Zoeken naar onderd*

Uw zoekactie voor onderd* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
onderdanige 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
wie besneden jong of oud laat deze onderdanige slanke man pijpen slikken en likken waar je het wenst ik pijp ook duo's 170/60/14  
Viktor 47 jaar Vlaams-Brabant - Boutersem
Bi zoekt chubby
Lichte onderdanige biman in relatie valt om dikke kerels, bear, chubby, mollig, volslank. behaarde welkom. Ik wil je pijpen, rimmen, tongen, speeksel, sperma. Plas ook. Ik ben nog maagd,alleen met cd en kleine piemel. Bij jou thuis of op kamer. Voor begin namiddag.  
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Massage
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem en zou graag straks een erotische massage krijgen met happy ending. Veel kan en mag... Tot...?  
Luc 50 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Onderdanige kinky zaad en plasslet
50 jarige onderdanige kinky zaad en plasslet, 1m83, 98, gbbs zoekt dominante kinky tops. Ik word graag gedwongen te likken en te sikken van zaad en plas. Wordt graag langdurig geneukt in mijn mond in verschillende standen al dan niet gebonden. Ik Kan alleen verplaatsen  
Jeje 54 jaar Antwerpen - Ekeren
Extra oudere TOP man voor trio
Ik onderdanige SiSi bot zoekt extra oudere TOP man die liefst groot geschapen is en geniet om dominant te zijn . Ik heb reeds een oudere top vriend maar zoeken nog extra top voor fun met 3. We kunnen samen afspreken te Ekeren waar mijn top vriend kan ontvangen. Graag jou stats met foto doorsturen , ik stuur alvast een foto terug met telefoon nummer om snel te kunnen afspreken. Wij zijn eerlijk en discreet zoeken liefst geen alles dater , beginner mag om regelmatig mee te genieten.  
zoek 61 jaar Antwerpen - Antwerpen
Perverse lustslet
Ben opzoek naar een verwijfde gaymaster die mij kan ontvangen in het Antwerpse.Mijn stats,61/189/92/16/4/ Heb geen baard,bril of snor.U ook geen baard of snor (daar knap ik op af) Ik ben zeer beleefd,gehoorzaam en onderdanig,u mag mij ook leibanden of dressen naar believen.Ik hou van tongen,strelen,voetjes adoreren,dildoplay,lekker lang pijpen,rollenspel.Indien interesse kom ik graag naar u toe,pas volgende week.Voorwaarden,mij kunnen ontvangen in het Antwerpse,geen baard of snor aub.Ik kom mijn afspraken altijd na.ben ook van het Antwerpse.Ook mooi intiem geschoren zijn,ben ik ook.  
Lars 39 jaar Limburg - Lanaken
Bi bttom onderdanig zoekt (dominate) top
Zou graag eens een massage willen. Wie kan me hierbij helpen? Ben gehuwd en bi bottom. Veel kan... ben nogal kinky ingeteld. Ik geef me over aan jou tijdens de massage en jij beslist wat er gebeurd. Ben ook neukbaar. Nog redelijk stak maar niet meer maagd hahaha. Je moet kunnen ontvangen. Groetjes  

Bi bttom onderdanig zoekt (dominate) top
Loiko 61 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
wie wil dit verzorgd travo sletje neuken?
dag lekkere toppers, met lekkere paal en veel zaad. Deze verzorgde athletische bottom slet zoekt een geile topper voor veel plezier! Ik ben onderdanig en wil je diep in me. Wel graag discretie en hygiene. Ik ben je sletje en zeer gewillig. Wel geen pijntoestanden. Stuur je me een heerlijk voorstel en wat pics van uw lekkers? Ik kan ontvangen en verplaatsen. tot spuits, uw sletje  

wie wil dit verzorgd travo sletje neuken?
gisteren
Xavier 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zaadhonger
Vanavond maak ik nog de verplaatsing Kortrijk-Brugge. Waar kan ik stoppen om je pik leeg te zuigen. Ik ben onderdanig en sta volledig ter uwer beschikking.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10