Zoeken naar te dienen

Uw zoekactie voor te dienen leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Biman 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Potente top gezocht
Bij wie in het Gentse kom ik eens langs om m'n mondje te laten vullen? Ben heel gewillig en klaar om te dienen, enkel regio Gent slanke discrete veertiger hier.  
dominante 52 jaar Antwerpen - Berlaar
welke onderdanige is straks vrij?
Vandaag maandag zoek ik onderdanige manneslet voor gebruik.Ben jij straks vrij dan ben ik als meester bereid om jou te gebruiken als slet.jOU MEESTER is 52 j 85 kg en 179 cm ben lekker voorzien en volledig kaal.IK GEIL EROP OM MAN TE GEBRUILEN ALS SLET.Je bent zeker onderdanig en te vinden voor erg geil sexspel.jij voldoet jou meester aan al zijn wensen.je zal hem uitgebreid moeten pijpen,rimmen en je zal stevig geneukt worden met condoom.Vooraf spoel jij je zeker thuis al hygiene is voor deze MEESTER HEEL BELANGTIJK.sTRAKS OM 14 U LIG JE KLAAR OP KAMER TE RUMST OF BEGIJNENDIJK.VOLLEDIG NAAKT KLAAR OM DEZE MEESTER TE DIENEN.Het genot van deze meester is meer van belang dan jou eigen genot.Tijdens het spel zal deze meester jou meermaals laten genieten van de poppers.Volledige overgave is wel noodzakekijk.ook bewerk jou ik jou met dildos zodat jij neukkut volledig open zal staan.Geen dikke mannen.Als meetser voorzien ik ganse hoop met speeltjes.je bent onderdanig.WIE,?  
Peter 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Bottom gezocht
Voor morgennamiddag .... om top te dienen ... je bent slank onbehaard en jonger dan 40? Reageer dab met stats kicks en foto.  

Bottom gezocht
11 dagen
Onderdanig 23 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eerst ervaring
Ik ben een 23 jarige student zonder ervaring die heel geil is. Ik zou straks graag iemand oraal dienen. Ik wil voor een oudere man die ik niet ken op de knieën gaan en hem zuigen. Ik kan mij beperkt verplaatsen in gent, outdoor in de blaarmeersen is een optie of je kan mij oppikken in Ekkergem en naar een afgelegen plek rijden.  
17 dagen
Meester Asmodeus 40 jaar Vlaams-Brabant - Opwijk
CD Meester zoekt slaaf
Is er een onderdanige slaaf die deze namiddag kan langskomen om mij te dienen?  
geil opgestaan? 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
geile dominante oudere man gezocht
Ben je een potente dominante oudere man die in de regio kan ontvangen en bel je geil opgestaan? Spreek dan snel met me af en ik kom je discreet van je zaad verlossen. Jou dienen staat voorop, ik moet komen om je te bevredigen en enkel jouw genot is belangrijk. Mondje, kontje, billenkoek: je mag je gang gaan en ik zal gehoorzaam uitvoeren wat je wenst. Ik ben zelf 56 182 78. Voor de snelle beslisser!  

geile dominante oudere man gezocht
24 dagen
Ikke 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Potente Top gezocht
Bear bottom, slank en gewillig zoekt dominante top om te dienen. Kan enkel verplaatsen ruime omgeving Gent. 45 1.80 70kg verzorgd en discreet  
25 dagen
Pornogeil sletje 27 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Klaar om gebruikt te worden
Ik (27j, 1m80, 68 kg) ben klaar om gebruikt te worden als een geil sletje. Ik zoek een echte alfa man die me toont hoe sletjes als ik zich dienen te gedragen. Laat al je geile fantasieën op mij los. I need cock ;).  
26 dagen
Hans 59 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Dienen als pijpsletje
Ik man volslank wil graag dienen als pijpsletje of dat je mijn mond neukt tot je heerlijk klaar komt en mijn hoofd dan tegen houd en alles diep in mijn keel spuit en ik alles moet slikken. Ik kan enkel verplaatsen in de regio  
mister x 48 jaar Limburg - HASSELT
pijpmondje beschikbaar vanaf 16u
ik, een hetero/soft bi onderdanig pijpsletje ben beschikbaar (verplaats enkel) om te dienen..ik kleed me bij jou om in pumps, stay up, anonieme pijpkap en slipje en ga op de knien..geen bla bla maar leegpijpen..ben verzorgd, slank en uiterst discreet x  

pijpmondje beschikbaar vanaf 16u
  1   2