Zoeken naar vandaag geneukt

Uw zoekactie voor vandaag geneukt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 69 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Op zoek naar een man in sexy lingerie
Hoi, Ik ben een oudere man op zoek naar een man in sexy lingerie met gladgeschoren pik (of pikje) waar ik mee mag spelen en aan zuigen. Als je graag geneukt wordt kan dat ook hoor! Ik kan verplaatsen maar niet ontvangen. Liefst tijdens de namiddag en een dag of twee op voorhand afspreken. Ik moet thuis weggeraken!!!  
Hello 33 jaar West-Vlaanderen - Tielt
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg besneden en geschoren kontje. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
BiJurgen 30 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Opleiding neuksletje
Ben op zoek achter een discrete Top/Daddy die mij wil opleiden tot zijn neuksletje. Heb al pijpervaring maar nog nog nooit geneukt geweest. Ben ruimdenkend en sta voor veel open. Stats: 30,180, 109 (maatje meer)  
Jong 26 jaar Antwerpen - Antwerpen
Goed lezen aub
Wie ontvangt mij vandaag rond 20u , Voor ik naar huis ga vanavond wil ik ergens passeren om eens geneukt te worden en of meer. Wel alles met condooms . Ik zelf 1m72 en 75kg versa. Iemand die feet fetish heeft ook welcome alles soft  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Geile Bottomgast ontvangt deze namiddag en vanavond
Graag ontvang ik deze namiddag en vanavond gasten die zin hebben om elkaar op te geilen, pijpen en daar ik een Bottomgast ben wordt mijn kontje graag gevingerd en op zen doggy's geneukt. Zelf ben ik een singel Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje en een geil kontje dat veel aankan. Zin, laat van jou horen met je stats erbij dan ben je welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Geile Bottomgast ontvangt deze namiddag en vanavond
gisteren
Bi versa 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
vanavond/vannacht
Verzorgde bi, versa, 180 84 17X5, gesteld op hygiëne en discretie, zoekt een gelijkgestemde om samen te genieten van een geile date, betasten, likken, tongen, pijpen, rukken, neuken of geneukt worden. Kan ontv.  
gisteren
horny bottem 59 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
pijpje zetten ?? ontvang omg Wichelen /zondag ook
wie nog zin heeft in een pijpbeurt met klaarkomen in het mondje is welkom ,meer is zeker mogelijk ,smal gespoeld kontje is beschikbaar om te vullen hou van pijpen ,slikken , geneukt worden,plas ,poppers enz.Reactie met stats en foto is antwoord ,foto retour,graag -85kg mijn stats is 58-172-70-16-glad  
Stefan 52 jaar Limburg - Sint-Truiden
Zoek voor nu
Zoek voor nu deze avond of nacht bi man homo of trav top ingesteld die min kontje wil neuken liefst glad geschoren en vooral proper ik zelf ben bttm hou van pijpen en geneukt worden ik kan niet ontvangen wel verplaatsen korte afstand heb je camper of auto is pluspunt  

Zoek voor nu
gisteren
serieus 54 jaar Limburg - Borgloon
Fuckbuddy
Ben opzoek naar een fuckbuddy vast. Moet houden van puur natuur pijpen en geneukt te worden.Glad geschoren zijn en geen baard of snor hebben.iemand die zijn gevoelens uit en toont. Ben je zo iemand en heb je intresse ,graag reactie met foto. Geen foto is geen reactie.Dit is voor mensen met serieuze bedoelingen.Kan afgesproken worden voor een gesprek daarna zijn we wel.  
bibottom 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Volgend weekend vrij
Hoi! Ik ben zelf 46j/186cm/80kg en bottom uit Oostende. Volgend weekend ben ik vrij en heb zin om nog eens stevig geneukt te worden. Sta voor erg veel open :)  

Volgend weekend vrij
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10