Zoeken naar tom west

Uw zoekactie voor tom west leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 34 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
34j bisch zoekt vaste pijplul
Ikzelf ben 34-jarige bischierige kerel in heterorelatie, 1m80 90kg en behaard mannelijk uitziend. Zoek vaste gast waar ik op ongeveer maandelijkse basis mee afspreek om hem klaar te pijpen, jijzelf doet dus niks bij mij. Discretie en respect zeer belangrijk en helaas soms moeilijk te vinden. Indien interesse graag wat uitleg over jezelf, foto van lul zeer welkom.  
Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Lul sta stijf ...ballen moeten leeg
Welke oudere man wil men lul is goe zuigen.....eventueel neuk ik je ook  

Lul sta stijf ...ballen moeten leeg
Tom 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slank voor behaarde beer
Hallo, Sla je gast van 35, sportief, niet veel behaard... 1.85/78/20/... Op zoek naar stevige man met veel beharing. Discretie en hygiëne verzekerd. Gehuwde en bi mannen hebben voorkeur. Ik verplaats bij voorkeur,ontvangen kan soms.  

Slank voor behaarde beer
gisteren
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt lieve zoon
Ik ben 62/184/75, verzorgd, mannelijk niet behaard en ik zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook houdt van soft, genieten van elkaar. Lekker samen knuffelen en meer met een drankje en een babbel. Hygiëne en discretie zijn belangrijk. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Heb je vragen en/of belangstelling stuur gerust een boodschap en vergeet je stats niet te vermelden en ook wat je graag zou doen, liefst meer dan een simpel zinnetje.  
gisteren
Tom 33 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Gaysauna
Hallo ik ben tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik heb zin om volgende week nog eens naar gaysauna te gaan. Iemand zin om mee te gaan ? Lieft rond mijn leeftijd. Stuur je stats en foto's en eventueel voorstel. Grts tom  
gisteren
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
gisteren
Tom 39 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie mag ik vandaag pijpen?
39M 190/85kg 18cm op zoek naar een propere geschoren pik en ballen om te doen spuiten. Opgelet: jij blijft passief. Wie staat geil en kan ontvangen (car/outdoor kan ook). Reacties met foto van speelgoed krijgen voorrang. Graag je volledige stats in je reactie! Tot zo?  
gisteren
Tom 34 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Zoek bull/daddy
Bull of daddy beschikbaar voor deze 35 jarige bottom?  
Tom 27 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Cum droppen
Wie komt er mijn ashley roose mastrubator eens volspuiten terwijl ik toekijk in de zetel ? :) liefst max 26 jaar reactie met dickpix heeft voorrang!  

Cum droppen
Tom 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slank voor behaarde beer
Hallo ik ben 35,1,85m,77, slank, sportief. Op zoek naar een sterk behaarde man zoals op de foto's te zien is. Ikzelf ben slank en sportief. Zoek een stevige man om regelmatig te daten. Hygiëne en discretie is zeer belangrijk. Ik kan soms ontvangen maar verplaats bij voorkeur. Enkel reageren indien je aan de beschrijving voldoet. Ik reageer alleen indien er een foto meegestuurd wordt.  

Slank voor behaarde beer
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10