Zoeken naar onderdanig sub

Uw zoekactie voor onderdanig sub leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Lars 39 jaar Limburg - Lanaken
Bi bttom onderdanig zoekt (dominate) top
Zou graag eens een massage willen. Wie kan me hierbij helpen? Ben gehuwd en bi bottom. Veel kan... ben nogal kinky ingeteld. Ik geef me over aan jou tijdens de massage en jij beslist wat er gebeurd. Ben ook neukbaar. Nog redelijk stak maar niet meer maagd hahaha. Je moet kunnen ontvangen. Groetjes  

Bi bttom onderdanig zoekt (dominate) top
Loiko 61 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
wie wil dit verzorgd travo sletje neuken?
dag lekkere toppers, met lekkere paal en veel zaad. Deze verzorgde athletische bottom slet zoekt een geile topper voor veel plezier! Ik ben onderdanig en wil je diep in me. Wel graag discretie en hygiene. Ik ben je sletje en zeer gewillig. Wel geen pijntoestanden. Stuur je me een heerlijk voorstel en wat pics van uw lekkers? Ik kan ontvangen en verplaatsen. tot spuits, uw sletje  

wie wil dit verzorgd travo sletje neuken?
gisteren
Xavier 50 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zaadhonger
Vanavond maak ik nog de verplaatsing Kortrijk-Brugge. Waar kan ik stoppen om je pik leeg te zuigen. Ik ben onderdanig en sta volledig ter uwer beschikking.  
gisteren
Beginnende Bot 59 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek 55+ vaste top senior/groep voor...
Halo, Ben in het bezit vaan een onderdanig beginnende bi bottom, 56j 172 cm 74 kg. Hij heeft een zeer enge kut dat ingewerkt moet worden, daar ik dan zelf niet meer kan zoek ik dus 2 top senioren op groep. Hij kan alleen verplaatsen of op kamer. Wel de bedoeling om vaste mensen te vinden dus.  
gisteren
Rik 29 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Een 3e man gezocht
Wij, een stel dertigers, zoeken voor deze avond rond 19:30 een 3e man welke ons kan vergezellen in een heerlijke partij. Een onderdanig slanke boy welke daddy & de 3e man graag onder handen neemt. Ben jij max 40j, slank, hygienisch, enig niveau en kan je vanavond tot bij ons komen om het vermelde tijdstip, meld je dan zeker. Gelieve stats te delen, foto's zijn zeker welkom. Fakers, gelieve te onthouden.  
Dominant bi 42 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Onderdanige kerel gezocht
42 bi sportief zoekt leuke kerel die graag onderdanig is in rollenspel. Discreet. Graag reactie met stats en foto.  
Alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 - 181cm - 72kg - 18cm
Dag heren. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Dit weekend kan ik ontvangen in Antwerpen. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  
bottomslet 43 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Dominante Top gezocht
Ik ben 40-jarige, propere, discrete bottomslet. Ik zoek een dominante top uit de streek (Kortrijk-Harelbeke-Waregem,...) die mij op regelmatige basis wil gebruiken. Kan regelmatig overdag. Ik ben onderdanig. In toekomst mag je me ook uitlenen aan vreemde mannen of meenemen naar club of sexcinema om me te laten gebruiken door andere mannen. Wie heeft zin in zo'n scenario? Ik kan morgen afpsreken over de middag.  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Loiko 60 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
geile bottom slet zoekt een vaste geile en goed voorziene topper!
dag lekkere toppers, met lekkere paal en veel zaad. Deze verzorgde athletische bottom slet zoekt een vaste topper voor veel plezier! Ik ben onderdanig en wil je diep in me. Wel graag discretie en hygiene. Ik ben je sletje en zeer gewillig. Wel geen pijntoestanden. Stuur je me een heerlijk voorstel en wat pics van uw lekkers? Ik kan ontvangen en verplaatsen. tot spuits, uw sletje  

geile bottom slet zoekt een vaste geile en goed voorziene topper!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10