Zoeken naar respectvol

Uw zoekactie voor respectvol leverde 39 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Linda CD 50 jaar Limburg - Bilzen
Welke CD-lover knap en goed voorzien wil me eens inwijden?
Hoop nog steeds voor het eerst ingewijdcte worden door een ervaren aantrekkelijke en goed voorziene man,zus of koppel. Er moet toch wel iemand deftig verzorgd en gezond te vinden zijn die mijn maagdelijke bottom of CD kutje safe wil verwennen en ontmaagden? Graag niet kalend,gbbs,intiem ook glad of mooi getrimd net als ik.En geen rokers of drinkers. Ik heb nog steeds geen enkele ervaring ermee en ben dus nog steeds maagd. Wie maakt mijn fantasie eens respectvol en safe waar.Ik ben deftig verzorgd en gezond .Wie bespeeld en verwend me eens?xxx  

Welke CD-lover knap en goed voorzien wil me eens inwijden?
Voyeur 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voyeur zoekt show
Deze jonge voyeur is op zoek naar een leuke show. Is er een koppel dat graag eens bekeken wordt terwijl ze seks hebben. Stuur dan zeker een mailtje! Ik ben respectvol en kan verplaatsen in de regio.  
Bart 33 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Wie heeft pijpzin?
Discrete propere man van 33, mooi geschapen (18x5) zoekt een geile pijpbeurt. Jij kan ontvangen en pijpt me lekker diep klaar. Ik geil graag op spulletjes van je vriendin ondertussen. Zeer discreet en respectvol! Enkel reageren als je kan ontvangen!  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels (-42j), met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Heerlijke sex
Ben je ook op zoek naar heerlijke momenten met iemand die respectvol,hygiënisch en discreet is. Ben M 48 1m77 86kg en speeltje van op foto en ben op zoek naar heerlijk genot. Hopelijk tot snel  

Heerlijke sex
Nils 37 jaar West-Vlaanderen - Beernem
Bischierig
Goeiemorgen, zelf nog nooit iets met man gedaan maar het spreekt me wel aan. Af en toe kijk ik eens naar een man en denk of fantaseer hoe dat dan zou voelen. Wil veel proberen en wil me laten gaan ook. Dus geen remmingen. Wel netjes en respectvol. Ik kan naar jou toe komen (waar dat ook mag zijn) en dan kunnen we spelen. Bij mij kan eventueel ook. Heb hier echt wel zin in.  
Wim 57 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Wie zoekt een buddy om over de drempel van een eerste maal saunabezoek te stappen?
Hier een verzorgde getrouwde hetero/licht bi, regelmatige bezoeker van publieke sauna. Ik lees hier soms wel eens dat mensen dat graag ook eens zouden doen, maar de stap niet durven zetten omdat ze niet goed over de drempel heel geraken. Als je op zoek bent naar gezelschap om je te begeleiden, wil ik graag met je afspreken. Van goed sociaal niveau, beleefd, respectvol en met de nodige humor en vlotheid. Laat gerust van je horen als je graag eens zou afspreken. Seks is niet de eerste bedoeling, de klik is belangrijk.  
Hey 23 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Geile bot zoekt top voor regelmaat
Hey geile bot met lekker tietjes zoekt een vaste fuckbuddy liefst voor regelmaat. Zoek iemand die vriendelijk, respectvol en hygiënisch is maar tegelijk ook dominant kan zijn.Ik kan verplaatsen. Graag iemand die echt wilt afspreken. Graag foto meesturen!  
Kust 50 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Pijpdate middenkust 21u-22u
Ik zou graag gezogen en gestreeld worden tot een stijve, om daarna te kunnen spuiten.. misschien in je mond, op je tong, op je gezicht, op je borst… respectvol, hygiënisch, bij klik wederzijds, bi, 50, 1m79, 80, 17. Niet onaantrekkelijk. Kan niet ontvangen, alleen tot bij jou komen, als het een veilige, discrete plaats is. Graag foto die mij verleidt om bij je te komen. Middenkust. Niet al te laat… ik kan verplaatsen. Stuur maar een bericht… thx  

Pijpdate middenkust 21u-22u
Wim 57 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Wie is er op zoek naar een buddy om voor de eerste keer een sauna te bezoeken?
Hier een verzorgde getrouwde hetero/licht bi, regelmatige bezoeker van publieke sauna. Ik lees hier soms wel eens dat mensen dat graag ook eens zouden doen, maar de stap niet durven zetten omdat ze niet goed over de drempel heel geraken. Als je op zoek bent naar gezelschap om je te begeleiden, wil ik graag met je afspreken. Van goed sociaal niveau, beleefd, respectvol en met de nodige humor en vlotheid. Laat gerust van je horen als je graag eens zou afspreken.  
  1   2   3   4