Zoeken naar volslanke*

Uw zoekactie voor volslanke* leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gilli 29 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Bi curious
Hallo, Ik ben een volslanke man van 29j 1m90 117 15x5 op zoek naar iemand van de zelfde leeftijd en een groter speelgoed als mij die graag op veilig speelt en alles met cd wilt doen . Die zelf kan ontvangen en graag nieuwe dingen probeert.  
Bot/bear type 59 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Geil
Ik ben volslanke bear. Wie kan mij ontvangen en intiem scheren? Als wederdienst mag je mij in mijn mond en kontje neuken. Laat maar weten waar en wanneer.geen fotojagers  
Lennie 23 jaar Antwerpen - Hulshout
Date in het weekend
Deze onervaren 23 jarige volslanke jongen zoekt een man om mee te genieten. Ik ben opzoek naar een man van 45+, uiterlijk geen belang die mij wil begeleiden in de wereld van seks tussen mannen. Ik sta voor veel open van tongen tot pijpen tot ... ook voor dingen zoals bondage en plas sta ik open. Ik zoek iemand die kan ontvangen in het weekend.  

Date in het weekend
Robin 22 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpsletje
Ikzelf volslanke jongeman wil oudere man 40+ pijpen, niet meer niet minder. Ik kan niet ontvangen, foto van uw speelgoed heeft voorrang.  
18 dagen
Mature bear love 43 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Op zoek naar MATURE BEARS
Ben op zoek naar oudere bears, die ik mag verwennen. Hou van oudere, volslanke mannen die graag door jongere gast onder handen worden genomen; tongzoenen, pijpen, rimmen, vingeren, fisten, neuken, geneukt worden... alles is mogelijk. Oudere mannen, behaard en rokers zeker welkom. Kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Reacties met foto's krijgen steeds antwoord. Tot snel !  
jan 53 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Lekkere volslanke pijpdate
Hoi Ben nog op zoek naar iemand voor lekker pijpen en sperma slikken. Ben 54 en 178, wel volslank 105 kg, maar mooie piet en lekker sperma. Ouder en volslank welkom. Enkel reactie met FOTO van je stijve aub. tot weldra  

Lekkere volslanke pijpdate
21 dagen
Stijn 22 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpen
Welke oudere man 50+ wil zich laten pijpen door volslanke onervaren jongeman, niks meer niks minder. Graag voor vanavond, ik kan niet ontvangen. Foto van uw gerief heeft voorrang xx  
Cdtim 38 jaar Limburg - Halen
Volslanke crossdresser zoekt top en geile date
Volslank 37j opzoek naar een geile date. Ik kan enkel verplaatsen en ben vooral bottom. Ik ben een man die geile lingerie draagt ben intiem geschoren en wil afspreken om gewoon geil van elkaar te genieten. Doe een voorstel met foto en laat je gegevens achter om af te spreken. Tot snel!  

Volslanke crossdresser zoekt top en geile date
24 dagen
Dave 37 jaar Limburg - Diepenbeek
op zoek
Na heel lange tijd nog eens proberen… Welke lieve top man is er voor mij? Ik ben een volslanke man van 37 uit Limburg. Ik ben op zoek naar een geduldige lieve man met niveau om op regelmatige basis af te spreken en te ontdekken. Ik sta voor veel open maar een klik moet er zijn. Ik verwacht een man van niveau die ook even de tijd wil nemen elkaar wat te leren kennen. Discretie en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Voel jij je aangesproken? Dan hoor ik graag van je. X  
25 dagen
bob 68 jaar Antwerpen - Antwerpen
volslank
Ik ben op zoek naar een volslanke man met borstjes, gevoelige tepels en kleine pik die kan ontvangen en me uitgebreid verwent. Leeftijd onbelangrijk. Neuken is niet vereist.  
  1   2