Zoeken naar opdrachtjes

Uw zoekactie voor opdrachtjes leverde 4 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

dikky 44 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Chubby bear gezocht
ik zoek een zware chubby bear met grote buik om lekker oraal te verwennen. Ik pijp heel graag en slik heel graag zaad. Graag een lieve iets dominante bear die mij geregeld wil ontvangen om opdrachtjes te geven en van mij zijn privé pijpslaaf te maken. Alleen mannen die mij kunnen ontvangen en met grote buik. Graag een reactie met je wildste wensen/fantasieën en graag een fotootje van minimum buik. Liefst regio Antwerpen maar als je het waard bent (heel dikke buik) dan verplaats ik ook verder.  

Chubby bear gezocht
14 dagen
Jojo 57 jaar Limburg - Zonhoven
zoek discrete sexmaat
Bi man, vijftiger, 183-90. Vind sex opdrachtjes uitvoeren extra opwindend. Ben eerder sub / bottom. Afspreken tijdens de dag. De eerste keer liefst op motel of andere plaats, bij klik en vertrouwen kan ik af en toe ontvangen. Verder kennis maken via mail.  
Tom 29 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Tom Zoekt
Hoi, Ik ben Tom, een jongeman van 29 jaar oud. Ik ben 1.84m groot, weeg 78kg en heb kort bruin haar... Ik ben soft-bi en heb al enige ervaring met pijpen... Ikzelf ben onderdanig ingesteld en hou van me verkleden als meisje. Intiem ben ik mooi glad, maar de rest van m'n lichaam niet (geen baard/snor), draag altijd nylons, rokje, kniekousjes.... Wat zoek ik? Iemand die (licht) dominant is en me gebruikt als pijpsletje... maar ook andere opdrachtjes (bv huishouden) kunnen. Ik wordt graag geblinddoekt, vastbinden kan ook, lichte tikjes met zweepjes en andere opdrachtjes zijn zeker ook welkom. Je mag natuurlijk ook met mij spelen, maar ik wil wel pas op het einde klaarkomen, als je m'n gezichtje volgespoten hebt. Zoek iemand voor meerdere keren en om ook verder op te bouwen. Als je meerdere keren kan klaarkomen, super. Reacties met lichaamsfoto hebben voorrang. Reacties met meer dan 1 zin! Ik verplaats ik in antwerpen, limburg en vlaams-brabant en oost vlaanderen.  

Tom Zoekt
23 dagen
Bert 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Spelen tijdens voetbalmatch
Hey geile mannen, ik ben een onderdanige kerel (1m86, 85, 16) die graag eens een kinky spelletje wil spelen tijdens een voetbal match met een paar dominante mannen. Waarbij we gebeurtenissen tijdens de match koppelen aan opdrachtjes voor mij. Bv bij een hoekschop moet ik een kledingstuk uitdoen, bij een vrije trap krijg ik een spanking, ... Dat zal de match zeker spannend maken ;) . Laat maar weten als dit jou aanspreekt en hopelijk kunnen we iets afspreken