Zoeken naar onderz*

Uw zoekactie voor onderz* leverde 27 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Marc 54 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie is er nu nog vrij
Hallo ik ben man van 54 177 87 15 x 5 en besneden en niet intiem geschoren en ik wil een patiënt zijn van een dokter die mij grondig onderzoekt en of wil ik een massage met happy ending bij mij thuis in Wetteren please als het kan een foto van gezicht mee sturen dan krijg je er 1 van mij belooft ik ben discreet en vertrouwelijk en geen foto jager  
Tom 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
medische onderzoek
ik wil graag een grondig medisch schoolonderzoek herbeleven met alleen (zweet) sokken en broekje aan in gang wachten om bij de doc te komen. graag voorstel voor onderzoeken, stats, instrumenten en eventueel foto is zeker antwoord terug. nadien rollen omdraaien is ook een mogelijkheid. andere voorstellen voor een spannend onderzoek ook welkom  

medische onderzoek
Tim 54 jaar West-Vlaanderen - Aalbeke
Doktersbezoek
Voor woensdagmorgen om 9u Wie ontvang mij en wil mij zoals vroeger op school onderzoeken  
Joren 28 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Medische keuring (Dokter gezocht)
Beste heren, Deze jongeman is opzoek naar een dokter voor komende maandag rond 12u een bezoek te brengen. Liefst uit de regio. Ik ben een slanke/sportieve hetero jongeman van 28j. Die graag eens uitgebreid schoolonderzoek/medische keuring ondergaat zo volledig mogelijk. Jij ben slanke dokter, die mij kan ontvangen in u kabinet komende maandag. Reageer met foto, en het verloop van het onderzoek.  
10 dagen
Dominant 56 jaar Limburg - HASSELT
Dominant zoekt jonger onderdanig
Is er een liefst jongere man die echt kan genieten van rukken en pijpen? Een lekkere geschoren 16x4 in de aanbieding die niet snel komt en veel spuit. Ben een sportieve man in heterorelatie met een voorkeur voor jonger en onderdanig. Kan wekelijks ontvangen maar verplaats ook indien nodig. Reactie met leeftijd, woonplaats, ervaringen en wat over jezelf. Rollenspel en medisch onderzoek alsook massage kunnen ook bij klik. Koppeltjes ook welkom.  
10 dagen
Matthias 29 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Slanke student zoekt doktersonderzoek.
Hallo, Graag zou ik mijn lichaam, penis en anus, laten onderwerpen aan een langdurig onderzoek. Ik sta ook open voor zelf te neuken na verloop van tijd, maar ik wil niet geneukt worden. semi-echte dokterspraktijk krijgt voorrang! Stuur me een bericht waarin je duidelijk laat blijken wat jij voor mij kan betekenen!  
10 dagen
Marc 54 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Wie is er nu nog vrij
Hallo ik ben 54 177 87 15 x 5 en ik wil een patiënt zijn van een dokter die mij grondig onderzoekt of ik wil een massage met happy ending krijgen bij mij thuis in Wetteren please  
11 dagen
biman 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie schuift zijn hand in mijn slipje?
Je mag alles rustig bekijken, betasten en onderzoeken. Ik sta voor veel open,niks moet.  
11 dagen
Lullenzot 53 jaar Antwerpen - Edegem
Een beetje plezier in het UZA?
Iemand zin in wat friemelwerk in het UZA? Ik ben hier voor onderzoek. Ben niet ziek en volledig mobiel. Misschien samen wat plezier beleven op je kamer of in een toilet? Zeg het maar. 53/188/95/13×5. Vermeld je stats aub.  
Explorer 44 jaar Antwerpen - Zandhoven
Is er een dokter in de groep?
Is er een dokter in de groep die een nieuwe patiënt wil onderzoeken? Een dokter die zoals vroeger een schoolonderzoek doet maar dan met alles erop en eraan?  

Is er een dokter in de groep?
  1   2   3