Zoeken naar onervaren

Uw zoekactie voor onervaren leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Op ontdekking
Hey onervaren gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast die samen wil experimenteren en mij een beetje wegwijs wil maken in het bi zijn Veel kan niets moet enkel respect en hygiëne voor de rest komen we er snel achter wat wel en wat niet ;) liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
Danny 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Bi schierig onervaren
Langs deze weg zoek ik aangename gasten of mannen die ook verder willen ontdekken ik onervaren en xoek tussen de 25 en maximaal 50j kan niet ontvangen enkel uit regio zottegem en omstreken reageer met stats,loods,en foto enkel serieuz  

Bi schierig onervaren
Horny Guy 31 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Dertiger zoekt man
Hallo! Voor vanmiddag zoek ik een man om wat met elkaar te spelen bij mij thuis. Ikzelf ben 31 jaar, jouw leeftijd maakt niet zo uit maar hygiene is wel heel belangrijk. Ook ben ik nog onervaren in man-man seks, dus respect daarvoor is ook vereist. Zie jij het zitten om tot regio Roeselare te komen om elkaar wat te rukken en pijpen, eventueel elkaar neuken (met condoom). Laat het me weten!  
gisteren
Sletje 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mondje zoekt dominante lullen
Hey ik zoek lullen die mijn mondje eens goed door neuken en mij dwingen te slikken ik kan ontvangen en bij goede eerste afspraak heb ik nu nog een onervaren maagdelijk vrouwelijke kontje dat ook eens goed wilt misbruikt worden wie wilt er nu nog afspreken 23:32 stats 21/1m75/64kg vrouwelijke beentje voetjes een billen  
gisteren
Jens 32 jaar Antwerpen - Laakdal
onervaren zoekt voor vanavond
32/170/95/17 hi ben van eindhout ik zit hetero relatie en wil eens wat anders proberen uit nieuwsgierigheid ! Ben jij niet roker en heb je hygiëne ? En ervaring ? :) mag je me zeker sturen ! Zoek voor meer maals maar eerst zien da het klikt ! Oh ja vergeten ik ben vanavond aan waterkant ( kanaal ) winkelomheide vanaf 21u blind date ? ;)  
gisteren
Tom 27 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Wie zijn seksslaaf mag ik zijn.
Is er een top in de buurt van Hoogstraten die nu al zijn lusten wil botvieren op een onervaren sletje van 27j, 1m85, 93kg, behaard en bottom ingesteldheid. Sta voor veel zaken open. Kleed me eventueel in meisjeskleren.  
gisteren
MsT 44 jaar Antwerpen - Geel
Jonge onderdanige gaste op verkenning ?
Zijn er nog in de regio Geel onderdanige gaste -26 die hun grenzen willen verkennen en verleggen met Dominant op een rustige stap voor stap wijze met het nodige overleg ? Onervaren zeer zeker welkom. Stel jezelf voor en hoe jij jezelf onderdanig ziet.  
gisteren
ikke 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
hopeloos
hallo ik bezoek deze site al meer dan 10 jaar en heb hier wel al meerdere leuke date's gehad ;) echter de laatste jaren is het huilen met de pet op!!! ik kom hier dagelijks kijken maar ben snel rond hoor, de helft staat hier dagelijks met dezelfde advertentie !!! wat doen jullie met al de reactie's? nog steeds zijn ze beginnend of onervaren? net zoals de fake travjes die geneukt willen worden met nietszeggende berichtjes! allemaal zogezegd bi maar ik denk eerder geil omdat ze thuis niks meer hebben en dan maar beginnen fantaseren en geile praat verkopen en de kleren van je lijf vragen om dan wanneer het tot een evt ontmoeting komt plots niks meer laten horen. maak hier een site van met lidgeld dan zullen de fantasten wel afhaken!!! voila mijn zegje is gedaan, veel rukplezier gewenst.  
Just bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Sexbuddy FWB
Al een tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex … om te beginnen. Talloze advertenties later, 3 keer voor een faker voor niets naar een adres rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddy te vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft of ook graag eens met de motor(scooter) gaat toeren en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Ben je niet ouder dan 50 jaar, liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar kan me makkelijk vrij maken om me te verplaatsen. Enkel reacties met stats, een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) = reactie Mijn stats zijn 50/174/90 17*5  
Onervaren44 44 jaar Antwerpen - Wilrijk
Onervaren zoekt dominant 55+
Onervaren man 44, m70, 73kg, kort haar/normaal gebouwd, zoekt dominante oudere top - voor regelmatig. Zelf heb ik geen taboes.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10