Zoeken naar veel geneukt

Uw zoekactie voor veel geneukt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi versa 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
vanavond/vannacht
Verzorgde bi, versa, 180 84 17X5, gesteld op hygiëne en discretie, zoekt een gelijkgestemde om samen te genieten van een geile date, betasten, likken, tongen, pijpen, rukken, neuken of geneukt worden. Kan ontv.  
horny bottem 59 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
pijpje zetten ?? ontvang omg Wichelen /zondag ook
wie nog zin heeft in een pijpbeurt met klaarkomen in het mondje is welkom ,meer is zeker mogelijk ,smal gespoeld kontje is beschikbaar om te vullen hou van pijpen ,slikken , geneukt worden,plas ,poppers enz.Reactie met stats en foto is antwoord ,foto retour,graag -85kg mijn stats is 58-172-70-16-glad  
Stefan 52 jaar Limburg - Sint-Truiden
Zoek voor nu
Zoek voor nu deze avond of nacht bi man homo of trav top ingesteld die min kontje wil neuken liefst glad geschoren en vooral proper ik zelf ben bttm hou van pijpen en geneukt worden ik kan niet ontvangen wel verplaatsen korte afstand heb je camper of auto is pluspunt  

Zoek voor nu
serieus 54 jaar Limburg - Borgloon
Fuckbuddy
Ben opzoek naar een fuckbuddy vast. Moet houden van puur natuur pijpen en geneukt te worden.Glad geschoren zijn en geen baard of snor hebben.iemand die zijn gevoelens uit en toont. Ben je zo iemand en heb je intresse ,graag reactie met foto. Geen foto is geen reactie.Dit is voor mensen met serieuze bedoelingen.Kan afgesproken worden voor een gesprek daarna zijn we wel.  
bibottom 46 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Volgend weekend vrij
Hoi! Ik ben zelf 46j/186cm/80kg en bottom uit Oostende. Volgend weekend ben ik vrij en heb zin om nog eens stevig geneukt te worden. Sta voor erg veel open :)  

Volgend weekend vrij
Ron 66 jaar Antwerpen - Deurne
Pijp en neukslet
Eindelijk kan ik nog eens ontvangen dit op dinsdag 4 juni van 11u tot 16u en van 19u tot 21u in Deurne-Zuid. Ben 66 j X 80kg X lul 15 kaal . Hou van langdurig tongen,pijpen,rimmen,geneukt worden en slik sperma. Laat mij weten wanneer je kan komen en wat je wilt doen. Meerderen mag huid kleur en ouderdom geen probleem. Als mag bare.  

Pijp en neukslet
gisteren
Mollige senior 62 jaar Antwerpen - Kapellen
Mollige senior wil zachtjes ontmaagd worden
Ik zoek een lieve ervaren top die mij zachtjes wil ontmaagden, ergens in de loop van volgende week. Jevzalvmijn nauw kontje liefdevol moeten voorbereiden. Geen fotojagers aub. Mijn stats zijn 62/179/86, ik ben dus wel mollig. Ik heb glijmiddel in huis. Je uiterlijk is onbelangrijk, voor mij is het belangrijk zachtjes geneukt te worden.  
JJJ 53 jaar West-Vlaanderen - Veurne
Pijpsletje wil pijpen of geneukt worden
Ik ben onderweg van Calais naar Sint-Niklaas via veurne. Oostende, Gent. Wie wil door dit geile pijpsletje diep gepijpt worden of eventueel mij neuken. Ik ben 54/1m82/70kg onbehaard lichaam. Je moet me wel kunnen ontvangen. Kinky of pervers kan ook. Enkel nu.  

Pijpsletje wil pijpen of geneukt worden
gisteren
ikke 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
hopeloos
hallo ik bezoek deze site al meer dan 10 jaar en heb hier wel al meerdere leuke date's gehad ;) echter de laatste jaren is het huilen met de pet op!!! ik kom hier dagelijks kijken maar ben snel rond hoor, de helft staat hier dagelijks met dezelfde advertentie !!! wat doen jullie met al de reactie's? nog steeds zijn ze beginnend of onervaren? net zoals de fake travjes die geneukt willen worden met nietszeggende berichtjes! allemaal zogezegd bi maar ik denk eerder geil omdat ze thuis niks meer hebben en dan maar beginnen fantaseren en geile praat verkopen en de kleren van je lijf vragen om dan wanneer het tot een evt ontmoeting komt plots niks meer laten horen. maak hier een site van met lidgeld dan zullen de fantasten wel afhaken!!! voila mijn zegje is gedaan, veel rukplezier gewenst.  
Peter 45 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Bottom zoekt
Ik ben een getrouwde hetero man. Maar wel al heel lang eens geneukt worden. Ik zoek een senior top. 60 plus en ouder. Wie wilt me laten ervaren hoe dit is. Bij klik kan vaker. Ik doe geen car of buiten date en kan niet ontvangen. Ook iemand met een speciale locatie mag reageren. Ik word opgewonden van bepaalde locaties. Zoals een boerderij. Stallen. Een kelder box. Ook ben ik in voor twee tops die me willen gebruiken. Ik beantwoord alleen reacties met pik en lichaam foto vanwege teveel fakers die reageren  

Bottom zoekt
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10