Zoeken naar regiogent

Uw zoekactie voor regiogent leverde 22 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Diel 70 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
tw i nk
Ben 70-er, hetero, single, discreet, betrouwbaar. Maar ik wil toch graag eens zo'n beginnende slanke tw i nk met dunne lange piet als speelgoed meemaken... >Maar ken mijn weg niet in die mannenwereld. Wie kan mij de juiste richting aangeven, of weet waar ik moet zijn. 100% x 100 discretie en vertrouwen gegeven en gevraagd. Regio Gent.  
Biman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Potente Top gezocht
Verzorgde versa bear-type 45 uit regio Gent wil vanavond graag 'n lekkere paal in m'n mondje en/of kontje. Ben onderdanig en gewillig. Wel graag hygiëne en discretie. Wie kom ik verwennen...  
bi top 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
bi top met versa interesse zoekt bij voorkeur versa (morgen)
welke lieve gay, versa, bot, cd, tv of koppel met bi man wil morgen eens ontspannen in de regio Gent-Wetteren-Aalst? ik verplaats, véél bespreekbaar. gewoon deftig zijn, leeftijd ondergeschikt.  
Stem 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
naakt in de stemming komen
Hey, iemand zin om vanavond naakt naar de verkiezingsuitslagen te kijken. Jij ontvangt en we kijken wat naar de verkiezingen. Ik ben 45j, groot, klein buikje, normaal behaard, voldoende geschapen. Ben eerder passief, maar heb zin in wat actie vanaf 17u bij jou. Regio Gent en omstreken...  
10 dagen
Steven anoniem 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
droomscenario bij jou
Hey, ik ben 45 j bi single en heb zin in een volgend scenario, bij jou thuis, zo anoniem mogelijk... Je laat me binnen, de deur staat op een kier en je zegt me waar de slaapkamer is. Ik ga op bed liggen en draag een bivakmuts. Ik heb ook een bivakmuts voor jou. Ik blijf passief en jij mag met mij doen wat je wil. Je ontkleed me, bewerkt mijn kont, rukt en pijpt me stijf en uiteindelijk neuk je me veilig. Je hebt condooms en glijmiddel. Ik laat me gewillig neuken, in verschillende standjes, maar blijf hierin wel passief. Bij voorkeur kom je klaar in mij. In je condoom wel te verstaan. Nadien vertrek ik terug. We blijven zo anoniem mogelijk. Ik hoef niet klaar te komen, alleen geneukt te worden. Ik verplaats met de fiets in regio Gent...  
13 dagen
St 91 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
In blootje voor rijpere man
Hallo, Ik zoek een rijpere maN, die graag jonger heeft en voor wie ik kan strippen en mij klaar wil trekken. Regio gent buiten in de natuur. Met de ballen spelen en mij doen spuiten als ik volledig bloot en heet sta. Liefts 60+ Tot vanavond rond 19h?  
Peterke 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sporter zoekt happy end massage of edging
Wie kan nu ontvangen en geeft me goede massage met happy end of met leuke edge speeltjes (penisvibrator, fleshlight,...)? Zoek iemand met inhoud die een slanke knappe jongen nu wil verwennen regio gent.  

Sporter zoekt happy end massage of edging
Big one 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Zoek geile pijp beurt
56 175 66 gbbs mooie grote spuiter veel zaad 19/5 cm zoek geile pijper 45+ regio Gent +10 km kan alleen verplaatsen  

Zoek geile pijp beurt
Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vanavond
Voor vanavond ben ik op zoek naar een leuk travje of jongeman in lingerie of liefhebber met de volgende kenmerken , je bent slank , intiem geschoren en niet of niet te fel behaard. ik 171/77 nodig je graag uit bij mij thuis , maar verplaatsen is ook mogelijk enkel in de regio gent waar ik zelf ook woon , zelf ben ik verzorgd ,draag ook graag wat vrouwelijks en ben ik niet behaard.Hygiene is zeer belangrijk ! Heb je vanavond niets te doen en wens je een leuke date laat dan een berichtje achter met foto(onherkenbaar geen probleem) en een beschrijving van je lichaamsbouw , ik kijk er naar uit om uw reactie te ontvangen XXXXX o ja ben overwegend top maar versa kan bij de juiste klik !  

vanavond
17 dagen
Bibottom 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bibottom zoekt daddy
36, 190, 78. Zoek een daddy regio Gent die kan ontvangen. Ik wil pijpen en zou het geil vinden als je voorzichtig mijn kontje neukt.  
  1   2   3