Zoeken naar versa voor nu

Uw zoekactie voor versa voor nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
gisteren
John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Kben 40 73kg 1.75 17 zoek versa man tot 50 niet behaard en min.16cm om sexdate pijpen elkaar neuken vingeren en die kan ontvangen mag koppel zijn ook wel geen ervaring foto volgt gelieve je status met foto en wensen  
gisteren
Pol 56 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Trio
Deze middag om 13u15 heb ik een afspraak met een vaste fuckbuddy. Zijn wens is om het met 3 te doen. Hij is bottom en ik ben top. We zoeken een top of versa van min. 45 jaar met mooie pik.  
gisteren
Biboy 36 jaar Antwerpen - Edegem
Voor nu
Iemand die mij kan ontvangen in mortsel , edegem , kontich, lint ,hove of boechout ? Ik 37 versa 90kg 1,75m 16cm . Ik hou van Pijpen , likken , rimmen , deepthroat , slikken , laten neuken , . . . Jij liefst ouder  
Trio fun 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Sexfeestje zondag voormiddag
Hoi, wij zijn 2 gasten die deze zondag om 09.00 uur bij elkaar komen om geil te sexen. Wij zijn beide bottom/versa en zoeken nog andere versa of tops die meekomen doen met ons. Alles kan niets moet. Wij zijn beide aan de prep. Ik ben 48/183/89/18,4 en de andere is 56/176/64/19,4. Indien je wil douche gelieve wel jullie eigen handdoek meebrengen. Alles moet discreet zijn. Stuur je stats wensen en duidelijke facepic. WIJ DATEN NIET ZONDER FACEPIC. WIJ STUREN DIE VAN ONS IN REPLY  

Sexfeestje zondag voormiddag
Biboys 35 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Jongere gast voor trio gezocht
Hoi, wij zijn twee jonge mannen, rond de 30 jaar en willen graag eens een trio beleven. Ene boy is bottom en andere is versa. Dus liefst een versa of top die graag neukt en niet te oud. Max 35 jaar. Wij ontvangen. Graag info met stats en eventueel foto... Is voor morgenavond!  
Biversa 42 jaar Limburg - Beringen
Zoekt man, stel of trans
Ik ben een bi versa uit Beringen en op zoek naar een man, stel of trans voor een volledige bi ervaring, niet enkel soft en een date met tweerichtingsverkeer. 185 groot, sportief gebouwd Jij kan ontvangen in de regio. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.  
John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Hey ik ben een man van 40 73kg 1.75 17 zoek eerste ervaring met een slanke versa tot 50 jaar die kan ontvangen. Respect hygiëne en discreet zijn. Let goed op zoek een VERSA mag ook koppel zijn. Meerdere keren klaarkomen mag. SMS je asl en foto. En stuur je wensen mvg  
Pikgeil 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi zoekt deze middag een geile date
Hey , ik ben in centrum Antwerpen en zoek geile date. Leeftijd max 56 , liefst slank. Ben 178 75 14 en versa. Ik kan me beperkt verplaatsen of ik kan je eventueel ontvangen. Heb zin om geneukt te worden en hoor je voorstel graag.  

Bi zoekt deze middag een geile date
samen genieten 64 jaar Antwerpen - Deurne
samen genieten
wie kan er ontvangen om samen van seks te genieten ben bi versa ingesteld niet roker intiem getrimd en hou van tongzoenen,strelen,tepels knijpen en likken pijpen standje 69 rimmen,vingeren enz ik neuk en laat mezelf ooook neuken meer kan ook niets moet alles kan hou wel van hygiene en dicretie kan overdag verplaatsen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10