Zoeken naar stats

Uw zoekactie voor stats leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

samen genieten 62 jaar Antwerpen - Deurne
samen zwemmen en genieten
ben een bi man 170/15.4 intiem getrimd niet roker en hou van discretie en hygiene zoek iemand die ook eens graag gaat zwemmen op sportoase op Ruggeveld in deurne samen elkaar eens betasten onder water en daarna samen in het kleedhokje van elkaar lichaam te genieten zoals tongzoenen,lichaam strelen,tepels likken elkaars pik masseren en lekker pijpen tot we samen klaarkomen meer kan ook ben versa ingesteld ik laat me neuken en neuk zelf ook ik kan mij in de voormiddag gemakkelijk vrijmaken antwoord met stats en eventueel uw verlangen  
Jurgen 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Zuigen en zaad slikken
Ik zoek liefst een oudere man om op regelmatige tijdstippen te mogen zuigen, meer kan en mag ook, ik kan ontvangen en verplaatsen, graag reageren met stats en foto van je pik, voor meer info mail me.  
Wouter 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jonge hetero man zoekt masseur
Beste mannen, Ik ben een jonge man van 25j, hetero en in verkering. Dus vraagt discretie en geef discretie te krijgen. Ik ben opzoek naar een andere man waarbij ik eens kan experimenteren. Ben jij komende woensdag vrij vanaf 10u bij mij langs te komen ergens in OVL? Naar wat ben ik opzoek? Naar een man van 20j tot 35j. Slank/sportief gebouwd en geschoren. Die mij wilt masseren, ik ben tijdens deze massage geblinddoekt. Jij masseert mij volledig waarbij je geen enkel onderdeel overslaat, tijdens deze massage mag je naakt of gekleed doorbrengen. Ik heb nog 0% ervaring. Tijdens de volledige date blijft ik geblinddoekt. Wil jij mijn eerste ervaring geven? Reageer met foto, en je stats. Met vriendelijke groetjes 👋  
Jeje 54 jaar Antwerpen - Wilrijk
Zoek extra TOP man voor trio
Ik ontdekte via oudere groot geschapen Top man dat mijn poepje lekker is om te neuken en ik het verschrikkelijk geil vond Het werd nog geiler wanneer ik mij kleed als vrouw , SISI. Mijn enige Top ervaring met oudere man wil ik uitbreiding naar nog een extra top voor plezier met 3 Ik word heel onderdanig gewillig en volgzaam als ik mijn slaafskap, halsband met ketting aandoe. Welke eerlijke top man wil mee doen en genieten Graag je stats en wensen en mss foto , ik stuur zekers foto terug  
BiJurgen 30 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Opleiding neuksletje
Ben op zoek achter een discrete Top/Daddy die mij wil opleiden tot zijn neuksletje. Heb al pijpervaring maar nog nog nooit geneukt geweest. Ben ruimdenkend en sta voor veel open. Stats: 30,180, 109 (maatje meer)  
jan 51 jaar Antwerpen - Geel
blind date
ik ontvang je geblinddoekt. je kleedt je uit en steekt je pik in mijn mondje...liefst jonger. reageer met stats en evt foto van je pik aub.  
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt zoon
Ik ben 62/18/75 en zoek een zoon 18-35, SLANK en die in is voor soft dates. Ik sta op discretie en hou van hygiëne. Welke leuke kerel wil graag samen van elkaar genieten? Heb je belangstelling of vragen, stuur gerust een boodschap met jouw stats en verlangens.  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile Bottomgast ontvangt deze namiddag en vanavond
Graag ontvang ik deze namiddag en vanavond gasten die zin hebben om elkaar op te geilen, pijpen en daar ik een Bottomgast ben wordt mijn kontje graag gevingerd en op zen doggy's geneukt. Zelf ben ik een singel Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een geil kontje dat veel aankan. Zin, laat van jou horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Geile Bottomgast ontvangt deze namiddag en vanavond
Sporty boy 42 jaar Oost-Vlaanderen - Ronse
Goedemorgen
Goedemorgen. Zijn er hier al mannelijke bi-kerels (max. 50 jaar) aanwezig uit de Vlaamse Ardennen? Deze mannelijke bi-kerel (41, 1.80, 78, 17) loopt heet en geil. Wie heeft er zin in een discreet bezoekje bij mij thuis? Reageren met leeftijd, stats, looks en wensen...  
Zuigertje 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Ik wil zaad slikken
Dag geile mannen, is er iemand in west of oost vlaanderen die me kan ontvangen, zo ja dan wil ik jou lekker verwennen met mijn geil pijp mondje, je pik gaat tussen mijn lippen en ik zuig je tot je u niet meer kan inhouden en je zaad uit je pik laat spuiten in mijn gezicht of diep in mijn mondje. Graag reageren met stats en foto van je pik. Geen fake.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10