Zoeken naar voelt

Uw zoekactie voor voelt leverde 19 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Pieter 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sekscinema Dampoort Gent
Ik laat mij betasten door oudere mannen in de sekscinema Dampoort in Gent. Liefst langs vanachter over mijn kontje wrijven dan je hand naar voor tot dat je mijn keiharde pik voelt. Dan mijn broek naar beneden trekken. Ik laat mij gewillig pijpen. Ik ben daar heel de namiddag. Wie komt er af.  

Sekscinema Dampoort Gent
Ikke 45 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Samen in luiers ?
Voelt er zich iemand aangesproken?  

Samen in luiers ?
Edging 34 jaar Antwerpen - Brecht
Zoek enkele mannen die erotische massage willen ontdekken!
Hoi mannen,ik ben opzoek naar open minted mannen die zich open stellen om op een heel rustige en open manier te kunnen genieten van lichamelijke strelingen,massage met erotische toets! Ik verplaats in de provincie Antwerpen. Ook mannen in hetero relatie die eens willen ervaren hoe het voelt door een andere man gestreeld/verwend mogen reageren. Let wel enkel soft erotisch...dus geen penetratie!  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
mario 52 jaar Limburg - HASSELT
onderdanige sub
zoek een onderdanig sub die graag dikke toys in zijn kontje voelt , niet flauw doen , die kan ontvangen door de week s'morgens , reageren met foto aub  

onderdanige sub
T.A. 59 jaar Antwerpen - Herentals
Anale maagd
Ik zal me hier even voorstellen. Ben een 59 jarige man, 1m74, 76kg, intiem geschoren, hygiënisch en verwacht van jou hetzelfde. Ben beginnend oraal bi, heb reeds gepijpt maar ben nog steeds anaal maagd. Dat wil ik veranderen en zoek iemand die zich geroepen voelt om me te ontmaagden. Voorafgegaan van een degelijk voorspel. Een massage, elkaar betasten, porno kijken, anaal speeltje, kortom me voorbereiden op de eigenlijke daad welke dient te gebeuren met condoom. Heb je een scenario voor ogen laat het me weten. Ik beantwoord iedereen, dit is geen fake advertentie.  

Anale maagd
17 dagen
subje 30 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Beginnend subje
Loop graag met mijn plug en kooitje rond, thuis of op straat. Heerlijk, maar helaas heb ik dit nog nooit verder durven nemen en me aan een man onderwerpen Graag zou ik een zachte (dominante) top vinden rond mijn leeftijd die mij stilaan kan leren hoe het voelt onderdanig te zijn. stats 29 184 70  
18 dagen
Gregory 44 jaar West-Vlaanderen - Vleteren
Zoek passieve mannen om te pijpen
Slikken naar jou wens is mogelijk en bespreekbaar ik ontvang in discretie Soms mannen in de buurt die interesse hebben ? Meermalig kan zeker Wie voelt zich geroepen ?  
18 dagen
Mike 41 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Oudere man om samen te cammen en meer
Welke oudere man (60+) heeft zin om eerst kennis te maken via cam en als het klikt erna om af te spreken. Ik wil graag eens een oudere man rukken en pijpen, heb weinig ervaring. Hygiene en netheid uiteraard belangrijk. Wie voelt zich geroepen?  
loper 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Loper gaat lopen
Ik ga straks lopen...wie voelt tijdens het lopen eens in mijn zeer korte broekje en betast mijn door het lopen erg slap geworden klein piemeltje? Of betast mijn kontgaatje en bilspleet? Mail met je stats en wat uitleg...  

Loper gaat lopen
  1   2