Zoeken naar spelen*

Uw zoekactie voor spelen* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pete 59 jaar Antwerpen - Zoersel
Vast bi contact gezocht
Hallo Ik zoek een bi man ook mss in een relatie om regelmatig eens af te spreken om samen geile momenten te hebben waar alles kan en niets hoeft Met lul en ballen spelen , tongen , pijpen en neuken Kan overdag en s avonds.. Mijn stats biversa 185/96/16x4 cm Regio Antwerpen. Ik kan wel echter niet ontvangen. Graag antwoord met foto Groetjes  

Vast bi contact gezocht
gisteren
2 senioren 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoeken lieve derde senior
2 senioren, 74 1,81/83 14/4 en 64 1,75/70 16/4 zijn heel tepelgeil en houden van tongen en lang lief vrijen. Niet altijd meer zo stijf maar lekker om te pijpen. Genieten van mekaar genot te geven. Beiden intiem geschoren. Willen nu graag eens met drie genieten. Welke senior 65+ kan zich hierin vinden en wil graag mee komen spelen? Bij reactie graag opgave van je stats, van waar je bent n hoe jij een trio ziet.(tepelgeil is een must)  
gisteren
man 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
ik zoek sporters of slanke jonge man of jongen
slanke manen of jongens die zin geeft in wat ontspanning ( massage ) fun met happy end dan , IK ZOEK vanaf 23 tot 35 jaar enkel slanke / GRAAG BERICHT MET WAT OVER U EN FOTO / bericht me 1 zin krijgen geen antw is prullenbak / wat info en foto is antw terug graag van waar u bent ook , discreet en verzorgd is + punt , of ook leuk groepje manen voor rukavond ( slanke mannen of jongens max 6 ) elke 14 dagen afpreken in de avond lekker naakt gaan en rukken bij sex film ( rukken zuigen meer niet geen geneuk gewoon lekker rukken en zuigen tot zaad eruit spuit xx ) stuur leeftijd en hoe u eruit ziet , foto graag van u ( alles discreet niet roken , je krijg wel drank , sex film kijken en geil spelen met elkaar douchen kan na de fun en voor de fun )  
gisteren
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong sletje wilt mannen verwennen
Dag heren, vandaag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  
gisteren
louis 46 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
ruk en/of zuigbeurt
je hebt een broek vol goesting en je laat mijn handen in je broek glijden, je paal wordt betast, gerukt en gelikt....tot je een hemelse bevrijding voelt....ergens een pik ter beschikking om mee te spelen?  
gisteren
Benny 22 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Jongeman zoekt eerste ervaring
Ik ben een jongeman van 22 en ik zoek mijn eerste ervaring als top ik hou er enorm van om mooi glad geschoren konten te zien en zoek dan ook iemand met zo een kontje waarmee ik mag spelen . Ikzelf ben 187cm 89kg en heb een paal van 13cm ik kan niet ontvangen enkel verplaatsen met het openbaar vervoer. Bij interesse stuur zeker een berichtje met foto van kontje liefst .  
Jongen 25 jaar Limburg - Genk
Penis gezocht!!
Dag heren! Ik ben op zoek naar een grote besneden penis! Ik zou graag eens spelen met een verzorgde hygiënische en besneden pik. Graag reactie met foto van u materiaal bij interesse . Hopelijk tot snel! Details voor af te spreken volgen na 1ste mails  
bert 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
zijn er hier beefcakehunters?
Ik heb al vaak van die filmpjes van beefcakehunter gekeken en vind ze bijzonder spannend geil en vaak gedacht dat wil ik ook wel eens een keertje meemaken,voor degenen die niet wetenwat ik bedoel kan je altijd eens zoeken naar die filmpjes op het internet of ter verduidelijking het is een man die hetero's uitnodigt om porno te komen kijken en tijdens het kijken neemt hij plaats tussen zijn benen,begint wat te wrijven en te voelen om dan uiteindelijk zijn broek te openen en uit te trekken,dan begint ballen en pik te likken,en die hetero laat genieten van een heerlijke pijpbeurt terwijl die geconcentreerd passief naar geile film kijkt,wie voelt zich geroepen om eens een keertje beefcakehunter te spelen,liefst iemand die soms al eens in de namiddag kan ontvangen.  
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Hot date
Hey ben bi gast 59j blond blauwe ogen m75 lekkere lul om mee te spelen wie wil afkomen deze avond ik ontvang omg harelbeke  

Hot date
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10