Zoeken naar onderda*

Uw zoekactie voor onderda* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Dominant bi 42 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Onderdanige kerel gezocht
42 bi sportief zoekt leuke kerel die graag onderdanig is in rollenspel. Discreet. Graag reactie met stats en foto.  
gisteren
Spannend 56 jaar Limburg - HASSELT
(Ont)spanning en meer.....
Heteroman met beetje soft bi ervaring wil wat experimenteren met een eerder onderdanige jongeman van max 35 jaar. Een medisch schoolonderzoek waar de dokter je volledig onderzoekt, keurt en betast. Of je komt voor een ontspannende lichaamsmassage met wat extra? Of je komt op bezoek bij een nonkel, leraar, buurman, en je wordt gedwongen je uit te kleden, je te laten betasten... Bij klik voor regelmatig en meer mogelijk. Antwoorden wie je bent, van waar je bent en wat je zoekt!  
gisteren
Alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 - 181cm - 72kg - 18cm
Dag heren. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Dit weekend kan ik ontvangen in Antwerpen. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  
gisteren
bottomslet 43 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Dominante Top gezocht
Ik ben 40-jarige, propere, discrete bottomslet. Ik zoek een dominante top uit de streek (Kortrijk-Harelbeke-Waregem,...) die mij op regelmatige basis wil gebruiken. Kan regelmatig overdag. Ik ben onderdanig. In toekomst mag je me ook uitlenen aan vreemde mannen of meenemen naar club of sexcinema om me te laten gebruiken door andere mannen. Wie heeft zin in zo'n scenario? Ik kan morgen afpsreken over de middag.  
gisteren
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Een date waar meerdere mannen mij onderspuiten droom ik ook al lang van. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Loiko 60 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
geile bottom slet zoekt een vaste geile en goed voorziene topper!
dag lekkere toppers, met lekkere paal en veel zaad. Deze verzorgde athletische bottom slet zoekt een vaste topper voor veel plezier! Ik ben onderdanig en wil je diep in me. Wel graag discretie en hygiene. Ik ben je sletje en zeer gewillig. Wel geen pijntoestanden. Stuur je me een heerlijk voorstel en wat pics van uw lekkers? Ik kan ontvangen en verplaatsen. tot spuits, uw sletje  

geile bottom slet zoekt een vaste geile en goed voorziene topper!
gisteren
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Onderdanige hetero wil gekeurd worden
Ik ben een licht onderdanige hetero (46/193/96/18) en zou graag eens uitgebreid gekeurd worden door een man die ouder is dan ik. Ik heb geen ervaring met mannen. Er is veel mogelijk, maar geen gezoen, gerim of geneuk. Rollenspelen en mooi opgebouwde scenario's waarbij ik de onderdanige/volgzame ben en jij de touwtjes in handen hebt, dragen mijn voorkeur weg. Misschien dwing je me op het einde jou te pijpen? Graag volledige reactie met concreet voorstel. Ik reageer niet op oneliners.  
mark 55 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
waar
bij wie of waar mag deze onderdanige, onbehaarde chubby in de regio Aalst vandaag langskomen? Word graag als slaaf behandeld en word graag geneukt. Discretie gevraagd en geboden, kan ook ergens outdoor....  

waar
toyboyke 39 jaar Oost-Vlaanderen - Knesselare
daddy die me wil opleiden
hoi, daddy gezocht die me wil opleiden als slaafje voor zichzelf of andere dominante mannen, die me voorstelt aan zijn perverse vrienden, meeneemt naar sauna's of uitleent als toyboy. Ik ben 35/187/80 sportief gebouwd en onderdanig, exhibitionistisch ingesteld, maar graag wil ik mn grenzen verleggen. Anale training, deepthroat, outdoor sex of cardates. ik kom graag op auditie om te tonen waar ik nu al sta.  

daddy die me wil opleiden
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10