Zoeken naar vanwaar je bent te

Uw zoekactie voor vanwaar je bent te leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek voor vanavond iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en voorwaarde: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie en niet ouder dan ikzelf. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
Jan 38 jaar Antwerpen - Berlaar
Wie pijpt mij klaar vanavond en filmt daarna als ik je klaar pijp?
Ik ben 38/175/80/16 en ontvang je vanaf 23u discreet bij mij thuis. Jij bent max 44j en je mag mij oraal uitleven op mijn piemel tot ik lekker klaarkom! Het enigste dat ik vraag is dat je mij daarna filmt met mijn gsm terwijl ik je klaar pijp! Plas mag ook! Reacties met foto krijgen voorrang.  

Wie pijpt mij klaar vanavond en filmt daarna als ik je klaar pijp?
Young boy 29 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Jonge boy zoekt oudere daddy
Hey daddies! Jonge boy hier opzoek naar een oudere top om leuke dates met te beleven! Ikzelf ben openminded en veel is bespreekbaar. Hygiëne, respect en discretie vind ik belangrijk. Verder ben ik slank, op vele plaatsen geschoren, verwijfd/twink en 100%bottom. Ik kan enkel verplaatsen. Ik ben dus opzoek naar een daddy die vrij kan ontvangen, je bent ouder dan 50 en 100%top. Ervaring met jong/fem,... is een pluspunt. Voldoe je aan de beschrijving? Laat dan maar wat horen! Nietszeggende reacties worden onmiddellijk verwijderd zonder antwoord. Groetjes 179, 72, 13x3  

Jonge boy zoekt oudere daddy
Genieter 53 jaar Antwerpen - Lier
Gezocht: de beste alleslikker!
Ben jij diegene die ik zoek? Ben jij de man/cd/trav/trans die echt gepassioneerd is door het likken van een mannenlichaam op alle plaatsen, dan zoek ik jou. Ik geniet daar enorm van en als ik dan heet word dan wil ik ook gerukt worden of mezelf rukken terwijl jij mij aan het likken bent. Contacteer mij en we spreken af. 53/188/95/13×5  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek voor zaterdagavond iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en voorwaarde: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie en niet ouder dan ikzelf. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
gisteren
Stefan 44 jaar Antwerpen - Brasschaat
voor facefuckers en zaaddumpers
Ik ontvang Maandagvoormiddag geile mannen die mijn gezicht en mondje eens helemaal mogen komen volspuiten. Als je gebonden bent en anoniem wil blijven kan ik je geblinddoekt ontvangen. Gelieve een foto van je zaadpaal mee te sturen en het uur wanneer je wil langskomen. Ik ben een sportieve geile goeduitziende bi.  
Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vanavond
Voor vanavond ben ik op zoek naar een leuk travje of jongeman in lingerie of liefhebber met de volgende kenmerken , je bent slank , intiem geschoren en niet of niet te fel behaard. ik 171/77 nodig je graag uit bij mij thuis , maar verplaatsen is ook mogelijk enkel in de regio gent waar ik zelf ook woon , zelf ben ik verzorgd ,draag ook graag wat vrouwelijks en ben ik niet behaard.Hygiene is zeer belangrijk ! Heb je vanavond niets te doen en wens je een leuke date laat dan een berichtje achter met foto(onherkenbaar geen probleem) en een beschrijving van je lichaamsbouw , ik kijk er naar uit om uw reactie te ontvangen XXXXX o ja ben overwegend top maar versa kan bij de juiste klik !  

vanavond
Bi boy 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lekker spuiten na massage.
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Lekker spuiten na massage.
Glory Hole 49 jaar Antwerpen - Berchem
Glory Hole weekend
Dit weekend overdag is er een Glory Hole beschikbaar voor rukdates. Wie wil er eens lekker anoniem gerukt worden. Indien mooi geschapen kan eventueel pijpen met condoom. Wie in aanmerking wil komen, stuur foto van wat er door de Glory Hole komt en dag en uur dat je beschikbaar bent. Iedereen die bovenstaande begrijpend heeft gelezen krijgt reactie zowel pos als neg  

Glory Hole weekend
gisteren
Kim 37 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie mag ik komen verwennen?
Wie in Mechelen mag ik vanavond met mijn mondje en tong lekker komen verwennen? Ik zuig je helemaal leeg terwijl jij passief blijft. Ik ben slank, verzorgd 16/75/172. Jij bent liefst ouder. Uiterlijk maakt niet uit. Ik kan NIET ontvangen. Misschien tot gauw?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10