Zoeken naar vaste*

Uw zoekactie voor vaste* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
sub slave 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek vaste dominante man +35
Welke dominante man heeft interesse in een vast sexslaafje (28/185/16 normaal gebouwd). Hygiene en respect wel een verreiste. Stuur foto met je stats en wat je kinks zijn. Fakers moeten er niet aan beginnen.  
gisteren
Wie 51 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vaste slikker gezocht
Op zoek naar een deepthroat slikslet die me op regelmatige basis rustig aan komt keeldiep leegslikken. Ik blijf passief en spuit bij hevige orgasmes veel zaad. Hou van langdurige sessies. Ben wel volslank en klein geschapen. Ik ontvang regio Oostende. Jezelf aanbieden met foto aub & no fake !  
Toverstafje 55 jaar Limburg - Hechtel
Wie zoekt een vaste spuitpik!
Zoek jij een vaste pik om het zaad uit te zuigen of te rukken? Hou je ook niet zo van wisselende contacten maar heb je liever 1 vaste pik om mee te gaan experimenteren hoe je die het lekkerst kunt laten spuiten? Of misschien wel meerdere keren? Dan is dit (onbesneden) 17x5 speelgoed voor jou! Niet ouder dan mijzelf, maar lekker jong glad onbehaard met forse XXL pik hebben voorrang! Als je bottom bent kunnen we bij de juiste klik misschien met wat meer experimenteren ;-) Berichtje met foto krijgt altijd antwoord!  

Wie zoekt een vaste spuitpik!
gisteren
noname 60 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoek vaste vrouwelijke bottom
Ben oudere mannelijke man ,weinig ervaring ,zoek contact met 'n vrouwelijk vaste bottom.Ben 60 1m79 86 ,ben bescheiden maar mooi geschapen.Kan enkel verplaatsen.  
Alex 51 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Fistbottom zoekt fister
Geen ervaring vereist, indien klik graag vaste fister, 51,185,88,16x4 geschoren, geile sportiev gast, kan ontv en verpl, enkel overdag tijdens de week  

Fistbottom zoekt fister
Matthias 28 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Bischierig voor ouder
Al een tijdje fantasie voor oudere man te verwennen, ikzelf weinig ervaring met mannen. wie kan af en toe wat gezelschap gebruiken? Zoek vaste partner, discretie geboden en gewenst, ik ben sportief, stevig gebouwd, sta voor veel open om te ontdekken. Wie kan mij ontvangen in oost- of west-vlaanderen? Hygiëne verwacht, foto met pik zou leuk zijn :)  
Beginnende Bot 59 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek 55+ vaste top
172 cm 74 kg Zoek vaste top die mij inwerkt  
bttm bi 31 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zoek vaste dominante top in Lokeren
Zoek dominante top in Lokeren die regelmatig overdag kan ontvangen. Sta voor veel open. Wel altijd safe. Mijn stats 31 166 78  
Lingeriesletje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Zaad op mijn gezichtje en mondje
Hallo, ben bi schierige man die ook verzot is op het dragen van dameslingerie en damesschoentjes. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een vaste sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. ik zoek maar 1 vaste sexmaat die 100 procent gezond is, liefst zoals ik getrouwd of vaste relatie heeft. Ik ben ook zeer onderdanig en heel veel kan met mij na meerdere afspraakjes. wie wil op mij komen geilen, zijn pik ter beschikking stellen voor mijn gulzig mondje en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en in mijn mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, ook zusje, cd, trafje, t girl,... welkom.  
Bijoux 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Wat zoek ik ?
Hoi daar! Wat zoek ik? een vaste gay single vriendschap op vaste basis met een niet roker , geen baard of snor om samen vaste intimiteit op te bouwen op regelmatige basis.. Ik wacht vol spanning op je reacties af ,bi's gehuwde , gelieve zich te onthouden want jammer genoeg zijn deze mensen niet genoeg vrij...en flauwe plezante zoek maar anderen om je frustraties kwijt te geraken... Tot horens en gauw? Grts Bijoux  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10