Zoeken naar rustig

Uw zoekactie voor rustig leverde 76 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Opzoek naar jou? 47 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Gewillige man zoekt DOMINANTE neuker
Ik heb 2 lichaamsopeningen die ik ten dienste van u wil stellen… Ik hou van struise, fors gebouwde, dominante mannen die graag mijn keeltje willen deepthroaten en mij rustig maar kordaat willen ontmaagden! (2 mannen die mijn beide openingen gelijktijdig willen afneuken zijn ook welkom!) 😜  
Flip 49 jaar West-Vlaanderen - Lendelede
Man zoek 70 plus
Verzorgde man niet roker geen tatoeages rustig type Zoek oudere man plus 70 jaar die graag pijpt en kan ontvangen hygiëne en discretie verzekerd regio Kortrijk  

Man zoek 70 plus
Rob 34 jaar Antwerpen - Borgerhout
Sexbuddy gezocht om samen te ontdekken
Hallo, ik ben op zoek naar iemand die samen met mij het bi-wereldje zou willen verkennen. Mijn ervaring hierin is zeer beperkt maar ik sta wel voor veel open. Ik zoek iemand die open staat om samen porno te kijken terwijl we rustig met elkaar kunnen opbouwen, niets moet. Ik ben 34j, 1 meter 80 groot en weeg een 80 kg. We kunnen gerust samen een biertje drinken en vervolgens verder zien. Discretie en hygiëne zijn voor mij belangrijker dan leeftijd. Liefst iemand die kan ontvangen, zelf ontvangen lukt ook maar moeilijker. Bedankt alvast voor je reactie!:)  
Dirk 65 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen?
Je wil rustig en zonder gêne een mannelijk geslachtsdeel verkennen? De ballen bekijken, betasten, heen en weer bewegen, kneden terwijl ik voor je sta? Of terwijl ik voorover buig en jij van achter kijkt? Je wil rustig voelen hoe mijn lul in de balzak vastzit? Hoe de zwelling binnenin verder loopt onder de balzak en tussen de benen tot de bilspleet en aars? Slap? Wat stijver? Helemaal stijf? Je verkent hoe het velletje boven aan rond de eikel spant? Of te trekt het velletje wat weg en betast de eikel? Je wil mijn lul heviger opwinden? edgen? Laten spuiten? Of je wil heel mijn lichaam zonder gêne bekijken en verkennen? Kijken hoe alles zwiert terwijl ik beweeg? Bij mij kan je goed werkend geslachtorgaan en lichaam verkennen van man, 60+. ¨Bij klik kan eventueel ook likken en zuigen of pijpen of penetratie (niet anaal) Of je wil dat ik sommige dingen hiervan bij jou of jullie doe? Ik kom bij jou of jullie, vooral driehoek Brussel, Mechelen, Leuven, maar ook verder.  
Ruime regio 40 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Pijpen
Welke pik zoekt warm mondje? Heb zin om te pijpen, lang, diep en rustig. Zelf bikerel, relatie maar lust wel eens een harde pik. Wie zoekt genot en lekkere zuigbeurt?  
rudy 70 jaar Antwerpen - Antwerpen
samen genieten
ben 70/165/15 en zoek 70+ om samen rustig te knuffelen tongen,pijpen,likken en strelen geen geneuk  
Johan 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Al een tijdje houd ik (M, 34, 1.82, 85) deze site in de gaten en heb uiteindelijk besloten ook zelf eens opzoek te gaan middels een advertentie. Het is voor mij nu de tijd, na m'n beëindigde hetero relatie, om ook eens iets te proberen met een man. Bij voorkeur een bischierige hetero / iemand die geen ervaring heeft met mannen. Mijn fantasie is om eens een mooie piemel in mijn mond te krijgen en rustig in mijn mond gepenetreerd te worden, evenals heerlijk in 69 positie te genieten van elkaars piemel, tot spuitens toe. De laatste tijd trek ik mezelf steeds vaker af bij die fantasie en wil deze stiekem graag in het echt beleven op discrete en uiterst hygienische manier. Ik heb wat fotos toegevoegd van de momenten waarop ik enorm geil in de weer was met mijn 16cm speelgoed. Heb ik interesse gewekt? Stuur dan even een wat uitgebreider mailtje. Een foto erbij 'mag', dat vindt ik wel geil!  

Nieuwsgierig opzoek naar m'n fantasie
Zwitsal 45 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Zal ik je eens lekker leegmelken?
Verzorgde 40’er ontvangt discreet jonge verzorgde kerel met nood aan ontspanning… je legt je relax op bed terwijl ik je pik zachtjes met olie stijf masseer. Daarna melk ik hem rustig verder tot je het niet meer houdt… als je voldaan bent, vertrek je weer of er niets gebeurd is. Gewoon even lekker relaxen en genieten dus!  
Wie 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vaste slikker gezocht
Op zoek naar een deepthroat slikslet die me op regelmatige basis rustig aan komt keeldiep leegslikken. Ik blijf passief en spuit bij hevige orgasmes veel zaad. Hou van langdurige sessies. Ben wel volslank en klein geschapen. Ik ontvang regio Oostende. Jezelf aanbieden met foto aub & no fake !  
Jurgen 35 jaar Antwerpen - Brasschaat
Morgen outdoordate?
Iemand morgen zin in een outdoordate? Noorden van antwerpen. Met het volgende scenario.... We spreken ergens in een bos of rustige plek af. Jij ziet mij en roept me voor een vraag. Je wijkt van je vraag af en verteld me wel eeens met me te willen spelen. Ik geef toestemming en je zet je op je knieen en begint me rustig te strelen. Je laat mijn broekje zakken en begint mijn lichaam te verkennen. Ik laat me rukken, strelen, pijpen, rimmen. Morgen tot 15u. Enkel ik het noorden van antwerpen. Max leeftijd 40j  
  1   2   3   4   5   6   7   8