Zoeken naar ouder*

Uw zoekactie voor ouder* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

discreet bi 46 jaar Antwerpen - Laakdal
Stiekem in openbare sauna
Ik zoek een oudere saunamaat, liefst 65+ om stiekem stoute dingen te doen in een openbare sauna. 2x/maand wissel ik af tussen een sauna in Laakdal en Gelddrop.  
Date vanavond! 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date vanavond!
Zoek date voor vanavond. Ben sportief gebouwd, 170 cm en 62 kg en niet mis. Gewone pijpdate wederzijds kan ook. Massage en u dan lekker pijpen,... Zoek beetje zelfde lichaamsbouw. Ben 36 jaar. Kan bij mij thuis,.... Ben van Roeselare. Ben onbehaard en verzorgd. Niet ouder dan 45 jaar. Eventueel op locatie kan ook. Ergens in Roeselare...  
Flip 49 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Man zoek 70 plus
Verzorgde man top niet roker geen tatoeages rustig type Zoek oudere man plus 70 jaar die graag pijpt en kan ontvangen hygiëne en discretie verzekerd regio Kortrijk  

Man zoek 70 plus
Bietje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Wie ontmaagd me?
Oudere zachte senior gezocht die me wilt gebruiken voor zijn lusten. Jij kan ontvangen, bent uit de regio, bent ouder dan 60j, verzorgd en discreet en je kan genieten om je lusten te botvieren op een slanke kerel. Ben 180 cm groot, 73 kg, en 37 j oud.  

Wie ontmaagd me?
rebo 38 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Heren, ik ben zelf een dikke gezette crossdresser, lingerie, pruik, overal mooi geschoren, wel baardje die door relatieredenen niet kan verdwijnen (het zou nogal opvallen moest ik opeen geen baard meer hebben(, maar ik kan kan altijd een masker aandoen. ik zoek een oudere heer 50-60plus, uiterlijk en grote speelgoed maken mij niet uit, wel graag kunnen ontvangen, discreet en hygienisch. ik zoek iemand vast waar ik mag komen het sletje spelen, of een huishoudelijk klusje doen opgekleed, en jij mag dan u fantasie laten gaan, ik hoef niet klaar te komen het plezier is volledig voor u, ik laat graag veel toe en sta voor zeer veel open. graag kunnen ontvangen regio gistel/oudenburg/westkerke/eernegem, graag deftige reactie met wat je zoal wenst; foto hoeft niet maar is altijd leuk meegenomen.  

Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
ouder vs jonger 67 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
ouder vs jonger
wie kan ontvangen? wie valt op ouder ? wie wordt graag verwent ? ik verplaats, zestiger  
Luc 63 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Moeilijk te vinden!! Zoek voor VANDAAG!!!!!!
Wie heeft grote pik en ballen?? Zoek echt grote pik en ballen voor langdurig verwennen met happy end. Mag wederzijds. Masseren likken strelen zuigen en pijpen. Ik ontvang discreet alle leeftijden zeker ouder of getint maar GROOT geschapen in Blankenberge. Ben verzorgde 65/178/78. 18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed en juiste email adres. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Geen fakers. Eerlijke advertentie misschien tot straks.  

Moeilijk te vinden!! Zoek voor VANDAAG!!!!!!
bibot 50 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
zoek oudere mstr die ontvangt en v me neukslet mkt
ben slank niet-roker en zoek niet-roker oudere meester liefst iemand die meestal thuis is en kan ontvangen en van me een lekkere neukslet maakt naakt toont aan je bezoek en ook laat gebruiken door je bezoek en anderen ben altijd geil discreet  
Dromer 49 jaar Limburg - HASSELT 0493108153
Op zoek naar bi man van 65+ die mijn droom laat uitkomen
Hallo, Ik ben een verzorgde man van 49j 185 89 en 14x4 en ik zoek namelijk een bi man van 65+ en groot geschapen die mij kan ontvangen. Al een tijdje droom ik om eens een grote piemel van een oudere man in mijn hand te hebben en daar eens mee te spelen tot hij spuit. Daar wordt ik telkens geil van als ik er van droom. Uiteraard mag je ook met de mijne spelen. Ik heb nog nooit iets met een man gedaan dus ik heb geen enkel ervaring. Reageer met je stats en foto van je grote piemel. Discretie en hygiëne staat hoog aangeschreven. P.S. Enkel WhatsApp.(niet bellen)  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10