Zoeken naar te laten pijpen

Uw zoekactie voor te laten pijpen leverde 66 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Top 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Harde paal.
Hey. Ik ben 42j sportive zuiders bi. Opzoek naar een leuke sex date. Pijpen laten Pijpen likken neuken laten neuken tongkussen teppels zeugen vinger enz. Soft sex kan ook. Senioren zijn ook welkom. Als je interesse hebt laat maar weten groetjes. Ik ben van Antwerpen centrum. Geen fakers aub.  

Harde paal.
joketravje 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
u laten pijpen door travje
wie zin voor vandaag tot 14u of andere dagen om lekker gepijpt te worden...ik ontvang discreet en netjes en verwacht ik wederzijds... ik reageer enkel via mail en met foto van pikje, ik weet graag wat ik in mijn mondje krijg..ontvang altijd als geil travje...Ik pijp zalig.ik ontvang zoals op de foto, no fake want daar heb ik niets aan.  

u laten pijpen door travje
PijpSlaaf 42 jaar Antwerpen - Schelle
Wie wil mijn nieuw slaafje laten pijpen?
Heren, ik zoek een of meerdere tops die graag gepijpt willen worden door mijn slaaf. Hij zit op zijn knieën en wacht u op, gemaskerd al dan niet (volgens uw voorkeur), naakt, strak afgebonden ballen en met open mond. Hij zal u NOOIT aankijken of aanspreken, ik verwacht dat ook u zonder woorden en in alle anonimiteit wil handelen. Kortom, ik verplicht hem iedereen te pijpen die dat wil laten doen EN hem als een hoer aanschouwen zal. Uw leeftijd speelt geen enkele rol, uw inzicht dat hij een hoer en slaaf is wel! Anoniem en discreet, zonder blabla maar direct actie! Andere wensen? Stuur het maar door. Strenge groeten, Meesteres S.  

Wie wil mijn nieuw slaafje laten pijpen?
Steven 36 jaar Antwerpen - Vosselaar
Anonieme pijper
Wie wil zich anoniem laten pijpen? Ik kom bij je langs, je ligt geblinddoekt klaar op bed.je blijft zelf passief. Hygiëne gevraagd en geboden. Reactie met speelgoed krijgt voorrang.  
Pijp geil 42 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Zin in pik
Ik ontvang in zeebrugge , wie wil er zich laten pijpen door man , ik ben verzorgd en vraag dat ook van jou . Wie komt zijn pik tonen aan mij mmmmmmmmm  
fred 61 jaar Antwerpen - Herenthout
cardate om me te laten pijpen tussen 12 en 15u
ik zoek iemand die me wil pijpen deze middag , cardate of jij ontvangt , ik wil jou ook wel pijpen als je dat wenst , ouderdam geen belang , (21tot80 )  
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
CMNM scenario + jou pijpen
Ik ben een verzorgde onderdanige bi-man (47-194-96) en kom bij je langs voor een sollicitatiegesprek (als boxershortmodel, naaktmodel voor tekenklas, redder in zwembad, personal trainer,...). We maken kennis en je stelt wat vragen. Dan moet ik mij uitkleden (in boxer, zwemslip, strakke loopbroek of naakt afhankelijk van het scenario). Jij keurt en betast me. Ik moet me laten doen als ik de job wil. Uiteindelijk zeg je dat als ik de job echt wil, want er zijn veel kandidaten, ik op mijn knieen moet gaan, jouw rits moet openen en je moet leegzuigen. Nadruk ligt op ik die naakt gekeurd en betast word door jou, een geklede man die zijn machtspositie gebruikt om zich te laten pijpen. Dus de nadruk ligt niet op jou die mij pijpt of ik die klaarkom. Op voorhand duidelijke afspraken over het scenario. Variaties volgens jouw wensen zijn mogelijk. Ik ben zeer verzorgd, discreet en ik bied het nodige niveau. Ik verwacht van jou hetzelfde. Enkel reageren indien je begrijpt wat ik zoek.  
Xavier 55 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Ben op zoek naar een extreme dominante man die voor mij een bareback of gangbang kan organiseren voor mij te laten neuken of mij laten pijpen zonder grens of als je een club kent die dat doet. Ben een zeer onderdanig slet zonder grenzen.  

Zoek een zeer extreme dominant top man of meester
Student 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie zin om student te pijpen (nu)
Wie zin in jong zaad? Ik heb nog geen ervaring met een man dus eerste keer. Ik zou me willen laten pijpen. Misschien samen rukken/spelen kan ook. Graag foto van jouw lul of lichaam. Fakers onthouden aub.  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels (-42j), met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
  1   2   3   4   5   6   7