik mag zeker, behaard is ook geen probleem, wel intiem verzorgd en hygiënisch. Alles gebeurt safe en discreet. Als je wil afspreken geef dan een seintje met je stats een woordje uitleg en een foto  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10