Zoeken naar slet te

Uw zoekactie voor slet te leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
pijpke 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
wie heeft zin , GEEN FAKE AUB!! brn benieuwd
Waar zijn die groot geschapen mannen die nu leeg willen? Ik ben onderdanige pijpslet,ik ga naakt op de knieën zitten ,jij staat voor mij en ik ruk en pijp tot je spuit...... heftige spuiters ook welkom, leeftijd geen belang.....mag ook 2 of meerdere zijn ...laat voorstel maar horen  
Stefan 61 jaar West-Vlaanderen - Ledegem
Slikslet
Bi 62j gehuwd.zoek sperma donor voor mijn mond .graag geschoren.jij passief .Hou van lingerie.Kan Niet Ontvangen.regio izegem Roeselare.  

Slikslet
gisteren
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
Exhibitionist 64 jaar Limburg - Overpelt
Exhibitionistische Bottom zoekt....
Ik ben een geile exhibitionistische bottom met een fetisj voor pvc, lak, leer, rubber en nylon en ik zoek een liefst oudere man waar ik in mijn geile outfit rond mag/moet lopen en waarvoor ik langdurig mijn benen en billen moet spreiden. Ik laat me graag anaal gebruiken en pijp graag een kale lul met blote eikel. Ik vind een oudere man met kale lul en blote eikel enorm geil en ben daar graag de geile slet voor. Elk scenario is bespreekbaar en bijna alles kan en mag. U moet mij wel kunnen ontvangen en liefst niet te ver uit mijn omgeving wonen en dat mag in Belgie en Nederland zijn. Bij een klik wil ik graag vaker afspreken.  

Exhibitionistische Bottom zoekt....
geile bi-manslet 52 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
geile slet wil gebruikt worden, wie komt langs?
Geile middag allemaal, ik 181, 84, 49, gbbs, bot, sletje, heb deze fantasie; jij komt langs en hebt je lintmeter, rolmeter, werk box,...en komt langs de achterdeur,,..ik laat je binnen en leid je rond, je bekijkt, meet, ..en opeens haal jij je lul uit je broek en zegt "pijpen slet",...ik zet mij op mijn knieen en begin je lul goed hard te pijpen,..je duwt mijn benen uit elkaar en stoot je lul in mijn gaatje,...in alle standjes die jij wilt, geen medelijden,... je noemt mij vuile hoer, teef, slet,...en je behandelt mij ook zo.. Voor deze Maandag.... Geile, dominante mannen, Bl  

	geile slet wil gebruikt worden, wie komt langs?
gisteren
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
bottom zoekt.
Mannelijke niet slanke bottom,wil uw neukslet zijn.Ik zoek iemand die regelmatig zin heeft om te neuken.Ik hoor en voel u graag diep spuiten.Kan ontvangen,zelf een (kinky)voorstel?Laat het zeker weten.  
Alanaslet 52 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zaadslet zoekt mannen
Halookes ik ben alana trav cd slet ik zoek toffe geile man of meerdere mannen veventuweel om gangbang op mij te doen ik laat mij graag als zaadsletje vol neuken in mijn kontje en mondje kleed mij sexy en kinky bv latex  

Zaadslet zoekt mannen
Passief slet 29 jaar Antwerpen - Berchem
ZOEKT DOMINANT VOOR DEZE NACHT
Is er nog een dominante top wakker die deze jongeman vandaag nog kan ontvangen waar ik me in vrouwenkleding aanbiedt om vervolgens door u gebruikt te worden als een lust-/pijnslaaf? Je ontvangt me in een duistere kamer en bindt me vast. Je vernedert me en bij ongehoorzaamheid straf je me. Je gebruikt me genadeloos en duwt je paal diep in mijn mond om vervolgens mijn rood geslagen poep genadeloos te neuken. Zijn er nog dominante mannen wakker? (BDSM OOK MOGELIJK)  

ZOEKT DOMINANT VOOR DEZE NACHT
gisteren
Zaadslet 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
XXL palen gezocht om te zuigen en neuken op hotel
Zijn er liefst nog geile grote palen die me komen volspuiten op hotel, trio kan , slik alles . Voor nu int stad . Stuur me. Ben jonge lekkere twink met vrouwelijk kontje, sexy lingerie mg je altijd meebrengen. Wie komt?  
gisteren
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10