Zoeken naar uit jou broek

Uw zoekactie voor uit jou broek leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Voor nu
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
gisteren
Piijper 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Broek af en zuigen
Wie trek men short uit en pijpt me, ik pijp jou ook .. Kan outdoor of als je me kan ontvangen. verzorgd zijn is een must ouderdom speelt geen rol.  
gisteren
louis 46 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
ruk en/of zuigbeurt
je hebt een broek vol goesting en je laat mijn handen in je broek glijden, je paal wordt betast, gerukt en gelikt....tot je een hemelse bevrijding voelt....ergens een pik ter beschikking om mee te spelen?  
bert 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
zijn er hier beefcakehunters?
Ik heb al vaak van die filmpjes van beefcakehunter gekeken en vind ze bijzonder spannend geil en vaak gedacht dat wil ik ook wel eens een keertje meemaken,voor degenen die niet wetenwat ik bedoel kan je altijd eens zoeken naar die filmpjes op het internet of ter verduidelijking het is een man die hetero's uitnodigt om porno te komen kijken en tijdens het kijken neemt hij plaats tussen zijn benen,begint wat te wrijven en te voelen om dan uiteindelijk zijn broek te openen en uit te trekken,dan begint ballen en pik te likken,en die hetero laat genieten van een heerlijke pijpbeurt terwijl die geconcentreerd passief naar geile film kijkt,wie voelt zich geroepen om eens een keertje beefcakehunter te spelen,liefst iemand die soms al eens in de namiddag kan ontvangen.  
Slikker 36 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Suck & go
Wie zijn lekkere pretstok mag ik deze avond eens lekker verwennen . Nie te veel bla bla het enige dat je moet doen is je broek openen en genieten om vervolgens mijn keeltje vol te schieten . Hygiene gevraagd en geboden . 2 pretstokken mag ook . hopelijk tot zo .  
Jonas 30 jaar Antwerpen - Brasschaat
Wie wil me lekker pijpen
Hey ik ben Jonas 28j Ik zoek iemand die me ff lekker wil pijpen. Geen gedoe gwn broek uit je begint er aan en laat me in je mond klaarkomen. Liefst ergens buiten of cardate. Ik ben van Brasschaat dus liefst niet te ver hier vandaan. Hopelijk tot zo!  

Wie wil me lekker pijpen
bottom 33 jaar Antwerpen - Geel
Bottom zkt TOP
Bottom zoekt top met grote pik voor deze vandaag. Hou van pijpen en geneukt worden in verschillende standjes. Eventueel tongen kan ook maar geen must. Mijn Stats zijn 1m75 87kg 33y. Ik kan ontvangen of verplaatsen. Spreekt dit jou aan stuur dan zeker een mail met je stats en een foto met wat je in je broek hebt zitten. Enkel reageren als je echt wilt afspreken vandaag.  

Bottom zkt TOP
Rukker 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Rukken terwijl je kijkt
Ik vind het zalig om me af te trekken terwijl er iemand op staat te kijken en me dan zegt in welke pose ik me moet rukken of desnoods zelf ook een handje helpt. Ik draag dan altijd een trainingsbroek zonder slip, zodat mijn lul gemakkelijk bereikbaar is.  
Yang 35 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Soft of meer
Hoi. Ik ben op zoek naar iets discreet en soft fun. Ik ben 172/63/35, en Aziaat. Ben niet vrij en discretie is een must. Meer kan ook maar niks moet. Liever iemand onder 45. Regio Dilbeek, Ruisbroek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw.  

Soft of meer
Thomas 49 jaar Antwerpen - Schelle
Rond 16 u parking cinema Blue vis achterin mijn auto.
Biman zoek een man die zich laat afzuigen en waarvan ik het zaad mag slikken . Ervoor of erna plas je in mijn mond zodat ik alles opdrink zonder te morsen. Achterin mijn grote auto met zwarye ruiten op de parking van de cinema blue vis. Om 16 u. Jij stapt achteraan in je broek omlaag en ik doe de rest . Jij doet niks bij mij. Uiterlijk en afkomst niet belangrijk moet ook niet perse proper gewassen zijn.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10