Zoeken naar ver

Uw zoekactie voor ver leverde 97 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
bj fuck
(nu 09u40) vandaag vanaf 09u40 tot 14u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
gisteren
Peter 55 jaar Oost-Vlaanderen - Buggenhout
Op zoek naar...
Hallo allemaal, Ik ben een bi-schierige man met de volgende stats: 56j (maar zie er jonger uit), 1,8m, 85kg en een pik van 17 echte CM. Ik ben regelmatig vrijdag voormiddag vrij en soms ook op andere momenten. Ik zoek een rustige vriendelijke bi-man om samen geile sex te hebben, ik kan niet ontvangen. Veel kan: van hete porno te kijken, massage, pijpen, neuken (geen ervaring maar fantaseer er wel over). Fris gewassen en steeds helemaal naakt, tenzij sexy ondergoed dat uiteindelijk ook uit gaat.... Ik pijp heel graag een flinke pik waarvan de eikel vlot bloot komt. Bij reactie graag foto's uitwisselen zodat we weten wat we in onze mond nemen... Hopelijk vind ik een geile leuke man die niet te ver woont en kan ontvangen. Discretie en respect is heel belangrijk.  
gisteren
cumdump 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
jonge gast zoekt echte veelspuiters
Hey, 23-182-73 onbehaard bot en een beetje onderdanig. Ik zoek mannen van 40+ die enorm veel of ver kunnen spuiten, en het graag eens aan mij willen laten zien. Ik kan soms ontvangen, kan verplaatsen of outdoor is ook een optie. Reageer met meer dan enkel je stats.  
oom 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
neefje gezocht (18-29)
Ik ben de lieve oom die vele jaren hard aan het werk was in ver weg. Nu ben ik terug en sta te kijken van hoe volwassen je geworden bent. Dat wil ik ook van nabij onderzoeken. Ik nodig je uit je jeans los te ritsen en ben meteen onder de indruk van de dikke bobbel in je slipje. Je hebt er geen bezwaar tegen dat ik die betast, wat ik kan merken onder mijn hand, die meer en meer gevuld raakt met jouw opwinding. Ik vraag je je slipje uit te doen en verzoek je hetzelfde te doen bij je oom: je trekt de elastiek over mijn krachtige erectie en mijn kaarsrechte penis slaat met een klap tegen mijn onderbuik. Je kijkt met grote ogen. Nu wil ik dat neefje helemaal uit de kleren gaat. Wat een jonge schoonheid! Ik kan nauwelijks wachten om de gevoelige plekjes van je lijf (tepeltjes, kontje, balletjes, toompje) te ontdekken en je met zachte maar zekere hand erotisch genot te geven. Ik: zoals je ziet op de foto (1m78, 65kg) en lichtjes dominant. Jij: 18-29j, twink-type en lichtjes onderdanig.  

neefje gezocht (18-29)
AnaalLover 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ben ervarende kontneuker.Wie real ontvangt s´avonds?
Ben nog steeds opzoek naar eerlijke bottom´s die s´avonds kunnen vrij ontvangen ,bv; vanaf 19:00 tot lateren uren ben ik meestal vrij!Ik zoek ervarende leegzuigers,ik neuk graag indien gewenst is, gezocht ook voor regelmatig,alle voorstellen welkom behalve pijn, buitendate of kelder/garage gedoe!Trav/Chubby/twee of meer bottoms zeer welkom!Ben zelf ruimdenkende 51,1.77,85,pik in stijf 17/5!Uiterlijk of leftijd is niet belangrijk!Graag niet ver van Antwerpen!WIE ONTVANGT? No fake aub!  

Ben ervarende kontneuker.Wie real ontvangt s´avonds?
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 20u00) vandaag vanaf 20u00 tot 23u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar ?( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
Cumdumpster 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Cumdumpster zoekt daddy met kamagra
Hey ik ben 1m60 56kg 26j klein jongemannetje die zeer graag samen met een gewillig top daddy kamagra wilt nemen en die meerdere keren langdurig mijn keel wilt hard doorneuken. Ik wil ook gerust bh,string,lingerie enzo ook aantrekken en zo lopen in je huis als je die in bezit hebt. Ik kan urenlang blijven als je dat wenst. Ik slik gerust ALLES door. Ik laat m'n keelgatje diep en hard neuken. Ik wil enkel foto van je lul en gladgeschoren lul en ballen. IK ONTVANG NIET maar kan makkelijk verplaatsen. Ik zoek voor regelmatig en ik heb auto dus kan makkelijk op afstand komen. Niet te ver aub max 30km van in en rond gent. Meld ook lengte en dikte van je pik erbij schatje daddy xx  

Cumdumpster zoekt daddy met kamagra
Tom 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kinky respectvolle bi-Meester gezocht
Is er een respectvolle, oudere bi-man die op zoek is naar een seksslaafje? Dan moeten wij zeker eens praten! Ik ben een onervaren man met onderdanige gevoelens, en heb er nood aan mij helemaal over te geven aan een dominante man die zoveel vertrouwen en respect uitstraalt dat hij mij heel ver kan drijven. Je nodigt me thuis uit, laat me naakt rondlopen en verwacht dat ik alles onderga. Je betast me wanneer je wil, verplicht me je te pijpen en geniet er van als ik kokhals op je pik. Je rekt mijn kontje op en vraagt me op bed te liggen en niet te bewegen tot je klaar bent met mij. Je ontmaagdt me en spuit mijn kontje vol, gebiedt mij dan je pik af te likken. Je plast me onder, pijnigt mijn tepeltjes, toont mij aan je bezoekers. Je bent rustig, heel respectvol naar mij toe, maar tegelijk ook dominant en kinky. Ik ben slank gebouwd en sportief. Ik verplaats me graag binnen Belgie!  
Geil 34 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Goeiemorgen iedereen
Wie zin om eens af te spreken we zien wel als het klikt samen geil komen iets drinken msk jointje roken samen wil groote lul zuigen zelf ook wel eens goe gepijpt wil worden is al tijdje geleden dak ng eens een man heb genukt wel safe altijd ergens buitendate ofzo kanaal mekaar goe zuigen in de bosjes of iemand die kan ontvangen liefst nie te ver en nie te oud of sla jee een lekkere groote hebt hopelijk iemand tot pijps  
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jong sletje wilt mannen verwennen
Dag heren, vandaag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10